Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kaposváron biztosította be harmadik helyét az Olaj

Nem tudott kimászni a gödörből a KKKK.

Kometa Kaposvári KK - NHSZ-Szolnoki Olajbányász 90-96 (18-28, 25-21, 20-20, 27-27)

Bajnokság, 26. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Kovács Nimród, Téczely Roland Balázs (Fekete László)

Kaposvár: Krnjajski 9, Eaddy 20/18, Paár 3/3, Filipovity 15/6, Koprivica 9. Csere: Halmai 3, Jackson 15/6, Jean-Marie 10. Szőke 6/3.

Szolnok: Jovanovics 15/3, Lukács 11/3, Eads 15/6, Rudner 3/3, Wiggins 14. Csere: Thomas 6, Pallai 11/9, Pongó 2, Durham 15/9, Révész 4.

Remekül kezdte a mérkőzést a vendég Szolnok, Wiggins négy, Rudner három, Lukács és Eads pedig 2-2 pontot szerzett, erre csak egy Paár-tripla jött válaszul, így 3-11 állt az eredményjelzőn, a Kaposvár pedig időt kért. Koprivica a második büntetőjét dobta be, Lukács hármasa után mezőnyből egy kettessel javított a center (6-14). Jovanovics is feliratkozott a pontszerzők közé, ráadásul két támadásból négy ponttal, Filipovity volt pontos kintről, a gólpasszt Eaddy jegyezte. Eads dobta be a büntetőit, Szőke is, Durham pedig egy hármast. Jean-Marie második esélyből hozott két pontot a hazaiaknak, ráadásul egy büntetővel 2+1 lett a vége. Révész kosarára is Jean-Marie felelt ráadásul ismét 2+1-es akcióval, Pongó rontott dobása után megint Révész volt jókor jó helyen. 18-28

Pallai triplájával folytatódott a játék, Jean-Marie megint egy támadólepattanó után volt eredményes, Révész találta meg Thomast nagy labdával a palánk alatt. Filipovity verte be Koprivica kiosztását, ráadásul oda is ütöttek neki, így 3+1 lett a támadás vége, Pallai kosara után kért időt ismét a Kaposvár (24-35). Jackson talált be kintről, Koprivica két ponttal hozta közelebb övéit, a Szolnok pedig időt kért. Eaddy kintről, Wiggins közelről köszönt be, Jackson zsákolásával 3 pontra jött fel a Kaposvár, de Durham és Wiggins hamar levegőhöz jutatta az Olajt. Thomas és Jovanovics révén már ismét 10 pont felett járt a differencia, Koprivica egy, Jackson két pontot szerzett, Eaddy triplájával pedig öt pontra jött fel a vendéglátó. Jackson dobott be két büntetőt, a Szolnok így három pontos előnyben kért időt. A félidőt Eads hármasa zárta. 43-49

Thomas büntetőivel vette kezdetét a második félidő, Wiggins sem hibázott, Koprivica mezőnyből talált be. Jackson távolról célzott remekül, Eads harmadik esélyből szerzett egy kettest, Jackson két büntetőt is értékesített (50-55). Wiggins jelentkezett ismét, Eaddy és Jean-Marie mutatott be egy 2-2-t, Krnjajski két pontra csökkentette a somogyi hátrányt. Jovanovics szerzett sorozatban öt fontos pontot, Eaddy büntetői után Pongó középtávolról, Szőke távolról talált be, Durham ziccere után kért időt a Kaposvár (60-66). Pallai hármasa ért célt, Eaddy azonnal válaszolt, így maradt bőven izgalom a negyedik negyedre. 63-69

Krnjajski kezdte meg a záró etapot egy 2+1-el, megint Pallai lépett elő egy hármassal, Lukács zsákolt, Durham ziccere után pedig időt kért Dalibor Damjanovic (66-76). Eaddy Krnjajski átadásából dobott egy hármas, Lukács kosarára utóbbi válaszolt, 2+1-es akcióval. Durham szórt egy triplát, Filipovity egy tempót, ismét Durham jelentkezett. Eads és Eaddy is bedobott egy hármast, Lukács ziccere után megint időt kért a Kaposvár (77-88). Egy jó sorozattal 2 perccel a vége előtt 4 pontra jött fel a Kaposvár, így Oliver Vidin is magához hívta tanítványait. Innen már nem engedte ki a mérkőzést a kezéből az Olaj, ezzel bebiztosította harmadik helyét az alapszakasz végén. 90-96

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RózsabimbóOlajheart2YoWassupFamLaposvárKPSVRKK Recent comment authors
Olajheart2
Olvasó

Viszontagságos alapszakaszon vagyunk túl.. 3. helyre nem gondoltam.. jó lenne 4be jutni, ami az elmúlt 2 évben jobb Olajnak nem sikerült! Mindent bele hajrá Olaj❤️????

Laposvár
Olvasó

Hozhatnám a kárörvendésemet, de van elég bajotok így is….

HajraKapos
Olvasó

Srácok, a legtöbben legbelül tudjuk, hogy kiestünk. És ez most nem pesszimista, hanem realista meglátás.
Az OSE légiósai magasan a mieink fölött vannak, őket idegenbe nem verjük meg, de itthon sem. 0-2
Körmend-ASE-Szeged-Kecskemétet talán itthon elkapjuk, de nagyon talán, akkor is 4-6-tal állunk, szóval tuti kiesők vagyunk.
Mindenki tudja, hogy sem a KTE, sem az ASE nem annyira szar, mint amilyen helyet elfoglalnak, a többi csapatnak meg pontban annyi előnye van, hogy ahhoz nagyon szar szériát kellene menniük, hogy kiessenek.
Szóval marad a szomorú tény, jövőre B csoport.

Laposvár
Olvasó

A csodaedző kontraktusa akkor is élő jövőre, ha kiestek?

KPSVRKK
Olvasó

A tavalyi csapatban sem volt első számú irányító, de ott volt egy ponterős, jól védekező center. Idén már az sem volt. Kb annyi hiányzott az egész szezonból. Nem tudom milyen személyi problémák lehetnek, de félek a szemmel látható Márkó-Dalibor ellentét óhatatlanul kiterjed Gordánra is Védekezés, lepattanózás, akarat kérdése is. Eldobni úgy a triplákat, középtávoliakat, hogy senki, a dobó sem megy utána, az hihetlen. Komoly gondok vannak a fejekben. Ez nem az a csapat amelyik a válogatott szünet előtt játszott. Már nem ég a ház, az leégett. Most a parázs izzik még, de ez is kialszik, ha nem történik valami. Ha… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Ilyen dobószázalékkal és ilyen lepattanózással ne is reménykedjünk, hogy bent marad a csapatunk. Miért van az,hogy a másik csapatoknál a fiatal játékos elront egy dobást utána bátran vállalja a következőt. Nálunk vagy rögtön lecserélik vagy még a ziccer helyzetbe is passzol csak ne ő legyen a híbás. Tisztelt edző sereg még is mit gondolnak mitől fog megjönni ezeknek a srácoknak az önbizalma ? Ettől függetlenül nem Damjanovicson múlt a meccs a ziccereket be kell dobni annak aki a pályán van a labdákat meg kell fogni és nem kell eladni ez nem az edző dolga. A mai Koprivica hozta azt a… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Örülhet mindenki aki ellenünk van

YoWassupFam
Olvasó

1-2 csapatnélküli egyént leszámítva senki nincs ellenetek. Ha kiesnétek ez olyan érvágás lenne mintha bármely nagy múltú klub esne ki. Remélem bent maradtok és valóban Szili is hazatér hozzátok a nyáron és megindul a virágzásotok. Ámen.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Köszi

KKK72
Olvasó

Köszi a bíztatást. Mi is csak reménykedünk de a remény is egyre fogy. A vezetőség nagyon korán gondolt a biztos bentmaradásra és itt a fagyi visszanyalt. Hiába van meg a szép terv jövőre egy másodosztályú cspatanál talán csak a fitalok maradnak ha maradnak.Ha kiesik a csapatunk akkor még egy-két szezont elvegetál az NB I./B csoportban, de visszakerülésről ne is álmodjunk.Nagyon vastag felhőzet borítja a kaposvári égboltot a napot még kicsit sem látjuk vagy mondhatom azt is, hogy az alagút túl hosszú, hogy fényt csak egy kicsit is lássuk.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Köszönjük a bíztató szavakat! Sajnos most ránkszállt a reménytelenség, hisz kiderült, jelenleg minden csapat jobb nálunk! Pont mikor van egy erős szponzorunk, kiválónak vélt edzőnk, válogatott nevelésünk, ki hazatért; akkor áldozik le a csillagunk, de nagyon… Szinte érthetetlen. Nehéz elképzelni, hogy bentmaradjunk az első osztályban.

Rózsabimbó
Olvasó

Soha ne add fel!

Laposvár
Olvasó

Biztos nincs ilyen 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Már az első negyedben “bebiztosítottuk” az utolsó helyet… Nagyon nehéz lesz bennmaradni!

Milivoj
Olvasó

Gratulálok a csapatnak, az eredmény ellenére, sima volt…, kár, hogy jövőre már nem kell Kampóvárra menni…

HajraKapos
Olvasó

Na, csak összejött az utolsó hely. Nem volt könnyű, de sikerült. A védekezés egyik alapja az erőnlét, talán ebben a pozícióban is “szakembert” kellene váltani, mert évek óta ott is gondok vannak. Olyan gyengék vagyunk, mint a harmat.

Hunbasket2021
Olvasó

Iván nem volt elég jó ide most van jobb….. ja nem

KKK72
Olvasó

Biztos valakinek a valakije. Ebben a rendszerben ez így megy. Van haverod ott a magasban van beosztásod ha nincs hát sorry menned kell.

Heindrich
Olvasó

Szép volt fiúk! Hajrá OLAJ!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés