Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – MVM-OSE Lions

Hazai pályán is bemutatkozik a Kaposvár.

Kaposvári KK - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 3. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Cziffra Cs., Goda L., Pozsonyi L. (Farkas J.)

Kaposvár: Hilliard - Price - Plézer - Ford - Martin.

Oroszlány: Ihring - Miliszavljevics - Carev - Minchev - Dorogi.

A bajnokság harmadik fordulójában mérkőzik meg egymással a Kaposvári KK és az MVM-OSE Lions csapata. A hazai együttes legutóbb a ZTE otthonába látogatott, ahol vereséget szenvedett, míg az oroszlányiak otthon kaptak ki egy szoros mérkőzésen a Körmend ellen, így 0-2-es mutatóval állnak.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK: Biztos vagyok benne, hogy nem egy könnyű mérkőzés áll előttünk. Nagyon tisztelem az OSE csapatát, szerintem a másik oldalon lévő kolléga, Sebastjan Krasovec nagyon jó munkát végzett az elmúlt években. Szerintem ebben a szezonban is egy jó csapat lesz, annak ellenére, hogy nem éppen fényesen indult számukra ez az idény, de mint mondtam, még sok mérkőzés van vissza a bajnokságból. Hosszú idő után hazai pályán játszunk két idegenbeli mérkőzést követően és szeretnénk egy jó meccset játszani. Szeretném, hogy ha ez egy sikeres találkozó lenne és nyerni tudnánk. Szerencsére sérültünk nincs, egyes játékosok kihagytak pár edzést, de holnap teljes kerettel tudunk kiállni, mindenki egészséges.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: A Kaposvár egy fizikális, erős csapat, amelyben jól kiegészítik egymást a minőségi külföldi és a magyar játékosok. A főszerepet a mérkőzésekből a légiósok veszik ki, így rájuk kiemelten oda kell figyelnünk, hogy minél kevésbé legyenek sikeresek a találkozó során. Sajnálatos módon sérülésekkel küszködünk és nem tudom még, hogy kit tudok holnap pályára tenni. Mindkét csapat számára fontos mérkőzés lesz, így biztos vagyok benne, hogy kemény, szoros meccset láthatunk majd. Jobban kell teljesítenünk, mint az előző két összecsapáson. Kevesebb eladott labdát engedhetünk meg magunknak és jobban kell diktálnunk a mérkőzés ritmusát ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
elfogult vagyokszurkolóExpert Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Akár hogy is alakul Sebastjan Krasovec felé teljes a bizalmam. Ha “baltával” is de CSAPATOT farag a játékosokból! Ez az igazi erénye szerintem.
Hajrá OSE!!!

szurkoló
Olvasó

Vendég

Expert
Olvasó

Hazai

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés