Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

A kaposváriak javítani akarnak.

Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 6. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szerda, 18:00
V.: Cziffra Cs., Minár L., Nagy V.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Jukic.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

A férfi élvonal 6. fordulójában a Körmenden enerváltan játszó és huszonegy pontos vereséget szenvedő Kaposvár látja vendégül azt a Szegedet, amely két győzelmet is bezsebelt már, ráadásul a Falco otthonában is csak hosszabbításban kapott ki.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: A következő mérkőzésünk a Szeged ellen lesz, amelyről azt mondhatom, hogy egy nagyon jól szervezett csapat, mely képes domináns játékra. A légiós kiválasztásuk nagyon jól sikerült, kiegyensúlyozott a csapatösszetételük. Az elmúlt meccsünkön gyengén játszottunk, sokkal több van bennünk, mint amit mutattunk és remélem, ezt holnap be is tudjuk bizonyítani. A csapat még az összeszokás időszakában van, de jó úton haladunk szerintem és a bajnokságból is sok van vissza. Holnap nagyobb erővel kell játszanunk, hogy győzhessünk itthon a szurkolóink előtt.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: A Kaposvár hazai pályán mindig veszélyes. Oda kell figyelnünk, mert center poszton erősödtek. A csapat nagy részét ismerem. Curry sokat fejlődött a tavalyi szezonhoz képest és Rivers játéka veszélyes az eddigi mérkőzéseken látottak alapján. A kettő kettő elleni játékokra oda kell figyelnünk, mert ha nem tudják befejezni, akkor Hendlein a támadó lepattanót le fogja szedni, erre is koncentrálnunk kell majd. Szerencsére sérült játékosunk nincs, így mindenkire számíthatok holnap. A győzelemre hajtunk.

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Cool GadgetRedbidlddipasopHagyadmár... Recent comment authors
ldd
Olvasó

Csak úgy…
Kíváncsiságból megteszem X re…

ipasop
Olvasó

Egy másik fórumon olvastam, de hallani mifelénk is eféle híreket, miszerint Pakson mostanság történnek érdekes dolgok. Komoly tünettel covid gyanú, nincs kommunikáció ,csak lapítás, nyilván nem egy U20 as ról lehet szó, mert akkor tuti lenne teszt mindenkinél ,csak hát a tünetes pozitív az 6 hét automatikus sportorvosi engedély bevonás. Érdekes, kíváncsi lennék mi igaz ebből. Ami még érdekes hogy pont a paksi fórum különítmény támadta, hergelte a közvéleményt, hogy sunnyognak, titkolóznak ,hazudozna stb, miközben ténylegesen 5 pozitív játékos volt a teszteken. Komolyan érdekelne, várom ki mit tud?

KPSVRKK
Olvasó

Elhangzott a mondat, amitől évek óta rosszul vagyok.

“a bajnokságból is sok van vissza. ”

Hajrá Kaposvár!

vasvilla
Olvasó

Valaki mondja már meg ,hogy mi a fészkes fene van a PVSK-val? Ahogy hallani már réges rég teljes kerettel edzenek, próbálnak edző meccseket is játszani ,ez elképesztő ,hogy bajnokit meg nem akarnak!Hogy lehet ez?? Elég furcsa és nagy szerencse rájuk nézve hogy az Alba van a célpontban ,és ők szépen sunnyognak, lapítanak és játsszák a szentet! Egyéb iránt azt sem értem ,hogy a B csoportos csapatuk ahol nagy az átfedés ,hétről hétre játszik! Tehát simán, hangsúlyozom, simán tudnának találni 8 embert ha akarnának és tudnának játszani, DE NEM AKARNAK!

vasvilla
Olvasó

Ide tartozik még hogy az egész halasztás dolgot ami elindította a lavinát a PVSK kezdte! Sajnos világosan be kell ismerni hogy nem az ALBA hanem a Pécs volt az első, ez tény, nem vita kérdése!
Nagy respect a Kaposvárnak hogy a szombati zakó után ismét játszanak! Kedves Vasút lehetne tanulni tőlük.

Hagyadmár...
Olvasó

Ha egy játékos pozitív tesztet produkál akkor ugrik a sportorvosi engedélye és 4-6hét kB mire visszakapja. Pécsen nem tudom mennyien kapták el, lehet nincs meg a 8 egészséges játékos.

ipasop
Olvasó

Hogy ne lenne, a B csoportos csapat eleve 12 főből áll. Simán tudna játszani ha akarna. Elnök Úr is megmondta nem az eredmény számít….

Redbid
Olvasó

Ez “nem egészen” így van, mert a szövetség szabályai alapján le kellett adni egy 12-es névsort és az az alap, az számít!! Vagyis azt a 12-őt kell nézni, hogy abból mennyi áll rendelkezésre, és ha ott megvan a 8 akkor nem halaszthatnak, viszont ha nincs meg a 8fő az teljesen mindegy, hogy azért nincs meg mert karantén van, vagy bevont a sportorvosi engedély!! Itt csak az időben van különbség, és sajna benne van a pakliban, hogy ha egy csapatnál nem egyszerre, hanem időben eltolódottan jönnek a vírussal kapcsolatos gondok, akkor az is benne van, hogy jó sokára lesz csak újra… Olvass tovább »

Cool Gadget
Olvasó

Nem úgy volt, hogy mikor kiderült hogy heten pozitívak, egyből halasztottak 28-ig? Ezután jött ki az MKOSZ utasítása.

Somogy011
Olvasó

Hajrá Kaposvár nyerjük meg srácok !

Csakegyfan
Olvasó

Országos 1-es.

Mendez
Olvasó

Az.
De 2-es lesz. 😂

KKK72
Olvasó

Nem innék rá mérget ! Igazad legyen !

Pbask
Olvasó

comment image

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés