Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – PVSK-VEOLIA

A pécsiek szeretnék megtörni a vesztes szériájukat.

  •   

Kaposvári KK - PVSK-VEOLIA

Play-out 5. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Ádám J., dr. Mészáros B., Sörlei A.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Bogdán - Hendlein.

Pécs: Ruják A. - Funderburk - Lewis - Budimir - Brkics.

A play-out t. fordulójában csap össze a Kaposvár és a Pécs együttese. A kaposváriak egy szoros meccsen kaptak ki az Oroszlánytól legutóbb, míg a pécsiek a Kecskeméttől szenvedtek vereséget.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Újabb mérkőzés áll előttünk ebben a szoros menetrendben, ami számunkra nem éppen a legkedvezőbb. Továbbra is sok sérültünk van és több problémával küzdünk, így nincs könnyű helyzetünk, de mindent, amit lehet próbálunk kihozni – minél jobban teljesíteni – az adott szituációból. Ahogy egyszer már mondtam, a Pécs csapata egy jó szerkezettel rendelkezik, hiszen megfelelő arányban vannak fiatal és tapasztalt játékosok a keretünkben. Idén jó szezont futnak, hiszen a Magyar Kupába is bejutottak és a bajnokságban is többször voltak jó mérkőzéseik. Igaz, most az utóbbi időben picit gyengébben játszottak, de ebből nem szabad kiindulni. Szeretnénk jobban játszani, mint ahogy a legutóbb tettük, és szeretnék minden játékosnak időt adni a pályán, aki a rendelkezésemre áll.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A Kaposvár együttese nagyszerű formában volt a play-out előtt, most viszont sérült játékosaik miatt kicsit gyengébben teljesítenek. Két kiemelkedő játékosuk Curry és Rivers, akik bármikor képesek 20 pontot dobni; egy nagyon veszélyes csapattal állunk szemben. Fontos lesz, hogy a kulcsembereiket az egy-egy elleni szituációkban meg tudjuk állítani. Az elmúlt két mérkőzésünket elveszítettük itthon, viszont most szeretnénk ezt megtörni, nem szeretnénk elengedni a szezon hátralévő részét, hanem itt is végig küzdeni akarunk, és szeretnénk minél előbb a győztes sorozathoz visszatérni.

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KoopsPvskpanthers Recent comment authors
Pvskpanthers
Olvasó

Ha kikaptok sétálva se gyertek haza

Koops
Olvasó

Kb igen! Mellette Dragant elküldhetik egy szép meleg éghajlatra már! Több kárt csinált, mint hasznot…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés