Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Karahodzsics üzent a karatnénból

A center Wittmann Krisztián gyakorlatát is kipróbálja majd.

  •   :

:

Kemal Karahodzsics szerdán indult haza Topolyára, azóta van önkéntes, 14 napos karanténban, amit minden külföldről érkezőtől megkövetelnek a szerb hatóságok. A centert a ktekosar.hu kérdezte, hogyan vészeli át ezt az átmeneti időszakot.

Hogyan érzi magát? Mennyire viseli meg az önkéntes karantén?

– Minden a legnagyobb rendben, egészségesnek érzem magam. Szerdán érkeztem vissza Szerbiába, de egyelőre Topolyán vagyok a szülővárosomban, édesapám házában. Nem akartam kitenni a gyermekeimet és feleségemet ennek a korlátozásnak, ezért választottam ezt a megoldást. Tizennégy napig kell önkéntes karanténban maradnom, ez mindenkire igaz, aki más országból érkezik. Ha ez letelik, és nincs semmilyen tünetem, akkor mehetek Szabadkára a gyerekekhez és feleségemhez.

Hogyan tudja megoldani az edzést?

– Egyáltalán nem könnyű, hiszen nem mozdulhatok ki a házból. Van rengeteg praktikám már, hogyan maradjak jó formában, a KTE-Duna Aszfalt szakmai stábja is összeállított számunkra edzéstervet. Tegnap láttam Wittmann Krisztiánék rövid videóját, az ott bemutatott gyakorlatokat is bevetem majd szerintem.

Mit üzen a szurkolóknak?

– Nagy kihívás ez az egész emberiségnek, nagyon fontos, hogy mindenki tartsa be a hatóságok előírásait, és minél kevesebbet mozduljunk ki otthonról, különösen igaz ez az idősekre, akik a leginkább veszélyben vannak. Mindenki legyen fegyelmezett, maradjon otthon, hogy minél előbb átvészeljük ezt az időszakot. Vigyázzunk egymásra!

fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés