Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Sopron KC

Jó formában várhatja az SKC az összecsapást.

kaposvarsopron

Kaposvári KK - Sopron KC

Bajnokság, 12. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Tóth C., Balog Gy. A., Ny. I. (dr. Páli K.)

Kaposvár: Hilliard - Krnjajszki - Plézer - Hendlein - Martin.

Sopron: McGill - Myers - Ford - Sitku - Montgomery.

A szombati játéknapon csap össze a Kaposvári KK és a Sopron KC együttese. A KKK legutóbb Szolnokon kapott ki, míg az SKC már hármas győzelmi szériában van.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a Sopron nagyszerű formában, ritmusban van. Az elmúlt három találkozójukból mindegyiket megnyerték, melyből kettő idegenbeli bravúr volt. Sajnálatos módon továbbra is sérülésekkel küszködünk és nem tudom, hogy ki fog szombaton pályára lépni. Három hét kihagyás után Hilliard visszatért az edzésbe, de hogy mennyit tud holnap segíteni, azt nem tudom. Price biztosan nem fog játszani, mivel a Szolnok elleni mérkőzésen sérülést szenvedett. Minden tőlünk telhetőt megteszünk hazai pályán és meglátjuk ez mire lesz elég.

Kosztasz Flevarakrisz, Sopron KC: A rendelkezésünkre álló idő alatt próbáltunk minél jobban felkészülni a Kaposvárra. A somogyiak csapatát kiváló külföldiek alkotják, Hilliard és Price rutinos játékosok, sokat vesznek ki a támadásokban, míg magas posztokon sem lehet említés nélkül elmenni. A magyar játékosokkal egy jó csapatot alkotnak és épp ezért mondhatom, hogy komoly feladat áll előttünk. Kulcsfontosságú lesz a mérkőzésen a védekezésünk, szeretnénk minél jobban kontrollálni ellenfelünk támadásait. A lepattanókért mind védő és mind támadó oldalon mennünk kell és nagyon fontos lesz még, hogy minél kevesebb eladott labdánk legyen a támadások során.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KKKfantaKPSVRKKMendezmagister_officiorumSkcforever Recent comment authors
KKKfanta
Olvasó

Két hasonló csapat. Nincs mese amelyik ott akar lenni a kupában annak nyerni KELL!!! Meglátjuk melyik csapat küzd jobban. A forma és a hiányzók a Sopron mellett szólnak, de sose lehet tudni. Hazain nem engedhet meg több botlást a Kaposvár. Hajrá KKK!!

KPSVRKK
Olvasó

2.5 légiós az 5 (6?) ellen. Csoda lenne, ha behúznánk.
Hát, hajrá, csináljuk meg!

magister_officiorum
Olvasó

Álláspontom szerint az SKC fog diadalmaskodni! #Κώστας !

Skcforever
Olvasó

Az 5-6al álló 5. Kaposvár fogadja az 5-7el álló 13. Sopront ? ez szerintem mindent elmondd az idei szezonról, bármi lehet. Hazai pálya a Kaposvár mellett van, a forma mellettünk. Szoros meccsre számitok, amit remélem behúzunk, a halovány kuparemények miatt muszáj lenne, mivel vereség esetén számunkra elúszik a szereplés (mint 2016óta mindig). Hajrá Skc!!

magister_officiorum
Olvasó

SKC!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Csak a Kaposvár csak a Kaposvár !!!
Olé olé csak a Kaposvár csak a Kaposvár csak a Kaposvár !!
Érvényesítsük a hazai pályát és hiányzók ide vagy oda nyerjük meg ezt a fontos mérkőzést !!

HajraKapos
Olvasó

Hazai pálya ide vagy oda, nem érzem, hogy most nyerni tudnánk. Nálunk most jelentkeznek azok a problémák, amik a Sopronnál voltak korábban. Sajnos pont a legrosszabbkor, mert kupa szempontjából ez egy kulcsfontosságú meccs lesz. Bízzunk a legjobban, de ahhoz megint félre kellene tenni az egot, és csapatként játszani. Hajrá Kaposvár!

Mendez
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés