Connect with us

Bajnokság

Karahodzsics számára mindig megtiszteltetés a válogatott meghívó

A Kecskemét centere Magyarországon van, és már két teszten is átesett.:

:

A KTE-Duna Aszfalt centere, Karahodzsics Kemal számára a magyar válogatott összetartásával augusztus 2-án kezdődik meg hivatalosan a 2020-21-es kosárlabda szezon.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt azonban már kedden útra kellett kelnie Szerbiából – írja a ktekosar.hu. Amint átlépett a határon, azonnal megkezdődött a magyarországi szabályoknak megfelelő ügymenet, és hála a határőrség, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály illetékeseinek, a Kecskemétre érkezése után alig több, mint 48 órával (ezt az időt természetesen házi karanténban töltötte) megérkezett az első vírusteszt eredménye, amely után a játékos elhagyhatta a karantént (időközben megtörtént a második mintavétel is). Így nincs akadálya annak, hogy ott legyen vasárnap a válogatott első foglalkozásán.

– Nagyon várom már, hogy újra együtt legyek a többiekkel, a kecskeméti vezetőkkel azért is időzítettük így a visszaérkezésemet, hogy a hatályos járványügyi szabályoknak megfelelően meglegyen minden szükséges engedélyem augusztus másodikáig, amikor kezdetét veszi a válogatott összetartás – mondta az oldalnak a center. – Mindig megtiszteltetés és öröm számomra, ha meghívást kapok Sztojan Ivkovicstól. Szeretném jó teljesítménnyel meghálálni a bizalmát. Az egész nyáron keményen dolgoztam, hogy formában maradjak, úgy érzem, hogy az erőnlétem a helyén van, sőt még fejlődni is tudtam. Augusztus 10-én pedig a KTE-vel elkezdjük a felkészülést a bajnoki szezonra. Végre újra együtt lehetek a barátaimmal a pályán, erre vártam már hónapok óta!

fotó: fiba.com

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
GézukapraegressusKtopiKiütöttükmintCziglerabúvárt Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Amikor meglátom hogy pályára készül lépni, én is ezt a fejet vágom mint ő a képen…

Ktopi
Olvasó

Lehet, hogy nem mindenki szereti Kemalt, de egy valamit nem lehet vitatni vele kapcsolatban- nem született magyarként sem keres soha kifogást , mindig megy a válogatottba , meg akkor is, ha csak a 2-3 percre száll be! Hajra Kecskemet !

praegressus
Olvasó

Így van!
Véleményem szerint nem a játékost kell megfeddni azért, hogy milyen képességekkel szerepel a válogatottban.
Ha engem hívnának, mert úgy látják, hogy tudok segíteni, mennék, pedig jelenleg sajnos 5 percig (bruttó, nem pedig az órán 5 perc! :D) tartana az állóképességem.

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Esetleg egy, az összetartásra behívott válogatott keretet nem akarna közölni a tisztelt szakportál?

Legfrissebb

Hírek

Facebook