Connect with us
Hirdetés

FIBA Europe Cup

Kataja Basket – Egis Körmend

Bár már továbbjutottak a vasiak, azt még megjósolni sem lehet, hogy melyik ágra.

Kataja Basket - Egis Körmend

FIBA Europe Cup, H-csoport, 6. forduló
Joensuu, Joensuu Aréna, szerda, 18:00

Kataja: Ogungbemi-Jackson - Calhoun - Aidoo - Ojala - Walters

Körmend: Turner - Edwards - Ferencz - Varnado - Taylor.

A H-csoportból már korábban továbbjutó Körmend látogat a kvartett utolsó helyén tanyázó finn Kataja együtteséhez. Habár a piros-feketék már továbbmentek, az még nem dőlt el, hogy a folytatásban hova kerülnek. Számolgatásokba talán felesleges is lenne belemenni, mert olyan sok a lehetséges végkimenetel, ami biztos: a Körmend és a dán Bakken Bears is egyaránt 4-1-gyel áll. Ha mindketten nyernek (vagy veszítenek), akkor az egymás elleni eredmény számítana, ha nem nyert volna mindkét fél 6 ponttal a másik ellen, idegenben. Az összgólkülönbség tekintetében jelenleg a Körmend áll jobban, de csak 7 ponttal, amennyiben az is egyenlő lenne, akkor számítanának a dobott pontok, amiben viszont a Bakken Bears a jobb, 425 dobott ponttal, míg a Körmendnek “csak” 400 van.

Matthias Zollner, az Egis Körmend vezetőedzője: Azért utazunk Finnországba, hogy egy újabb jó meccset játsszunk, hogy fejlesszük a játékunkat. Úgy gondolom, hogy a Jászberény ellen nagyon jól szerepelt a csapat a hétvégén, még akkor is, ha nem feltétlen ők a legnagyobb vetélytársaink. Tetszett az intenzitásunk. A holnapi mérkőzésre úgy tekintek, hogy még egy lehetőség arra, hogy jobbak legyünk. Nálam az a szabály, hogy ha valaki az edzésen kiérdemli a játékperceket, akkor fog pályára kerülni. Azért nem fogom felborítani a csapat rotációját, mert már továbbjutottunk. Oroszi Bence beteg, az ő helyettesét meg kell találnunk, de rajta és Filipovic Stefanon kívül mindenkire számíthatok.

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
DowntownLégiósbaltazarbasketbullMarillion Recent comment authors
SárgaPárna
Olvasó

Falcomarci (makkmarci), Marillon!
Miközben itt nyalakodtok, meg csicskultok a körmendieknek, ezt találtam a vendégkönyvükbe!
“Kíváncsi leszek, hogy oldják meg az iskolából 12h 30 körül kijövő több száz gyerek védelmét a sok piás ostoba Szombathelyitől, mert valljuk be tettek érte, hogy annak gondoljuk őket.”

Ehhez is gratuláltok?

Marillion
Olvasó

párna…különbséget teszek….aki arrogáns lekezelő és gyűlölködő Körmendi azt nem kímélem….visszaszólok…de vannak itt a másik végletből is…és ha ők…más hangnemet használnak felénk azoknak én is megadom ezt viszont…

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Például én is, én szombathelyi születésűként, kötődéssel, tisztelem a Falcot. Elismerem az eredményeiket, nemzetközibe szurkolok Nekik, sőt, ha nem velünk játszanak, akkor is. Másrészt meg Vas megye Szombathely is… Az Ő eredményeik jók a megyének is. A zrika az más, az belefér.

Downtown
Vendég
Downtown

amikor a körmendi vendégkönyvet olvasod, ki is vered rá? 😀

szaros kis provokátor vagy.

nem olvasom a falcós vendégkönyvet, mert nem érdekel, de valószínű onnan is lehetne bemásolni hasonlót. Vagy akár kétvessző kollegád trágyázós dumáját.
De minek?? 🙂

Jaaa, el ne felejtsem: sajnos 14én nem lesz féláron a jegyed….jaaa hopp, TE NEM JÁRSZ IDEGENBE úgysem 😀 😀

igaziiiicsicskaaaaa 😀

donnarumma
Olvasó

Hajrá Magyarok!Sok sikert

Gecse J. Márió
Olvasó

Aidoo biztos nem lesz kezdő, mert a hétfői bajnokin megsérült, Morris viszont biztosan ott lesz, ahogy teszi azt 2 meccse. 🙂 A finnek kezdője egész erős ezzel a régi-új légióssal, viszont a cserepadjukon nem nagyon maradt használható játékos, 3 sérültjük van, a mi cserepadunk jóval erősebb (ami Keller távozása óta ritkán volt elmondható).

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Játsszunk egy jó kis meccset Velük, hozzunk újabb győzelmet magunk és a magyar kosárlabda asztalára egyaránt!
HAJRÁ MAGYAROK, HAJRÁ MTE, HAJRÁ VAS!

Marillion
Olvasó

Ez az gyűjtögessünk…a Fiba meg értékel! HAJRÁ MAGYAROK..,HAJRÁ VAS MEGYE….

SárgaPárna
Olvasó

Patai Benjáááámin ellenőrizte, hogy mindenki megírta-e a matekházit?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Őszintén, muszáj a Körmenddel mindig foglalkoznod? Muszáj mindig a Falcot égetned? Vagy erre élvezel el? Találnának már meg…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Őszintén… Muszáj reagálni egy ilyen retardált beírásaira???
Nem veszitek észre, hogy összeszarja a homokozót és ti meg bementek oda vele játszani. Hagyjátok a fenébe…lépjetek át rajta!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Eddig sikerült, most meguntam én is…

Marillion
Olvasó

Teljességgel megértelek….nehéz nem észrevenni…ráadásul minket is vele minősítenek….mindenesetre sok sikert szomszédok….HAJRÁ MAGYAROK!

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Köszönjük!

Légiós
Olvasó

Ez így van, s ezt nem lenne szabad hagyni. Lehet szurkolni hangosan, őrjöngve, de felesleges győlöletet kelteni….

Légiós
Olvasó

Szia!
Tudod nagyon igazad van.
Neki az fontos, hogy egymás ellen hangolja a sportot szerető embereket. Sajnos sokan, be is dőlnek ennek. Viszont nagyon szomorú lennék, ha Körmendi vagy nagyon közeli ember lenne

SárgaPárna
Olvasó

Most mi a bajotok? Komoly sportolók nem lesznek, legalább az életben legyenek sikeresek. Én örülök, hogy a fiókcsapatunknál erre is nagy hangsúlyt fektetnek!

basketbull
Olvasó

Igen, legalább ott. Nem úgy mint te, akinek nem sikerült, s nyomorod hétről hétre elénk tárod 🙂

Roundmend
Olvasó

Agyatlanokkal vitatkozni és a provokációjuknak felülni olyan, mint galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat,rászarik a táblára aztán boldogan ugrál hogy ő nyert

baltazar
Olvasó

Nagyon találó a hasonlatod, jót mulattam rajta.
Még akkor is, ha ez az összehasonlítás nagyon sértő a galambokra nézve.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés