Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Jászberényi KSE

James Kinney már nem tagja a Jászberényi KSE csapatának.

Kaposvári KK - Jászberényi KSE

Play-out 1. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Allen.

Jászberény: Garrett- Coleman - Brbaklics - Williams - Filipovic.

A play-out első fordulójában mérkőzik meg egymással a Kaposvári KK és a Jászberényi KSE csapata. Az alapszakasz során mindkét mérkőzést a somogyiaknak sikerült behúzniuk.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Legutoljára a Pakssal játszottunk és eredetileg úgy volt, hogy lesz kettő-két és fél hét szünetünk, terveztünk ezalatt egy barátságos mérkőzést játszani az egyik csapattal, de aztán kaptuk a hírt, hogy előbb kell már játszanunk, mint a tervezett időpont. Terveztük, hogy kicsit regeneráljuk a csapatot, hiszen volt kisebb sérüléssel küszködő játékosunk. Edzőként nem tetszik, hogy egy héttel előbb kezdünk, hiszen a fiúknak már elmondtam múlt héten, hogy hogyan terveztük ezt a rendelkezésre álló időt kitölteni, erre keresztbe húzták az egész programunkat. Most játszanunk kell a Jászberény ellen, próbálunk a megszokott rotációval pályára lépni. Jelenleg a kilencedik helyen állunk, szeretnénk a bajnokság végén is itt végezni, de ez nem lesz könnyű, hiszen még tíz mérkőzés áll előttünk rövid időn belül, de nem csak nekünk nem lesz könnyű, hanem a többi csapatnak sem. Igaz a Jászberénynek csak két győzelme van, de azokat idegeben szerezte a csapat. Miután változtattak a kereten, több olyan mérkőzésük volt, amelyen elég közel álltak a győzelemhez. Egyes játékosaikat jómagam is ismerem, hiszen egy időben ott edzősködtem. Szerintem hazai pályán jobbak vagyunk, de ezt a parkettán is meg kell mutatnunk, ráadásul itt a szezon végén biztosan próbálnak még egy nagy hajrát futni a bennmaradásért. Ezen a héten sem sikerült normális edzőmunkát végeznünk a kisebb sérülésekkel rendelkező játékosaink miatt, de reménykedek, hogy holnap mindenkire tudok számítani.

Patai Benjamin, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Először is a Váradi családnak szeretném őszinte részvétem nyilvánítani. A Kaposvár nagyon jó formában van amióta Lazics mester vette át a csapatot. Igazi csapatként védekeznek és nagyon ügyesen lezárjak a festéket. Támadásban Curry a kulcs, szerintem a bajnokságban ő érzi a legjobban, hogy mikor kell passzolni és mikor kell pontot dobni, nagyon kiegyensúlyozott és következetes. Az ő 2-2 védése lesz a meccsdöntő szituáció. Számunkra fontos, hogy a pályán jobban bízzunk egymásban. Jellemző ránk, hogy hullámzó periódusainkban inkább egyénileg, támadással akarunk visszakapaszkodni és nem csapatvédekezéssel. A keretben változás is történt, James Kinney már nem tagja a csapatunknak. Sajnos nem azt hozta, amit egy rutinos irányítótól elvárok. Ezúttal is megszeretném köszönni az itt töltött idejét és sok sikert kívánok neki a jövőben!

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Oroszlanyi BanyaszPbaskjolly jokergulyasszabolcs00KPSVRKK Recent comment authors
Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

12,5 ponton húzták meg az egal line-t, ez így elég ajándéknak tűnik 1,83-ért.

Pbask
Olvasó

Azért tényleg kúriózum hogy valaki elküldését vagy leigazolását egy edzői összefoglalóból kell megtudni. Ha jól tudom Garrett leigazolása se lett közölve, egyszerűen csak ott termett, ha tévedek bocsi, ez a mostani tényleg gáz. Ennek a vezetőségnek lenn a másodosztályban a helye (csapat nem ezt érdemelné), már semmire sem adnak, totál szét lett züllesztve, csak a saját egzisztenciájukat tartják fontosnak. Köpedelem. Ha most valaki nem volt megelégedve vele (hozzá teszem azért voltak jobb meccsei) ,egy playoutos csapatnak tényleg ez a megoldás? -1 emberrel nekifutni? Elmondom mi a teóriám. Összevásároltak mindenkit, kissé kevesebbet (haha, ha lehet mondani ilyent) loptak, abból hátha benn… Olvass tovább »

gulyasszabolcs00
Olvasó

Csak én nem látom a JKSE Facebook oldalán vagy honlapján, hogy Kinney távozott? BB1-es meccselőzetesből kell megtudnunk ezt is? Mi jön még, de komolyan???

jolly joker
Olvasó

Szabikám a B csoport jön hamarosan!!!!!!!!!!!!!

KPSVRKK
Olvasó

Kíváncsi vagyok, hogy Patai megtalálta e a féket a csapatukban. Kicsit csodálkozom, hogy abban a helyzetben amiben a Berény van jobb lesz Kinney nélkül, mint vele.
Mi azért csak nyerjünk meccseket!
Hajrá Kaposvár!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés