Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK

Szakértőnk szerint nem kérdés, hogy Sztojan Ivkovics személye pozitívan fogja befolyásolni a kaposvári kosárlabda-életet. Debütál az új aréna.

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 2. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Praksch P., Tözsér D., Boros T. (Várhalmi Zs.)

Kaposvár : Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Dramicsanin

ZTE: Ubilla - Johnson - Williams - Szabó - Agafonov

A Zalaegerszeg is megkezdi szereplését a 2019/20-as szezonban, mégpedig annak a Kaposvárnak az otthonában, amely egy nagyon szoros találkozón maradt alul Debrecenben. Hivatalosan is debütál a Kaposvár Aréna.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Kaposváron most felfokozott hangulatban várjuk a Zalaegerszeget, aminek nagyon örülünk. Ez lesz az első bajnoki mérkőzésünk az új arénában, bízunk benne, hogy nagyon sok nézővel. Emiatt kicsit különlegesebb lesz ez a találkozó, de ugyanúgy készülünk, lépésről-lépésre haladunk és meccsről-meccsre szeretnénk fejlődni. Picivel jobb teljesítményt akarunk nyújtani, mint a DEAC ellen és akkor ezt a hazai meccset behúzhatjuk, bármennyire is erős a ZTE kerete. Jó csapatot raktak össze, de otthon nem lehet kérdés, hogy mi szeretnénk győztesen elhagyni a pályát. Mi is ismerjük az ő játékosaikat és ők is a mieinket, biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat felkészült a másikból, de ez is a normális. Hock Gergő kivételével mindenkire számíthatunk holnap. 

Bencze Tamás, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője:  Stabil védekezéssel kell előrukkolnunk, akkor van esélyünk nyerni. A felkészülési meccseken a Kaposvár többször 90 pont felett dobott, ami egy nagyon jól támadó csapatot sejtet. Elsősorban a saját dolgainkat szeretnénk megvalósítani és bízom benne, hogy ha ezek sikerülnek, akkor egy olyan meccset fogunk játszani, ahol lesz esélyünk a győzelemre. A felkészülésünk rendben volt. Az, hogy nem játszottunk tétmeccset az első fordulóban, nem lesz befolyással a mérkőzésre, mi is szerepeltünk egy edzőmérkőzésen, tehát pihentebbek mi sem leszünk. A Kaposvár egy nagyon kiélezett találkozót vívott Debrecenben, ahol két ponttal kikapott. Ilyen különbséggel vereséget szenvedni a hajdúságiaknál biztos, hogy nem lesz szégyen ebben a bajnokságban. Egy nagyon jó csapat otthonában szerepeltek remekül és még győzelmi esélyük is volt, ez pedig mutatja az erejüket. Könnyű összecsapásra nem számítok, nyilván minden mérkőzésen nyerni szeretnénk, holnap meglesz erre az első lehetőségünk. Mindenki harcra készen várja nálunk az első fordulót.

[totalpoll id=”29837″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Sitku Ernő, a B-csoportos Nyíregyháza Blue Sharks ügyvezetője, a Honvéd, a Paks, a Szolnok, a Debrecen és az NYKK négyszeres magyar bajnok, 149-szeres magyar válogatott centere elemezte:

– Jobban kellene ismernem az új igazolásokat ahhoz, hogy teljes véleményt tudjak mondani. Mindkét csapatnak szurkolok. A Kaposvár jó hangulatú meccseket játszik, sokan járnak mérkőzésre, szeretik az ottani emberek a kosárlabdát. Pontosan ilyen helyek kellenek a magyar kosárlabdának ahhoz, hogy szépen tudjon fejlődni. 

Zalaegerszegen pedig Bencze Tamás szépen használja a magyar játékosokat és ez mindenképpen pozitívum. Egyelőre csak azért adnék a somogyiaknak nagyobb esélyt, mert tudom, hogy milyen hangulatú találkozókat játszanak odahaza, ráadásul most debütál az új csarnokuk. 

Kiemelném Hendlein Rolandot, aki mindenképpen meghatározó figurája már évek óta a bajnokságnak, ellene még én is játszottam. Ő mindig egy vezére volt a kaposvári csapatnak, idén sem lesz ez másképp. 

Sztojan Ivkovics személye pozitívan fogja befolyásolni a kaposvári kosárlabda-életet, ez nem is kérdés. A játékos pályafutásából is emlékszünk arra, hogy bárhova igazolt, ott jöttek az eredmények. A KKK-tól is ezt várom, hogy az ő személyével fejlődjön. Biztos, hogy még stabilabb lesz a csapat és nagyobb figyelmet is fog kapni, amit nem csak a szurkolók részéről értek, hanem a támogatók részéről is. 

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
lddskarpskyttZTE_KKRubik75royalka Recent comment authors
ldd
Olvasó

Kaposváron mindig teltház lesz.
Csak a megfelelő szektorokat kell lezárni vagy kinyitni….

skarpskytt
Olvasó

Sitku mindig nagyon korrekt.

Hajrá Kaposvár!

ZTE_KK
Olvasó

Érkezünk!

Rubik75
Olvasó

Remélem győzünk egy jó hangulatú mérkőzésen.Az biztos,hogy a ZTE kezdő ötöse bitang erős,de nálunk a kispad erősebb picivel.Ha Ádám jól rotál meglesz a meccs.

royalka
Olvasó

Mindenki Kaposvárra!

lujo
Olvasó

Gyerünk srácok, előre a győzelemért! Mi ott leszünk és szurkolunk nektek! Hajrá ZTE!

mrfox
Olvasó

Hajrá ZTE!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá KKK!!! Győzelem mindig győzelem ……

szakadtgepard
Olvasó

Izgatottan várjuk a meccset, remélem jó sokan leszünk. Hajrá Kaposvár!

ldd
Olvasó

Gepi !
A remény 🎏 meg utoljára…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés