Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – OSE Lions

Anda Dávid már nem fog pályára lépni.

Kaposvári KK - OSE Lions

Play-out 9. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Ádám J., Goda L., Györfy R.

Kaposvár: Krnjajski - Miliszavljevics - Baki - Bogdán - Hendlein.

OSE: Washington - Abell - Anderson - Garamvölgyi - Morgan.

A play-out 9. fordulójában mérkőzik meg a Kaposvári KK és az OSE Lions csapata. Mindkét együttes legutóbb a ZTE ellen játszott; a hazaiak 81-74-re, a vendégek pedig 89-56-ra győzték le a zalaegerszegieket.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Ahogyan az elmúlt mérkőzéseken, úgy most is szeretnék lehetőséget adni minden játékosomnak a hátralevő mérkőzéseken. Szeretnénk egy jó meccset játszani, de tudjuk, hogy ez nem lesz egyszerű, hiszen amikor teljes kerettel rendelkeztünk még akkor is egy kemény, nehéz mérkőzést játszottunk. Ezen a héten nem játszottunk még, így több időnk volt regenerálódni és frissülni, de nem tudtunk hiányzó játékosaink miatt rendesen edzeni. Próbáljuk a lehető legjobbat kihozni a szituációnkból a holnapi mérkőzésen.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: A Kaposvár mindig egy kemény ellenfél, főleg hazai pályán. Szerdán nem játszottak, míg mi igen, így mondhatom azt, hogy ők jóval pihentebbek lesznek, mint mi. Igaz a szezon vége előtt hazaengedtek pár játékost, de még mindig magas játékszínvonalat képviselnek, ezt jól mutatja a ZTE elleni mérkőzésük. Sajnálatos módon Anda Dávid már nem fog rendelkezésemre állni a legutóbbi mérkőzésen történt összeütközése miatt.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Oroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Mindörökké!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés