Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK

Quenton DeCosey bemutatkozik.

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 15. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, csütörtök, 18:00
V.: Földházi T. P., Nagy V., Horváth Cs. B. (Fekete L.)

Kaposvár: Hilliard - Krnjajszki - Plézer - Csorvási - Martin.

ZTE: Parks - DeCosey - Polster - Barnett - Holton.

Az elmúlt nyolc találkozóját elveszítő, jelenleg sereghajtó ZTE látogat a legutóbb a Kecskemét ellen javítani tudó KKK otthonába.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Egy újabb mérkőzés vár ránk és nem lesz könnyű dolgunk. Szerintem jobb csapat a ZTE, mint amit a tabellán betöltött helye tükröz. Edzőjüket személyesen is ismerem, a szezon során sok változáson esett át a csapat. Most is egy új játékos beépítésén dolgoznak, amire csakúgy, mint minden más csapatnál, kevés idő van, így kérdéses holnap ellenünk milyen szinten vetik majd be. A csapatunkból néhányan sérülésekkel küszködnek, sajnos a szünet óta nem sikerült még egy meccset sem lejátszanunk komplett csapattal, most sem tudom még hogy ki áll rendelkezésemre. Legutóbb hazai pályán a Kecskemét ellen sikerült többször is jó periódusokat játszanunk, szeretnénk ezt továbbvinni. Sajnos az idő nekünk sem dolgozott, de próbáltunk minél jobban felkészülni erre a kemény mérkőzésre és meglátjuk mire lesz ez elég.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Egy újabb nehéz mérkőzés áll előttünk, ezzel a találkozóval együtt ez lesz a negyedik idegenbeli összecsapásunk az elmúlt öt meccsünkből. Próbáltuk a rendelkezésünkre álló időben minél jobban beépíteni mind a támadásunkba, mind a védekezésünkbe Quenton DeCosey-t, aki holnap megmutathatja milyen erőt, színvonalat képvisel. Fontos lesz, hogy védekezésünk során Hilliardot és Fordot levédekezzük. Kulcsfontosságú lesz a lepattanók megszerzése, mivel egy atletikus csapatról beszélünk, amely magas támadólepattanó átlaggal rendelkezik. Szeretnénk egy jó mérkőzést játszani, de ehhez a fent említetteket teljesítenünk kell.

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
14 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
heraklithKKK72AnswerKapos Kk fanfanaticfantastic Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Nem győztesek alkotják a Zetét, az összes játékos halvérű, vesztes típus. Ezért buktuk el az összes egylabdás meccset. Kiszedik a kezükből a labdát, leszedik előlük a lepit, nincs bennük akarat a védekezéshez, leszarják a csapatot, a várost, stb. stb. Csak felmarkoljak a zsetont, aztán várják a szezon végét. Pont leszarja az összes hogy kiesünk vagy sem. Ilyen mentalitású játékosból egy is sok, nálunk van 6-7. Ezért kell nagyon gyorsan érdekelté tenni őket a győzelemre. Az ilyen játékosok nem érdemlik meg a szurkolást és csak szankciókkal motiválhatóak, vagy még azzal sem. Pont az nincs meg egyik játékosban sem, amit a nagy… Olvass tovább »

KKK72
Olvasó

Nagyon nagy meccs lesz szerintem, de nagyon kell a mai meccs is. Amennyiben csapatként fognak játszani a srácok akkor talán nem lesz baj. Nem az új játékosuk idegesít az még belefér,hogy nyerjünk csak van az az igazság, hogy minden sorozat megszakad egyszer. Csak ne most legyen !!!! Hajrá Kaposvár !

Pojaca
Olvasó

Behúzzuk, Stárics és Zoli győzelemre koccintanak ma!

Answer
Olvasó

Amilyen hullâmzò a csapat teljesïtmēnye simân benne van egy zte győzelem.nem lepődnêk meg egy hazai cumin se,sajnos

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvár !!!!

*Z*T*E*
Olvasó

Simo és Csuti harcias játékára szükség lenne ez a 4 amcsi ha hozza a beleszarok játékot akkor semmire se megyünk. Sajnos Polster se örökölt semmit abból a csupa szív játéfelfogasbol ami édesapját jellemezte. ( Nyugodjon békében!)

kékfehér23
Olvasó

Sajnos Simo eddig még egy másodperc játéklehetőséget sem kapott a bosnyák edzőtől.

Marillion
Olvasó

Várom a Zte győzelmet! Hajrá Fradi,Hajrá Falco!

Pojaca
Olvasó

Hogy merészelsz egy ZTE cikk alá ilyet írni hogy hajrá falco???

Marillion
Olvasó

Mert Szombathelyen születtem.

Dobey
Olvasó

Hajrá Cincinnati Bengals!

fanaticfantastic
Olvasó

Furcsa,hogy a Fradit írtad,miközben van egy nagy hagyományokkal rendelkező klubotok.A Haladás,nem érdemli meg nálad,hogy szurkolj értük is? Nem rosszindulatból kérdezem. Csak érdekel a “miértje”. Elvégre,Szombathelyen születtél,mint azt lentebb említetted.

Marillion
Olvasó

Fater a IX.ker-ben született de 1971-ben Szombathelyre költöztünk,itt kapott munkahelyet. 1968-as születésű vagyok! Tehát apáról fiúra….

Hobó Fan
Olvasó

Szerintem az új játékossal holnap teljesen zűrzavar játéknak lehetünk szemtanúi bár eddig is az volt míg Dekószi nem volt itt.

zterulez
Olvasó

Csoda kellene az új gyerektől, és még kellene mellé még egy kiemelkedő 5-ös. Wilson helyett pedig egy védekezni jól tudó kettes, aki esetleg még a labdát is le tudja ütni. Egyébként meg szinte bérelt helyünk van a play-outra.

Redbid
Olvasó

Most is azt mondom, hogyha lenne egy jól védekező és lepattanózó centeretek, szerintem már most egycsapásra más lenne a csapatotok! Lásd. pl. Nyíregy játékát, hogy rakta helyre egy ilyen center! Persze mondom ezt úgy, hogy DeCoseyt ebben olyannak értem aki képes jobb támadó és védő játékot hozni! Picit visszatérve Cizmicre, én őt látatlanban is kimenteném, mert annyi rálátásom volt itt nálunk, hogy ő kizárólag nyertes típúsú légiósokat fogadott el, és az itteni lelépését is az ebből fakadó anyagi vonzat hiánya hozta el, szóval én biztos vagyok bent, hogy ő ezt így csak feltételekkel, a jövő érdekében fogadta el! Amennyire én… Olvass tovább »

zterulez
Olvasó

Ott voltam az összes hazai meccsen és bárki ellenében le merem írni, hogy Cizmic követett el súlyos in-game hibákat edzőként. A légióskiválasztás el lett cseszve és ebben is benne volt a keze. Szerintem mostanában Magyarországon nem fog padot kapni. A játékosoknak eltűnt az önbizalmuk, nem bíznak egymásban sem, egy komoly negatív spirálban vannak motivációs szempontból. Egyszerűbb lett volna sort cserélni, vagy ha csak 1 játékost hoznak, akkor annak egyből vezérnek és extrának kellene lennie.

Kék-Fehér
Olvasó

Győzelem vagy halál. Fontos lenne nyerni, más út nincs nekünk!

Pojaca
Olvasó

Nagy számok törvénye alapján egyszer jönnie kell a győzelemnek. Most lehet keresnivalónk, a Sopron, MTE, Kapos 3 idegenbeliből ezen látom a legnagyobb esélyt. Sikerülhet a győzelem?

Holló
Olvasó

Ez alatt a csodás címer alatt benne a 4 csilaggal ez minden gyalázatnak a gyalázata,amit ezek a senkiháziak müvelnek a klubbal. Megszégyenítitek…hogy ez a gyalázat ez alatt a címer alatt mehet. Stárics és társai,döntéshozók,haverok, Mr Év polgármester lokálpatriótizmus atyja ti nem vagytok ehhez a címerhez méltóak. Javasolnék egy címerváltoztatást,amíg ezek az emberek vezetik ezt a klubot. Nem érdemlitek ti meg,hogy ez alatt menjen ez…ahogy ez a címer sem titeket. Hosszú évtizedek munkáját,amit bizonyos emberek,játékosok,edzők felépítettek a gyönyörű múlttal ti ezt teljesen szétb*tátok. Soha nem látott szintre vitéttek a klubot. Javasolnék egy kidurrant lufit vagy egy monopoly figurát új logónak. Ehhez… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó
Holló
Olvasó

Pbask zseniális! ?????? Na látod jelen helyzetünkben ez a legtökéletesebb címer lenne! ???

HajraKapos
Olvasó

Ez egy kemény meccs lesz. Sokkal jobb annál a ZTE, mint ahogy szerepelnek, csak valahogy a sok cserélgetés mellett képtelenek összeállni. Sajnos a mi játékunk gyakran hektikus. Ha jól védekezünk, akkor rosszul támadunk, és fordítva is igaz. Kevés a jó periódus a csapatnál. Fontos mérkőzés, remélem nyerni fogunk. Hajrá Kaposvár!!!

Minden6ó
Olvasó

Az önkormányzat kosárlabda döntéshozói mikor mutatkoznak be?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés