Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

Egy irányítóval érkezik a Szeged Kaposvárra.

Kaposvári KK - Naturtex-SZTE-Szedeák

Bajnokság, 9. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, vasárnap, 18:00
V.: Földházi T., Boros T., Major Á. (Faidt M.)

Kaposvár: Davis - Norfleet - Ponjavics - Hendlein - Dramicsanin.

Szeged: Miliszavljevics - Wirth - Balmazovics - Krapic - Asbury.

A Kaposvár jó hangulatban várhatja a Szeged csapatát, hiszen legutóbb idegenben győzte le a Pécset, ráadásul most három egymást követő mérkőzést is hazai pályán vív meg Fekete Ádám legénysége. A Szedeák viszont az elmúlt két meccsét már szinte megnyerte, de mégsem jött össze a győzelem, ráadásul Andjelko Mandics egyik kulcsjátékosát is elveszítette.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Komolyan készültünk a héten a következő bajnokira. A szegediek szinte minden meccsen nagyon sok pontot dobtak, nagyon erős támadósorral rendelkeznek és remek tripladobókkal, jó centerrel. Az lesz a kulcs, hogy jól védekezzünk és megállítsuk őket. Nagyon fontos volt még, hogy a saját hibáinkat kijavítsuk és stabilizáljuk a játékunkat. Nem számítunk könnyű mérkőzésre, de még egyszer mondom, az lesz a kulcs, hogy mennyire tudunk majd jól védekezni és rákényszeríteni az akaratunkat a Szegedre. Minden játékosom bevethető lesz a holnapi összecsapáson.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Két kaotikus mérkőzést veszítettünk el a Zalaegerszeg és a Debrecen ellen. Gyakorlatilag mindkettő találkozó a kezünkben volt, de nem sikerült a vége. Nagy kérdés, hogy mentálisan ez milyen hatással lesz a csapatra. Mindenkinek rossz volt ez a két meccs, de ami volt, azzal már nem tudunk változtatni, muszáj előrelépni és megpróbálni még jobban játszani. A Kaposvár nem lesz egyszerű ellenfél, legutoljára a Pécs veretlenségét vették el idegenben. Nem lesz könnyű számunkra ez a meccs, ráadásul Kerpel-Fronius Gáspár kiesett, ami nekünk őszintén szólva nagyon komoly hiányt okoz, gyakorlatilag egy irányítónk van így. Kicsit változnak majd a szerepek a csapaton belül. Meg kell próbálni, szeretnénk minél jobb meccset játszani, majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége.

[totalpoll id=”36025″]

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Somogy011KPSVRKK Recent comment authors
Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá KKK ! Győzelem mindig győzelem egy a jelszavunk …..!!

KPSVRKK
Olvasó

Asbury védese sok lesz Lalicsnak, mozgékony, gyors, sokat tud dobni. Fontos, hogy mindig legyen rajta friss ember, különben a besegítés miatt lesz kívül üres dobó.
Hajrá KKK!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés