Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – OSE Lions

Két jó formában levő együttes találkozik.

Kaposvári KK - OSE Lions

Bajnokság, 3. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Benczur T., Török R., Balogh Gy. (Forrai S.)

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Miliszavljevics - Rivers - Allen.

OSE: Washginton - Anderson - Abell - Bailey - Anda.

Bár a Kaposvár és az Oroszlány is tíz-tíz győzelemmel áll jelenleg, matematikai esélye már csak az utóbbinak van a rájátszásba kerüléshez. Mindkét csapat jó formában várhatja a találkozót, hiszen az elmúlt két találkozójukat megnyerték a felek.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Az OSE az utóbbi időben nagyon jól játszik, az utolsó két mérkőzését idegenben nyerte meg. Látszik, hogy sok energiával, jól kosárlabdáznak. Nagyon tisztelem kollégám, Sebastjan Krasovec munkásságát. Stabil csapat az Oroszlány, tavaly is extra eredményeket értek el, de idén is jól szerepelnek. Nagyon veszélyesek, főleg Washington érkezése óta, vele sokkal veszélyesebb lett a társaság. Keményen védekeznek, sokat futnak. Ha jó eredményt akarunk elérni, akkor az elejétől a végéig kell koncentrálnunk. Van problémánk, Révész Ádám sérült és Hendlein Roland is csak tegnap tudott velünk edzeni, de remélem, hogy a mérkőzésen már tud segíteni nekünk. Hazai pályán játszunk, jó eredményt szeretnénk elérni, jó játékkal.

Sebastjan Krasovec, az OSE Lions vezetőedzője: Minden mérkőzés fontos, így a holnapi is, mivel ha nyerünk, akkor még életben maradnak a rájátszásba jutási reményeink. Száz százalékosan készen kell állnunk és olyan keményen kell védekeznünk, mint az elmúlt két mérkőzésünkön. Nem tudunk teljes kerettel elutazni, mivel Bíró Olivér még mindig sérült, de aki a rendelkezésre áll, annak a maximumot kell nyújtania. Nagyon jó formában van a Kaposvár, az összes topcsapatot legyőzte a Szolnokon kívül, Nikola Lazics remek munkát végez. Nehéz meccsre számítok, de a legjobbunkat kell nyújtanunk.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
bányászKováts ImreOroszlanyi BanyaszSomogy011Cibuláre Bucimbunga Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A két tábor számára ez mindig ünnep. Jó lett volna ma is találkozni a somogyi barátainkkal…:(

Hajrá, Bányász! Hajrá, KKK!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá KKK / hajrá OSE !

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Fura egy helyzet. Kaposvári vagyok, de mindkét csapat szívügyem! Magunknak drukkolok természetesen, de az esély a 8-ba csak a tesóknak van meg. Most az egyszer azt sem bánom, ha ők győznek. Hajrá KKK/OSE!!!

Kováts Imre
Olvasó

Ez normális dolog? Az ellenfélnek szurkolni egy értékmérő mérkőzésen, amikor a helyezésünk befolyasolja a jövő szezonrs vonatkozó támogatást. Azt hiszed ez egy sörmeccs?

Kaposkosár KKK
Olvasó

?

bányász
Vendég
bányász

Ha szókiforgatásból lehetne jegyet adni, akkor tőlem csillagos 5-öst kapnál.:)

Justice
Olvasó

A meccs amikor nem számít ki nyer ! Hajrá KK Hajrá Ose !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés