Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposváron is sikeres maradna a PVSK

A Szolnok ellen jól működött az a szisztéma, amit Csirke Ferenc kér a játékosaitól.:

:

Erőltetett menetben van a Pécsi VSK-VEOLIA csapata az elmúlt időszakban. A kilencedik helyen álló baranyai együttes két fordulóval ezelőtt még a Falcót fogadta és kapott ki hazai pályán, majd a legutóbbi fordulóban a bajnoki címvédő Szolnok ellen javított. Mentális erejét mutatja a csapatnak, hogy ilyen helyzetben is képes volt talpra állni.

– Ez egy nagyon nehéz sorozat, amiben benne vagyunk, hiszen igazából most kezdődik a bajnokság java a szerda-szombat ritmussal – mondta Demeter Attila, a Pécs fiatalja a BB1.hu-nak. – Két erős ellenfelet kaptunk az elmúlt két fordulóban. A Szolnok elleni meccs jól sült el, ez egy nagyon nagy győzelem volt. A Falco ellen kikaptunk korábban, pedig akkor is nyernünk kellett volna. Azon a meccsen a jó védekezéshez nem társult a jó támadójáték, és ennek köszönhetően kaptunk ki.

Úgy érzem, hogy mentálisan erősek vagyunk. Külön motivált is bennünket, hogy megmutassuk a közönségünknek, hogy több van bennünk és fel tudunk állni egy fájó vereség után is.

A Szolnok ellen ismét jó volt a védekezésünk. Egyre jobban összeáll az a fajta szisztéma, amit Csirke Ferenc vezetőedzőnk kér tőlünk. Azóta, hogy kikaptunk a TF-től, egyre jobban helyreálltak a dolgok, és már Szegeden is rendben volt a védekezésünk. Ezt látom a sikerünk kulcsának. A támadás viszont még most sem volt az igazi, még ebben lehet tartalék.

Legközelebb szerdán Kaposváron van jelenése a Csirke-legénységnek. A szintén jó formában lévő somogyiakkal találkoznak egy izgalmasnak ígérkező találkozón a baranyaiak.

-Úgy látom, hogy a Kaposvár mostanra állt össze igazán. Számukra nehezebb volt a légiósok megtalálása. Elkezdték sorban hozni a meccseiket, egyre veszélyesebbek, nagy csapatokat is el tudtak kapni. Egy Kaposvár – Pécs összecsapás mindig nagy rangadó. Szerintem nyerhetünk Kaposváron is. Az elmúlt években sikerült ez nekünk, ezt szeretnénk fenntartani a jövőben is. Pécsen legyőztük őket, az egy nagy győzelem volt. Ha sikerül úgy játszanunk ellenük, mint hazai környezetben, akkor esélyesek vagyunk – zárta szavait Demeter.

Fotó: hunbasket.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BezseValvanoKareem Abdul-JabbarSomogy011 Recent comment authors
Bezse
Olvasó

az a helyzet , hogy úgy el lett cseszve ez az idény , hogy semmit nem jelent már ez a pár hetes feltámadás . A 10. helyhez minimum 3 de inkább mind a 4 meccset hozni kéne ( mte és kecsó idegenben … ) , nem lesz meg . Ráadásul betlizni kellene valakinek : deac , pécs , kecsó , ase . Alba nagy formában van , simán nyerik a visszalévő meccseiket .

Valvano
Olvasó

Remélem most lerendezzük a Pécset.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

A hármasoknak döntő erejük van a mai kosárlabdában, most már a centerek is egyre jobban hajigálnak, nincsenek bebetonozva a festékben. Utoljára Puljko tette zsebre a pécsieket a saját pályájukon. Azóta is mi kaposváriak szenvedünk ebben a párharcban. Edzésen mennyit gyakorol a Kaposvár ebben a paraméterben, nem tudom. Utolsó meccsünkön az Alba ellen nagyon gyatrák voltunk, hármat sikerült bedobnunk :)) Ez már egy rákfene, nem tudok mást mondani. Nincs ehhez elegendő idő az edzéseken, be van “táblázva” a csarnok használata? túlórázni nem lehet? egyéni edzés a közös után már tabu? Csak kérdezem, mert évről évre ez van, szinte a leggyengébben dobjuk… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Kaposváron hazai győzelem születik “mindig győzelem ” hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés