Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposváron már teljes a magyar keret

Szerződés-hosszabbítást és új igazolást is bejelentettek Somogyban.

  •   :

:

Két magyar játékos szerződtetésével teljessé vált a Kaposvári KK 2020/2021-es bajnokságra készülő keretének magyar magja. Baki Gergelyt már nem kell Kaposváron bemutatni, hiszen 2015 óta csapatunkat erősíti.

– Az előző, több szinten keserű szezon volt az ötödik évem Kaposváron, mondhatom, hogy második otthonomként tekintek már a városra. Szerencsére mindkét fél nyitott volt a folytatásra, így viszonylag gyorsan meg tudtunk egyezni. A következő évaddal kapcsolatban egyelőre rengeteg a kérdőjel, nem tudjuk, lehet-e majd nézők előtt játszani, melyik csapat mekkora költségvetéssel tud nekivágni a küzdelmeknek, ahogy azt sem, hogyan válik be a fiatal-szabály. Ezek mind hatalmas befolyással lesznek a végeredményre. Ami most biztosnak tűnik, hogy 4-5 csapat nagyjából úgy tudja folytatni, mintha mi sem történt volna, a többiek pedig még sötétben tapogatóznak – nyilatkozta Baki a folytatásról a klub honlapjának.

Új igazolás Révész Ádám, aki Kecskemétről helyezi át székhelyét Somogyba. 25 éves, 10 éves kora óta a Szedeák utánpótlásában kosarazott, ahol 19 évesen már az NBI/A-s csapat keretébe került. A 200 centiméteres kosaras Szegeden 2014-től fokozatosan dolgozta be magát az A-csoportos csapatba, egyre több mérkőzésen kapott szerepet. 2019-ben Kecskemétre igazolt, ahol a tavalyi szezon során az összes (21) mérkőzésen pályára lépett és átlagban 10,6 percet töltött parketten, ami alatt 2,5 lepattanóval és 2,6 ponttal segítette csapatát.

– Nagyon örülök, hogy Kaposváron folytathatom a pályafutásom, nagyon szimpatikus a csapat. Az első emlékem a Kaposvárról a Paks-Kaposvár bajnoki döntő, amelyet megnyert a KKK. Én is ott voltam, nagyjából 8 éves lehettem akkor, és nagyon élveztem, de persze azt nem sejtettem, hogy valaha majd én is ebben a klubban fogok játszani – nyilatkozta az új játékos, Révész Ádám. – Az új fiatal-játékos-szabály miatt is úgy érzem, jó döntést hoztam. Az olyan játékosok számára, mint én, aki már nem tartozik az utánpótlás korosztályba, ugyanakkor nincs válogatott szinten sem, sok fejtörést okoz az új helyzet. Így az is szempont volt a választásban, hogy Kaposváron sincs meghatározó fiatal magas poszton. De bevallom, az új Kaposvár Aréna is nagyon tetszett, alig várom már, hogy ott játszhassak!

Ezzel tehát teljessé vált a Kaposvári KK magyar játékoskerete a 2020/2021-es szezonra, amely az alábbi játékosokból áll: Hendlein Roland (csapatkapitány), Baki Gergely, Bogdán Benedek, Hock Gergő, Krnjajszki Borisz, Révész Ádám, valamint az U20-as keretből csatlakozó játékosok.

– Kijelenthetjük, hogy az elképzeléseink szerint alakult a magyar keretünk. Négy légióssal szeretnénk még bővíteni a meglévő magot, 4-es poszton pedig magyar játékosainkra szeretnénk támaszkodni.

Hendlein Rolandra nagyobb felelősség fog hárulni mint tavaly, mögötte pedig Bogdán Benedeknek kell majd helyt állnia. Úgy gondolom, a kialakult magyar játékosállomány stabil alap lehet, amire tudunk építeni a szezon során – fejtette ki Fekete Ádám vezetőedző a delfinek.hu-nak. – A fiatalokkal több hete dolgozunk már és egész nyáron folyik majd a közös munka, hogy közülük kik kerülnek majd be a bő keretbe, az szezon elején dől majd el az addigi tapasztalatok, érdemek alapján.

  •   
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
GullitMAFCdrukkerTrottersBenabelaCsakegyfan Recent comment authors
Gullit
Olvasó

Révész majd itt is simán hozza a meccsenkénti 2-3 pontos átlagát. Esetében már rég le kellett volna venni róla a “tehetséges” jelzőt. A padon ülve viszont hasznos lesz, mert minden pontnak amit a csapata dob, borzasztóan tud örülni.

Benabela
Olvasó

Azért egy Hendlein,Baki,Revesz,Bogdan,Hock,Krinyanszki magyar magot pozitivumkent tálalni 😀 nb1b zöld csoport jóindulattal

Kováts Imre
Olvasó

Meg kell védenem a bb1-t, mert a “magyar keret” az elképzeléseink szerint alakult kijelentést az edző tette. A minősítéssel egyébként egyetértek.

Laposvár
Olvasó

Hát ez 4 jó légióssal is igen harmatos lesz. Alkalmatlan edzővel, használhatatlan magyarokkal… Jó nagy szakadék lesz a pénzesek meg a ner-huszárok alatt.

Csakegyfan
Olvasó

Ennyire értesz a kosárlabdához…

Trotters
Olvasó

“használhatatlan magyarokkal” – nagyon jól motiválod a fiatalokat.Padon sokat tudtak fejlödni …..Ha nem adnak lehetöséget hogy tudnak fejlödni és bizonyitani?????Majd a padon ülve egy nap felkelnek mid húzo NBIA játekosok?????

Gyarfas70
Olvasó

Sajnálom, hogy Révész eligazolt Kecskemétről, nekem az egyik kedvenc játékosom volt. Igazi csapatember! Az, hogy kinek hány faultja van, edző és taktika kérdése is, de ezt csak az tudhatja aki látott már öltözőt belülről (wolf88). Sok sikert Ádám Kaposváron!

wolf88
Olvasó

Írtam is, hogy lehet emberileg fasza csávó, meg csapatember. De a véleményemet akkor is fenntartom. Nekem sose volt szimpatikus. Meg nem hiszem,hogy sokszor azért küldték fel, azzal a taktikával,hogy te,gyorsan üss oda 3 faultot és akkor a meccs elején és akkor utána már szinte használhatatlan vagy…. Ezt nee.

ldd
Olvasó

Kívánom, hogy Gergő találja meg régi önmagát.
Legyen oroszlán vagy farkas, mit bánom én…
nyulat inkább csak egyen…
Mint minden fiatalnak Révésznek is azt kívánom, használja ki, éljen a játékperceivel legy kibaszott tökös!

hopehely
Olvasó

4 extra légióssal, erős csapatot lehet csinálni a Kaposvárból!

Mtefan11
Olvasó

Úgy tűnik, hogy a JKSE is belehúzott. A kosárshow már lehozta az új igazolásokat az instán. Lemaradt a BB1.

drszepkaroly
Olvasó

ugyanaz a cég 🙂 🙂

Mtefan11
Olvasó

?

MAFCdrukker
Olvasó

Én ezt másképp tudom… figyelik egymás oldalát, de nincs közös alkalmazottjuk. Itt nem arról van szó, mint a Sztátcsevics-színjátéknál, amikor a saját cikkét adta el origósként. Annyi biztosan közös bennük, hogy mindkét oldal valamilyen formában kapcsolatban ál Gulyás Szabolccsal, de azt hiszem, semmi több. Ha tévedtem, javítsatok ki!

drszepkaroly
Olvasó

bizony mellé lőttél… kicsit járj utána, ezek szerint akkor meg fogsz lepődni

Kováts Imre
Olvasó

Meggyőződésem, hogy Bakit azért marasztalta az edző, hogy ne legyen kényszer fiatalt jatszatni.

Kováts Imre
Olvasó

Mégis, mit gondoltok, mire lesz használható Baki?

Kováts Imre
Olvasó

Nagyon tudtok érvelni!

ldd
Olvasó

Gergő kipróbált “harcos”…
Eddig mindig megtett mindent amit kértek tőle…
Én nem kívánom, hogy újabb Bekice legyen.
(Bekice magyar bajnok, nem tanult – eleget -, megpróbálja az edzői pályát (up) ha lesz papírja… ha megpróbálja …
És hányan vannak még így …

wolf88
Olvasó

Révész elmenetelével erősödött a KTE. Lehet,hogy emberileg fasza csávó,de játékban nagyon le van maradva. Ha pályára került, várható volt,hogy 5 percen belül 3-4 faultja lesz. És mindig butaságokból gyűjtötte össze a hibákat.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés