Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kaposváron rengeteg a sérült, szerződést bontottak egyik légiósukkal

Sebastian Aris sérülése kiújult.:

:

Nincs könnyű helyzetben a Kometa Kaposvári KK, hiszen több játékosuk is sérüléssel bajlódik – írja a klub honlapja.

Hosszú idő után léphetet pályára Sebastian Aris, még április 14-én, a Nyíregyháza elleni győztes mérkőzésen, a dán karmester makacs sérülése azonban kiújult, így a továbbiakban már nem számíthatott rá a szakmai stáb. A tüzetes vizsgálatok után kiderült, hosszabb időt kell kihagynia, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottunk a játékossal.

Hendlein Roland térde sincs rendben, folyamatosan fájdalmak közepette edz és játszik. Őt meg kellett volna műteni, ám akkor rá sem számíthatott volna Szőke Balázs és Filipovics Gordan, ezért ügy döntött, elodázza a beavatkozást.

Tomislav Gabric a hazai, Szeged elleni összecsapás elején kapott a lábához, s mint utóbb kiderült egy vérömleny keletkezett a vádlijában. Ennek ellenére ő is vállalta a szereplést, de nincs száz százalékos állapotban, hiszen a fájdalom zavarja a szakmai munkában.

Isiah Brown szintén a Tisza-partiakkal vívott találkozón sérült meg. Annyira fájt az amerikai kosárlabdázó bokája, hogy el sem utazott a Paks elleni idegenbeli találkozóra.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés