Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvárról igazolt az OSE

Hivatalos.:

:

A 2021/22-es szezonban az OSE Lions együttesében játszik Milos Miliszavljevics – jelentette be a klub honlapja.

A 28 éves, 2-es poszton játszó légiós az utóbbi években megfordult a Szeged és a Kecskemét csapatánál is, a tavalyi szezont pedig Kaposváron töltötte, ahol 25 mérkőzésen 12 pontot, 3,6 lepattanót és 2,7 gólpasszt átlagolt.

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mike21JusticeDennisVicces fiú vagy, SullyHajraKapos Recent comment authors
Mike21
Olvasó

Jobb, hogy Oroszlányba ment, mintha a zegiekhez!
comment image
Sok sikert Milos, kivéve ellenünk!

Dennis
Olvasó

Üdv. Oroszlányban Milos, bízom benne, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak.
Szeretem az ilyen mentalitású játékosokat. Ellenfélként harcos, megalkuvást nem tűrő játékosnak ismertem meg. Az OSE tábor kedvence lehet!

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Rendkívül szimpatikus ember és tényleg nagy harcos, biztos, hogy imádni fogjátok! A játéka erősen hullámzó tud lenni, vezérszerepre szerintem nem alkalmas, ahogy hallottam Abell szerepkörébe érkezett. Ettől függetlenül sok sikert neki (persze ne ellenünk! 🙂

HajraKapos
Olvasó

Ezt most megint nem értem?!? Nem igaz, hogy senkit nem tudunk, vagy nem akarunk megtartani. Nem tett meg mindent a csapatért?!? Nem értem a vezetőséget. Megint lesz egy csapatunk, akik az év végére talán összeáll! Tiszta szégyen.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Úgy hírlik azért Lazics és ő nem cseresznyéztek egy tálból és előbbi azért annyira forszírozta a maradását. Gondolom lesz helyette azért más 🙂

HajraKapos
Olvasó

Azért meccseken nem ezt lehetett látni. Akkor “remélem”, hogy jön majd valaki, akivel imádják egymást, és egy nagy zsákutca lesz.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Klassz szurkoló lehetsz te is 🙂

HajraKapos
Olvasó

Amiatt mert szerettem volna, hogy egy jól teljesítő és küzdő játékos maradjon?!? Mert ha arról lett volna szó, hogy Lazic mellett szar teljesítmény nyújtott volna, akkor azt mondom, hogy ok, menjen. De a számok és a játéka nem ezt mutatta. Felnőtt emberek, csak meg tudták volna beszélni a dolgokat. A személyeskedésre meg direkt nem reagálok, nem szokásom a saját csapatom szurkolóit minősíteni. 26 éve vagyok a csapat szurkolója, és míg élek az is maradok.

Justice
Olvasó

Nyugodj meg… Ami Kaposvaron epul iden attol eldobod majd az agyad is.. Es igen O ide nem fert volna mar be 🙂

HajraKapos
Olvasó

Ezt már írtad a múltkor is, és akkor sem válaszoltál arra, hogy mi lesz. 240 milliós költségvetéstől sok csodát nem lehet kihozni.

Justice
Olvasó

Miért kellene válaszolnom ? Majd meglátod…Csak ez a költségvetés dolog stb…sokan azt sem tudjak mi miről szól..mindenki annyit lát ,hogy ennyit ad a város annyit ad ez összeadja és azt hiszik ennyi az egész. Van egy pár olyan szabály amit sokan nem tudnak nem látnak bele és csak annyit írnak hát Én láttam ,hgoy itt ennyi pénzt adtak akkor …feleselges….Majd meglátod 🙂

Justice
Olvasó

🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés