Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Karanténban vannak a körmendi U20-asok és edzőik

Szombaton játszottak a Veszprémmel.

  •   :

:

Miután kiderült, hogy a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatában két játékosnak is pozitív lett a koronavírus tesztje, az Egis Körmend U20-as csapatának tizenkét játékosa és három edzője ma déltől hatósági karanténba vonult – számolt be róla a piros-feketék Facebook oldala.

A körmendi fiatalok szombaton játszottak felkészülési mérkőzést Veszprémben, ezt követően derült ki, hogy két pozitív eset is van a vendéglátóknál. Az érvényes jogszabályoknak megfelelően az érintett játékosok és edzők tartózkodási helyükön hatósági karanténban vannak. Jelenleg valamennyien tünetmentesek. A karantént a szükséges tesztek elvégzése után hagyhatják el, amennyiben azok negatív eredményt mutatnak majd.

Karanténban vannak a körmendi U20-as csapat tagjai és edzőiTájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvélemény arról, hogy az…

Közzétette: Egis Körmend Hivatalos – 2020. szeptember 1., kedd

Fotó: Egis Körmend Facebook

  •   
7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Penge101egyforintotseerPbaskBoban Recent comment authors
Boban
Olvasó

Illetve, másik költői kérdés, hogy az MKOSZ miért nem spájzolt már be tesztekből, amikből ad minden csapatnak? Szalay buborékról hadovál, de még arra sem képes az MKOSZ, hogy megtámogassa a klubokat tesztekkel. Ha buborék nem is kell – mondjuk ez kis hazánkban elképzelhetetlen – lehetne egy protokollt megalkotni, hogy minden meccs előtt és után is tesztelünk (nem kell a drága, 30 ezres PCR teszt, van gyorsteszt is, amin, ha valaki megbukik, utána kéne csak a PCR tesztet elvégezni), és ha ott fenn akad valaki, akkor őt elkülönítik addig, amíg nem produkál két negatív tesztet.

Pbask
Olvasó

+1
Csak ahhoz értenek felvegyék a pénzt,alkalmatlanok mindenre,lásd Mindigo-s dolog..

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

A buborék is életszerű lehetne, ha lenne egy arra alkalmas edzőközpontunk. Na persze nem olyan, mint ami Fehérváron van.

Boban
Olvasó

Dehogy életszerű. Nézz utána az NBA buboréknak, kb. egy magyar közepes méretű városnak megfelelő terület a Disney World, több hotellel, edzőközponttal, kiszolgáló helyiségek tömkelegével. Na meg a sporikkal mit csinálnál? Kb. mindegyiknek van rendes hivatása hazankban. Itthon ez nem életszerű.

Boban
Olvasó

A költségeiről meg ne is beszéljünk…

Boban
Olvasó

Azért az elgondolkodtató, hogy egy profi klub nincs erre felkészülve. Kiderült a fertőzés, másnap már lehetne is vinni őket tesztre, aztán lehet folytatni tovább a felkészülést.

Penge101
Olvasó

Gondolom vasárnap mennek majd tesztet csinálni…
Ha hétfőn vesznek mintát talan másnapra van eredmény aztan utána még 1 nap és utána a következő teszt… ha minden jól megy akkor pénteken már talán edzhetnek is

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés