Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Karahodzic Kemal biztosan nem lép pályára Körmenden

Helyzetjelentés Kecskemétről.:

:

A bajnoki forduló beharangozójában Forray Gábor, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét vezetőedzője arról beszélt, hogy egyelőre nem tudja pontosan, kikre számíthat a szombati körmendi mérkőzésen, többen betegséggel, sérüléssel bajlódnak. A szombat reggeli állapot szerint nem véletlenül volt aggodalom a szakember szavai mögött.

Három fontos orvosi vizsgálat zajlott ugyanis pénteken. Az elsőn kiderült, hogy Kucsera Dániel hasfalsérülése legalábbis kérdésessé teszi a szombati játékát – ami tény, hogy a csapatot szállító buszon ő is elfoglalta a szokásos helyét, de valóban csak a mérkőzés előtt dől majd el, hogy tud-e játszani, és ha igen, mennyit. A másodikon azt tudta meg a kecskeméti szakmai stáb, hogy Wittmann Krisztián „csak” megfázással küzd, a negatív Covid-teszt lehetővé teszi, hogy pályára lépjen Körmenden. Kérdés, hogy a kisebb betegsége és edzéskihagyása mennyi energiáját emésztette fel. Este, a harmadik vizsgálaton pedig az is kiderült, hogy a magyar válogatott center, Karahodzic Kemal biztosan nem játszhat a vádlijában elszenvedett sérülés miatt, ő el sem utazott a csapattal Körmendre.  Fazekas Máté és Körmendi Bence sérülésük miatt eleve nincsenek a kerettel.

A szakmai stáb nincs könnyű helyzetben, stratégiai, jövőépítő lépés jelenthet némi megoldást: előbbre lépnek a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémián nevelkedett, normál esetben az U20-as és az NBIB-s bajnokságban fejlődő fiatalok – írja a KTE honlapja.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
redmiller Recent comment authors
redmiller
Olvasó

Itt a válasz… Így nehéz lesz….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés