Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – OSE Lions

Kosárünnepre készülnek a szurkolók.

  •   

Kaposvári KK - OSE Lions

Bajnokság, 17. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 19:00
V.: Benczur T., Goda L., Kulcsár T. (Forrai S.)

Kaposvár: Krnjajski - Norfleet - Ponjavics - Dramicsanin - Lalic.

OSE: Washington - Abell - Mohácsi - Bozsovics - Hayes.

Mindkét csapat hazai pályán kapott ki a legutóbbi fordulóban, a Kaposvár a Szombathely, míg az Oroszlány a Zalaegerszeg ellen maradt alul. Igazi kosárünnepre készülnek a szurkolók a KKK és az OSE összecsapása előtt, már kora délutántól közösen hangolódnak a mérkőzésre.

Sztojan Ivkovics, a Kaposvári KK szakmai igazgatója: Nehéz hét van mögöttünk, holnap viszont jön a meccs, el kell felejteni a problémákat, mert ha összezárunk, nagyon sokra vagyunk képesek. Jön egy rendkívül szimpatikus csapat, az oroszlányi egy rendkívül szimpatikus közeg, drukkolok is nekik, hogy sikerüljön elérni a céljaikat hosszútávon. Arra készülünk, hogy limitáljuk a támadó lepattanóikat és a tranzíciós játékaikat is le kell védenünk, akkor van esélyünk nyerni. Minden probléma mellett.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Úgy készültünk, mint mindig, minden meccsre. A legutolsó találkozónkon szörnyű volt a védekezésünk, a hozzáállás, az erőfeszítés nem volt elegendő, elsősorban ebben akarunk változtatni a holnapi összecsapásra. A Kaposvár egy tapasztalt, minőségi játékosokból összeállított együttes, biztos, hogy kemény mérkőzés lesz. Otthon is megvertek minket, ráadásul most ők lesznek a vendéglátók, ők a favoritok. Éppen ezért nyomás nélkül utazunk és reménykedünk benne, hogy jobban teljesítünk, mint az elmúlt fordulóban. Minden játékosom hadra fogható.

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Somogy011KPSVRKK Recent comment authors
Somogy011
Olvasó

Hajrá Somogyország hajrá gyerekek mindent bele kell a győzelem !
Oroszlányi hajrá természetesen nektek is szurkolóm de nem ma 😉 !

KPSVRKK
Olvasó

Remélem Julian rendbejött és nem egy hosszas vergődés kezdete lesz.
Hajrá KKK!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés