Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – HÜBNER Nyíregyháza BS

Hazai pályán javítana a Kaposvár.

Kaposvári KK - HÜBNER Nyíregyháza BS

Bajnokság, 21. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Földházi Tamás Péter, Nagy Viktor, Sörlei Attila (Téczely Tamás)

Kaposvár: Hilliard - Plézer - Price - Ford - Martin.

Nyíregyháza: Johnson - Kiss - Bryce - Pipiras - Suárez.

A bajnokság következő fordulójában mérkőzik meg egymással a Kaposvári KK és a HÜBNER Nyíregyháza BS csapata. A hazaiak legutóbb a Debrecen otthonában veszítettek, míg a nyíregyháziak a Körmend ellen maradtak alul.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK: Megint egy érdekes, nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen a Nyíregyháza egy kellemetlen ellenfélnek számít. Nagyon veszélyes csapatról van szó, amely ebben a szezonban szembetűnően jól játszik. Minőségi egyénekkel rendelkeznek, akik kintről és bentről is erősek, így azon lesz a főbb hangsúly, hogy őket hogyan fogjuk tudni levédeni. Mint minden mérkőzésen, most is első számú szerepe lesz a védekezésnek, az energikusságnak, illetve a koncentrációnak. Van pár dolog, amit ki szeretnénk javítani az előző mérkőzéshez képest és biztos vagyok benne, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Viszont mindenképpen a győzelem a célunk, és szeretnénk – főleg hazai pályán – minél jobb teljesítményt nyújtani.

Pethő Ákos, HÜBNER Nyíregyháza BS: Nehéz sorozatban vagyunk, hiszen rendre olyan csapatokhoz megyünk idegenbe, akik felsőházért, illetve a playoffért küzdenek. A Körmend elleni mérkőzésen azt gondolom, hogy volt esélyünk a győzelemre a végjátékban, és a Kaposvári találkozó is hasonló lehet. Szigorítanunk kell mind a védekezésünkön, mind pedig a támadásunkon és nagyon fontos, hogy a lepattanóharcban ne maradjunk alul velük szemben – a saját, gyors támadójátékunkat kell játszanunk. A csapat apróbb gondokkal küzdött az elmúlt hét során, – Bus Iván játéka kérdéses – de azt gondolom, hogy a többiek rendelkezésre fognak állni.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DomiKapos Kk fan Recent comment authors
Domi
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Mindent bele hajrá nyerjük meg használjuk ki a hazai pályát mindenképp kell a győzelem !
Hajrá KKK !

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés