Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposváron a szezon végén az összes játékossal leülnek tárgyalni a folytatásról

Fekete Ádám lát esélyt a középházi középszakaszt jelentő tizedik hely elérésére.:

:

Újabb szurkolói találkozót szervezett a Kaposvári KK vezetősége. Az utóbbi ülés óta eltelt időszak történéseiről Puska Zoltán ügyvezető beszélt:

– Célunk továbbra is az, hogy a korábbinál közvetlenebb és szorosabb kapcsolat legyen a csapatunk szurkolói és a klub tagjai közt – mondta Puska Zoltán. – Ez úton is szeretnénk megköszönni, hogy kitartottatok a csapat mellett és a nehezebb időszakban is mellettünk álltatok. Óriási élmény volt legutóbb Zalaegerszegen is úgy játszani, hogy egy szektort megtöltve fergeteges hangulatban biztattátok a csapatot. Úgy érzem, felelősséggel tartozunk a szurkolóink felé és mindent meg kell tennünk a folytatásban is a jó szereplés érdekében. Továbbra is kiemelt célunk, hogy a szurkolóink első kézből, és ne különböző csatornák útján, vagy pletykákból értesüljenek a minket érintő történésekről. Ezért is nagyon fontosak az ilyen találkozók, ahol bárki szemtől-szembe felteheti az őt leginkább foglalkoztató kérdéseket.

Arra a kérdésre, hogy a Kaposvár kártya érvényes lesz-e az új csarnokba váltott bérleteknél, elhangzott: a bevétel növelése lesz a cél az új csarnokban. Ezt elsődlegesen a nézőszám növelésével kívánják elérni. Áttekintik, hogy mi legyen az a bérletár-kategória, ami megfelelő lehet és erre érvényes lesz-e a Kaposvár Kártya – adta hírül a klub honlapja.

A szurkolói találkozón ott volt Sztojan Ivkovics is, aki Kaposvár sporttanácsadójaként volt jelen.

– December végén, az ünnepek után hívott fel Szita Károly polgármester – kezdte a kaposváriakkal játékosként két magyar bajnoki és egy Magyar Kupa aranyérmet is jegyző Ivkovics. – Kialakult az az álláspont, hogy esetleg más sportágak képviselőinek is hasznosak lehetnek a tapasztalataim. Ennek egyik első lépcsőjeként látogattam el a Kaposvári Sportközpont és Sportiskolába, ahol valamennyi szakosztály edzőjével találkoztam. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az úszók, vagy a birkózók szakmai munkájába beleszólnék. Egyéb területen azonban gyümölcsözhet az együttműködés. A kosárlabdára visszatérve nagyon örülök annak, hogy januártól egy pozitív irányba indult el a csapat, abból az állapotból, amelyben a múlt év végén volt. Gratulálok Fekete Ádám munkájához, illetve dicséretes, hogy az új vezetők abszolút pozitív munkába kezdtek,ezzel együtt azonban nem szabad elfelejteni, hogy Monok Tibor is nagyon sokat tett ezért a klubért az elmúlt esztendők során.

A jövő csapatával kapcsolatban egyelőre még nincsenek új információk. A szezon végén valamennyi játékossal leülnek tárgyalni az esetleges közös folytatásról – írja a delfinek.hu.

A csapat részéről Fekete Ádám vezetőedző, valamint Hendlein Roland csapatkapitány voltak jelen.

Arra a kérdésre, hogy látnak-e esélyt a középházi középszakaszt jelentő tizedik hely elérésére az alapszakasz végén Fekete Ádám így felelt:

– Az elmúlt fordulókban elért eredményekkel megteremtettük magunknak az esélyt erre. Szeretnénk is élni vele, de tudni kell, hogy itthon is nagyon kemény mérkőzések várnak ránk. Ha ezeket hozzunk és idegenben is tudnánk nyerni még egyszer, az már elég lehet a célunk eléréséhez.

A szurkolói találkozó végén a jelenlévők látogatást tehettek az épülő Kaposvár Arénában, ahol Dér Tamás, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója kalauzolta végig a jelenlévőket.

Fotó: delfinek.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Rubik75JokicMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Jokic
Vendég
Jokic

És mégis kit terveznek kiszorítani a középszakaszt jelentő helyekről? Alba vagy ASE? 🙂

Rubik75
Olvasó

Pécs

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Szövecccség csápátá”?! 😀
SZERETLEK ám titeket! Nagy puszi Sztoján mosolygós kobakjára! 😉

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés