Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – PVSK-VEOLIA

Remek formában várhatja a szomszédvári rangadót a KKK.

Kaposvári KK - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 21. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Papp P., Pozsonyi L.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Baki - Rivers - Révész.

Pécs: Ruják - Lewis - Carev - Budimir - Brkics.

A Kaposvár az ASE ellen ért el újabb nagy bravúrt, míg a pécsiek egy szoros mérkőzésen tudtak nyerni a Szeged ellen. A két együttes már játszott egyszer még október végén, akkor a Pécs tudott nyerni otthon 5 ponttal.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Egy újabb kihívás előtt állunk. A Pécs az elmúlt mérkőzéseken nagyon jól játszott, hiszen az OSE ellen nyerni tudtak, majd Sopronban is nem sok kellett a győzelemhez és legutóbb a Szegedet győzték le. Szerintem okosan játszanak és a játékstílusuk tetszik nekem, egy nagyon jó játékos kombinációval rendelkeznek a két amerikai személyében, akik nagyon veszélyesek, mellettük még Brikics nagyon jó kosaras, aki kellemes csalódás számomra. Budimirt be se kell mutatni, hiszen mindenki ismeri őt Magyarországon és a válogatott játékosuk Rujákot sem. Őket sok fiatal erősíti, akik sok energiával játszanak és legtöbbjük megfelel az U23-as szabálynak is. A két győzelmünk sok energiát vett ki belőlünk, míg a Pécs legutóbb a Szegeddel játszott és így több ideje volt regenerálódni, valamint felkészülni ellenünk. Számunkra csak egy nap volt igazából a felkészülés, mivel egy szabadnapot adtam a fiúknak, hiszen nem akarom őket túlhajtani ebben a zsúfolt menetrendben. Lehet, hogy Hendlein már tud segíteni, de kérdés az, hogy ennyi kihagyás után mennyit fog bírni. Szeretnénk megint nyerni, egy komoly mérkőzésre számítok.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Kaposvár az idei szezonban jelenleg a legjobb formáját nyújtja. Két erős csapatot sikerült legyőzniük, a Falcót és a Paksot. Ezek a győzelmek biztosan magabiztosságot adtak nekik. Tudjuk, hogy a keretükben a sérülések miatt problémák vannak, de sikerült megtalálni egy jó összeállítást a megmaradt emberekből. Hazai pályán még veszélyesebbek, de próbáltunk minden tőlünk telhetővel készülni rájuk. A kulcsemberük Curry, hiszen ő hozza a legtöbbször játékba a többi társát, így ha őt sikerül megállítanunk és a pick and roll-jait, akkor az sok segítség lenne számunkra a győzelemhez vezető úton. Teljes kerettel fogunk utazni és egy kemény mérkőzésre számítok, amin a legjobb teljesítményünket próbáljuk nyújtani.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
hajramagyarorszagJustice Recent comment authors
hajramagyarorszag
Olvasó

Hajrá egyik me hagy magat másik bár szerintem kèpes csodákra is a kaposvár pl Paks Szombathely szerintem Nyer a Pècs de nem vagyok benne biztos

Justice
Olvasó

Nagyon sajnálom ,hogy nem élheti át se Pécsi se Kaposvári szurkoló , játékos azt a hangulatot ami itt lenne újra…Szerintem mindkettő szurkolótábor nevében mondhatom ,hogy az év meccse mindig ez számunkra ! Harjá KK/OSE !!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés