Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Zalakerámia ZTE KK

Mindkét oldalon több lehetőséget kapnak a fiatalok.

Kaposvári KK - Zalakerámia ZTE KK

Play-out 7. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Kovács N. (Gorka Sz.)

KKK: Krnjajski - Miliszavljevics - Baki - Bogdán - Hendlein.

ZTE: Simon - Bonifert - Polster - Vuko - Szabó.

Hasonló előjelekkel várhatja az összecsapást mindkét együttes, a bajnokság ezen szakaszában már a Zalaegerszeg és a Kaposvár is inkább a magyar játékosaira támaszkodva vívja meg a mérkőzéseit.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Nehéz mit mondani, mindkét csapat szinte külföldi nélkül játszik. Nálunk jelen pillanatban Miliszavljevics és Rivers áll rendelkezésre, de utóbbi problémákkal küszködik, nem biztos, hogy játszani fog. Egy kicsit problémát okoz, hogy kevesen vagyunk, de mindenkinek akarok adni esélyt, hasonlóan a múltkori találkozóhoz. Jászberényben igaz, hogy kikaptunk, de mindenki megkapta az lehetőséget. Túl sok mérkőzés van mögöttünk, remélem, hogy a maradék három összecsapáson már nem sérül meg senki és normálisan be tudjuk fejezni a bajnokságot.

Heinrich Róbert, a Zalakerámia ZTE KK vezetőedzője: Érdekes ez a szituáció, biztos, hogy a Kaposvár szeretné a Jászberényi csorbát kiküszöbölni és nagyon komoly motivációval fognak nekiugrani ennek a mérkőzésnek. A gondjaink szaporodtak, Völgyi Marcell megbetegedett és nem áll rendelkezésre. Nehéz helyzetben vagyunk, de meg fogunk tenni mindent annak érdekében, hogy jó mérkőzést láthasson a közönség. További lehetőségeket szeretnénk adni azoknak a fiataloknak, akik végigdolgozták velünk az évet és remélem, hogy tudnak is élni vele.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés