Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kecskeméten a következő szezon csapatát építik

Szeretné megnyerni a hátralevő mérkőzéseit a Pécs. Edzői nyilatkozatok.:

:

A play-out 9. fordulójában a Pécs idegenben 99-86-ra legyőzte a Kecskemét együttesét. A találkozó utáni sajtótájékoztatón így értékeltek a vezetőedzők:

Váradi Kornél, KTE: Büszke vagyok a csapatomra, mert maximumot hozták ki a play-out szakaszból, és amit elterveztünk, hogy ezt megnyerjük, azt megcsináltuk. Mindemellett tudtuk építeni fiatal játékosainkat, akik ma 38 ponttal vették ki a részüket, ami ígéretes mutató a jövőt illetően. Gratulálok a pécsieknek a győzelmükhöz, és sok sikert nekik a folytatásra. Számunkra nem ért véget a munka, még dolgozunk tovább és építjük a következő szezon csapatát. Köszönjük szurkolóinknak az egész éven át tartó buzdítást!

Dragan Alekszics, PVSK: Mindent megtettünk a győzelemért, de pár nap alatt ez volt a második mérkőzésünk, nehéz ilyenkor is a maximumra felpörögni, de ma úgy gondolom, hogy sikerült. Gratulálok a Kecskemétnek, hogy megnyerték a play-out szakaszt. Mi dolgozunk tovább, hiszen vannak hátra még mérkőzéseink, és azokat is szeretnénk megnyerni.

Fotó: ktekosar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés