Connect with us

Bajnokság

Megégett a Falco Kaposváron

Tizenöt másodperccel a vége előtt nyerték meg a meccset az esélytelennek kikiáltott hazaiak.

Kaposvári KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 76-74 (23-19, 13-26, 22-13, 18-16)

Bajnokság, 20. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Papp P., Goda L., Nyilas I. (Farkas Z.)

KKK: M. Curry 15/6, Krnjajski 2, Baki 5/3, Rivers 19/3, Révész 14. Csere: Miliszavljevics 11/3, Bogdán 7/3, Puska B. 3/3.

Falco: Váradi 11, Dancsecs -, Benke 13/9, Bruinsma 12, Lake 8. Csere: Barac 8, Perl 19, Keller Á. 3, Doktor P. -, Kovács B. -.

Az éllovas Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyt fogadta az alapszakasz 20. fordulójában az utolsó előtti helyen álló Kaposvári KK.

Négy Révész-ponttal kezdődött a meccs, majd Váradi büntetőire Krnjajski felelt egy kettessel, és Rivers is betalált (8-2). Az első percekben meglepte a Falcót a házigazda, öt perc elteltével 12-8-ra vezetett, majd Curry dobott egy triplát. Bruinsma dobhatott büntetőket, miközben a kaposvári pontok kezdtek elmaradozni – 15-14-re jött fel a Szombathely. Minden kaposvári találatra érkezett szombathelyi válasz a negyed hátralevő részében, majd a zárszó Puskáé lett, aki egy triplával állította be a negyed 23-19-es végeredményét – Váradi próbált válaszolni, de az ő távolija kimaradt.

A második negyedet is jobban kezdte a motiváltan kosarazó Kaposvár, a 13. perc végén 28-21-re vezetett Révész közelijével – Benke triplája kellett a Falco-kapaszkodáshoz. Benke kimaradt triplája után Bruinsma gyűjtötte be a lepattanót, majd tette vissza a labdát – két pont volt ekkor a különbség a felek között, időt is kértek az előnyüket őrizni igyekvő hazaiak. A 17. perc elején Lake értékesített egy ziccert, majd Perl is betalált – a meccs során először vezetett a Falco, amely időt is kért 30-33-nál. Váradi is betalált, Bogdán triplájával már a Kaposvár kapaszkodott. Rákapcsolt a Falco, a Váradi, Lake, Perl trió hat pontját követte egy újabb KKK-tripla, de a félidei zárszó Perlé lett, aki egy duplával 36-45-re módosította az állást.

Pont nélkül telt el a második félidő első perce, majd Curry szállított egy triplát, de Váradi akciója is három pontot ért a másik oldalon – akcióból és az azt követő büntetőből volt eredményes. Többet hibáztak a felek, Rivers tripláján kívül két és fél percig nem érkezett pont egyik oldalról sem. A rontott támadásokat hatékony akciók követték, de a felváltva esett pontok azt eredményezték, hogy a különbség nem változott. Perl egy duplával lépett elő a meccs addigi legeredményesebb játékosává (13 pont), de Rivers gyorsan beérte a másik oldalon – 54-58 volt ekkor az állás, majd Curry kettesével ismét egyetlen kosárra jött fel a házigazda. Aligha ilyen meccsre számított a Falco: Bogdán egyenlített a negyed utolsó percében, így az utolsó tízperces etapra 58-58-nál fordultak a felek.

Rivers visszavette a vezetést a házigazdának, Benke hármasával azonban ismét a Falcónál volt az előny. Az előző jelenetsort ismételték a felek: megint egy r betűs kaposvári, ezúttal Révész talált be közelről, Benke viszont megint elsüllyesztett egy trojkát (62-64). Perltől is érkezett két pont, időt kértek a kissé megtorpanó hazaiak, akik a kis szünet után új erőre kaptak: Rivers dupláját Miliszavljevics távolija követte, és Révész két büntetője is célba ért (69-66). Tartotta hárompontos előnyét a KKK, bombameglepetés volt érőben – az utolsó két percbe lépve Bruinsma hozta vissza egyre a vendégeket, majd újabb találatával már ismét a Falco vezetett (73-74) – jött is a kaposvári időkérés. Amiből ismét a házigazda jött ki jobban: Curry akcióját fault zárta, a két büntetőt viszont bedobta másodpercekkel a vége előtt! A Falco is időt kért, majd Perl próbálkozott, sikertelenül. Ismét Curry ellen faultoltak a vendégek, akinek ezúttal még az is belefért, hogy egyik dobását kihagyja: 76-74-re nyertek a vendéglátók.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

HIRDETÉS

145 hozzászólás

145
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
68 Comment threads
77 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
73 Comment authors
Chikán SándorJusticeMásikVégétFújdMegJonSzhelY Recent comment authors
Chikán Sándor
Olvasó

Igazból van még egy oldala a dolognak, Ezek a sportemberek mondjuk havi 1től 2 milliót keresnek havonta! Azthiszem folytatnom sem kell!!!És egy másik. Általam nagyrabecsült edzőnk nem látta mi zajlik a pályán???Hogy hogy nem avatkozik bele??? Vagy nem tud mit tenni??? Vagy azt hitte igy is behozzuk??? A kaposvár felszántotta a pályát példamutatóan!!! Igen Sopronban hasonlóan.Ezek után még hányszor???.A bajnoki cimre esélyes csapatról van szó!!Nem szaporitom tovább a szavakat.Nem irok jellemzőket mert tudniuk kell a résztvevöknek.Hajrá FALCÓ

Jon
Olvasó

Az, hogy egy megnyert (!!) meccs után kiakad a játékosai (vagy egyes játékosai?) meccs végi hozzáállására, pár meccsel később meg már szótlanul ül, az azért elég valószínűvé teszi, hogy kinek tetszik és kinek nem tetszik ez a játék szerintem….

Justice
Olvasó

Itt egy összefoglaló a KKK jeleneteiből. Tényleg mintha bajnokságot nyertek volna ! 🙂

https://youtu.be/dty8syCq4kM

Justice
Olvasó

Kaposváriként írom ,hogy ez extra volt srácok ! Nem szoktam más csapatot, játékost,szurkolót szidni viszont a tegnapi Falco nagyképüsége iszoynatosan meglepő volt számomra. Mint valami NBA sztárok lennének nem is értettem. Nem bántásból írom hiszen szurkolok Nektek a nemzetközi porondon mindig, volt ,hogy el is mentünk meccsre hozzátok és úgyanúgy örültem mikor kosarat dobtatok mint amikor a saját csapatom teszi ezt. De egyszerűen érthetetlen hozzáállást lehetett látni tegnap. De ez semmit nem von le a KKK érdeméből hiszen klasszikus center nélkül hoztuk le a mérkőzést.Hajrá Kaposvár/OSE ! 🙂

Mendez
Olvasó

Minket Falco szurkolókat is felháborít ez a hozzáállás.
Egyszer egy szezonban bele lehet futni ilyenbe, ami Sopronban meg is történt, de hogy rövid időn belül ezt újra negismételjük az már elfogadhatatlan.
Az az egy szerencséjük, hogy nem lehetünk ott a meccsen, mert amit kaptak volna tegnap nem tették volna zsebre.

SárgaPárna
Olvasó

Ahogy hallom probléma megbeszélve, megoldva! Az ellenfeleknek szopóálarcot beszerezni, kedden már a magyar bajnok lesz a pályán sárga-feketében!

SzhelY
Olvasó

Mint tegnap? Egyébként ez a kedvenc ruhadarabod ha mindig erre hivatkozol,beteg egy sexuális életed lehet!

Redbid
Olvasó

Sikerült neki levenni 🙂 🙂

De, hogy a tegnapi után ilyen gyorsan már újra másoknak ajánlgatja …
Nem kérdés, jó nagy tükre lehet otthon,
hogy beleférjen ez a “pici orca”

Motoros
Olvasó

Bekötőúti mendemondák szerint nem csak az pici neki😂😂😂😂

Redbid
Olvasó

Persze én is úgy hallottam, “pici orca” nagy száj 🙂
De hát ugye amit nyújtanak az engedni szokott 🙂 🙂

Marillion
Olvasó

Ha akkora falco szúrkoló lennél…akkor nem félnél a saját csapatod szúrkolóival találkozni….A Legnagyobb probléma nekünk Falco szúrkolóknak viszont épp te vagy! Te bújkáló senkiházi szarkeverő!

Jon
Olvasó

Kijár a gratuláció a Kaposvárnak. (kicsit szerencsés időpontban is kapták a Falcot, de ez az érdemeikből nem von le) A Falco esetében sajnos elérkezett az, amikor már nem tudok pozitívumot mondani, hiába keresem. Remélem nem edzőbuktatás akart lenni, hanem maximum motiváltsági-rossz forma-sérülések, stb. kérdése. Azt is remélem, hogy Okorn mester még érez magában annyi erőt és motiváltságot, hogy folytassa, mert egy szakmailag nagyon felkészült, korrekt, őszinte és a Falco szellemiségéhez nagyon passzoló edzőt látok benne. Sajnos a betegségek, sérülések, koronavírus is hátráltatja a Falco csapatát is, ahogy a többi csapatot is és sajnos azt is be kell látni, hogy idén… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Néha bele szoktam olvasni a “friss hírek a Falco felöl”rovatba is,de most mintha vírus támadta volna meg az oldalt.Meg sem mertem nyitni.Szerintetek is vírus van a dologban?

red-black01
Olvasó

Költöztek is. Index kosárlabda fórum alá.

Jon
Olvasó

Nem tudom, én utoljára kb. 10 éve kommenteltem ott. Amikor 2 ottani törzstag srác egymásnak esett, elég elhúzódó és nem túl kulturált módon, főleg az egyik részéről – a fórum meg közben kiürült – akkor elment a kedvem tőle.

Sajka
Olvasó

Ha nagyon kíváncsi vagy rájuk, akkor itt megtalálod a Falcó szurkolókat. 🙂
https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9246117&error=badpass

Redbid
Olvasó

Szerintem a Falco koncepxió az utóbbi években világos mint a nap, mely szerint nem világverő légiósok jelentik a fő erősséget, hanem a hazai szinten kiemelkedő magyar sor!! Vereség ide, vereség oda, az kijelenthető sehol nincs ilyen kiegyensúlyozott erősségűnek mondható keret! Nem tudom milyen gondok lehetnek, de ha Okorn esetleg feláll, akkor annak véleményem szerint legkevésbé lehetnek szakmai okai, hiszen nem egy feladós típusú edző híréban áll, aki ha kell tud motiválni, és rendet tenni is. Ehhez képest tényleg furcsa a nyilatkozata! Ha netán megy akkor szerintem sokkal jobban elképzelhető, hogy a légióscserék esetében átnyúltak felette, és ez már nem az… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Bruinsma ittléte is bizonyítja, hogy van igény (és szükség is) kiemelkedő légiósokra. Az erős magyar mag miatt mondjuk nem 4-5-re, mint sok csapatnál, de ha 2 sincs (!!), akkor azért nehéz lesz…

Redbid
Olvasó

Igény persze, hogy van, szurkolók részéről pláne, 🙂 ill. olyan poszton ahol nincs magyar húzóember, a józan ész is ezt diktálja, hogy legyen (lásd Bruinsma) de ettől föggetlenül a Falco a magyar magra épít.
Mint látjuk teheti.

WSreborn
Olvasó

Persze a szenzációk és az összeesküvés-elmèletek nagyobbat szólnak, de a Falconál szerintem sokkal hétköznapibb dolgokról van szó:
1. Keller és Barac még mem illeszkedtek be Okorn rendszerébe, utóbbi látványosan nem találja a helyét, ez 4-5 hét alatt vàltozik.

2. A kezdő irànyító többet sérült mint játszik

3. Egy nemzetközi kupa kiesés után benne van pár hét motivàlatlanság

4. Nem biztos hogy jó ötlet volt ennyiszer ennyiszer belenyúlni egy jól működő keretbe.

5. Ezzel a játékoskerettel a Falconak kb tök mindegy hogy hànyadik helyről kezdi a playoffot.
Lásd Olaj 2011/2012 szezon. Akkor miért szakadnànak meg minden meccsen?

Viszont az Alba így most elég rosszkor jön a Falconak

Vulcano
Olvasó

Remélem az van amit mondasz és nem valami komolyabb probléma. Az igaza baj mondjuk az, hogy a klub semmi érdemi információt nem kommunikál a klub felé. Okorn már az Olaj utáni meccsen problémákról beszélt, de azóta nem derült ki, hogy mik voltak azok.

Drazsen Petrovics
Olvasó

Gratulálok a Kaposvár csapatának! Csak a kosárlabda!

Lacataylor
Olvasó

Azt még a HÜLYE is látta ,hogy az oroszok elleni meccs előtt 9-10 nappal,nem lesz jó ha kibaszom a kezdő centert,(hozok rá egy 6-8 percest) aki agusztus vége óta itt van,egyenletesen hozza a 8-15 pontját,érti a figurákat,jó támadásban,és támadó lepiben,pl:Zaragoza,Szeged,…valamint védekezik belül,leszedi a védő lepit,ott van ahol kell,játszik 15-25 percet és megnyerjük a meccseket! Erre az van ,hogy az oroszok leszednek 17 TÁMADÓ Lepattanót szar játékkal ,a negyedik negyedben 5 hármassal, másod ,harmad ,negyed esélyből dobott pontokkal simáznak,persze ehhez kellett,9/0 hármas az első két negyedben,meg az a büntetőzés….KAPOSVÁRON kettő center: 11 pont: VERESÉG…..Mesemondót kibaszni gyorsan, pontfosó extra IRÁNYÍTÓT HELYETTE, baracnak… Olvass tovább »

bp
Olvasó

Grat a Kaposvárnak! Ez komoly skalp. Kár, hogy nem lehet meccsre járni, ez a bajnokság eddig ha csak az eredményeket nézzük tele van meglepetésekkel. Megvan a legerősebbnek vélt csapat, az erős kihívók de ezek a csapatok is rendre botlanak. A Jászberényt kivéve senki ellen nem mehetnek biztosra. Ebből a szemszögből nézve ez egy jó bajnokság. Hogy a színvonal milyen az már más kérdés… Azért a Falco miatt nem aggódnék a kettős terhelésnek ez lett a következménye (ebbe a csapdába a régi Olaj is sokszor beleesett). A keretük brutál erős, Okorn meg tavaszig fel fogja tüzelni a társaságot. Most ők a… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

Néztem a meccset és igen tanulságos volt. A Kaposvár előtt le a kalappal, küzdöttek rendesen. A Falcónál meg azt láttam, hogy úgy gondolta az egész csapat és az edzői stáb is, hogy ez egy laza meccs lesz és hátradőlve is megnyerik. Régen láttam olyan csapatot, amelyik ennyire nagyképűen és az ellenfél lenézésével játszott meccset. Bár a játékosok egyéni képessége alapján a Falcó az egyik legerősebb csapat, de egy nagy pénzekért játszó, de nem igazán szrethető zsoldoscsapat jött össze Szombathelyen. Azt meg végképp nem tudom, hogy Okorn mai nyilatkozatának a vége mit sejtet a háttérben: “Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, a… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Ezt a nyilatkozatot…mostanában mintha csak felvételről mondaná újra és újra…nem kell leülni…fel kell állni és tovább állni…ha a korábbi szintet nem lehet ilyen vagy olyan..valszeg. a (kötelező eltitkolás!)… miatt megkövetelni…

Sajka
Olvasó

Nem lehet az, hogy elég volt már neki a Falco, és le akar lépni?? Itt van 3 éve és nem lehet, hogy belefáradt már, csak a BL motiválta eddig?? Idén rá sem lehet ismerni Okornra olyan halvérű. Csak a múltkori tévés meccsen láttam a régi tüzet, amikor 5 centiről üvöltött bele a bíró képébe, majd az olasz edzővel vívott szópárbajt. 🙂
Tegnap úgy ült a padon, mint akit már nem érdekel a csapata, mert menni készül. Ehhez még még a sokat sejtető nyilatkozata is rátett.
Egy biztos, ami kívülállóként is feltűnik… Valami most nem kerek a Falcónál.

Redbid
Olvasó

Nem úgy tűnt és hirlik, hogy erre a palira ez lenne a jellemző, de hát ki tudja, akár ez is benne lehet valóban.

Egyébként meg milyen érdekes, ahol egyszercsak hazai viszonyok közt kis túlzással de töméntelen mennyiségű pénz lesz, és az ember azt gondolná, hogy most aztán GO, akkor valahogy mégis elkezdenek gondok lenni.
Olajos pénznyelő időszakban is volt ilyen.

Valvano
Olvasó

Kellő alázattal bármit elérhet az ember. Gratula!

olaj75
Olvasó

Kellene még Lóránt és Voja 2 ics végű honosított,2 idegenlégiós. Zsoldos g…k

KD
Olvasó

Ássuk a Zte sírját…..

Milenko
Olvasó

Neked ez lehet öröm. Nekünk sajnos nem.
Viszont ez a szomorú valóság. ZTE-JKSE lesz a play out.
Ott pedig 2 meccsen sajnos bármi lehet…

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Azt hallani hogy még nagyobb legyen az arc, Kyrie Irvinget is leakarja a falco igazolni. És akkor tengerpart Ákos és laposföld kyrie egymásra találnának, gumicukor evés közben.

Mendez
Olvasó

Venném a poént ma este mert megérdemeljük.
De ez borzasztó gyenge.
Azért ne add fel, a következő ennél csak jobb lehet.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Aki komolyabban követi a kosárlabdát az érti, aki pedig nem a sportágért szerelmes, hanem csak szurkol, az pedig nem. Ilyen ez.

Rouge
Olvasó

Lehet hogy tévedek, de nem emlékszem olyan kommentre itt a BB1-en,
hogy valaki a végén a saját csapata ellen szurkolt volna.

Ez valóban undorító. Mármint a csapat.

Marillion
Olvasó

Már bocs…de van az a pont…amikor úgy érezhetjük totál hülyének néznek bennünket! Nekünk fontos a klub….nekik nem fontos harcolni a klubért…Szombathelyért….és értünk szúrkolókért…(ha kikapnak sem szégyen ez nekik!) (ki lehet kapni!) csak nem mindegy hogyan….legyen szerényebb játékoskeretünk…és elfogadjuk ha nem BL meg bajnokesélyes lenne a Falco de ebben a mezben csússzon másszon mindenki ha meg van fizetve!

Ellenív
Olvasó

Szép volt Somogyország,csak ismételni tudom magam feladni soha,soha….Óriási gratula!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Prof. Dr. Nikola Lazic.

KPSVRKK
Olvasó

Gratulálok a csapatunknak, álmomban nem gondoltam volna, hogy nyerünk!
Lazics nagyon szépen rotálta a csapatot, vigyázott, senki ne purcanjon ki idő előtt.
A fiatalok (és Baki) tudtak élni végre a lehetőséggel, azzal a tudattal kellett játszaniuk, hogy ma nekik is fontos szerepük van, senki nem oldja meg helyettük a feladatot. Révész, Baki, Bogdán hibázott könnyű dobást, mert nincs elég meccs rutinjuk, de jókor voltak, jó helyen.
Tanulságos meccs volt.
A nap jelenete, szerintem is, Milos kipontozódása volt.

Player
Olvasó

Nyertunk! Hallo Kaposvar! Most mar biztos, hogy nem elirtak! Gyoztunk a Falco ellen!
Irogatnak minden helyrol, csak Kaposvar hallgat. A gyozelmet nem kell megmagyarazni, annak orulni kell. Talan tevedtem korabban: Lazics megis kepes csodakra, bar nem igert ilyet.
Problemaink nem multak el, megoldast kivannak. De ma nyertunk!
Helyzetunkben ennek orulni kell.A Keller-Revesz parharc donto volt. Ja, nem Revesz a valogatott kulcsembere??? Persze hajra KKK!

Player
Olvasó

Mi ez a ket minusz? Mit nem ertettel kicsi huszar?

Bezse
Olvasó

Mi volt a szorzó a mixen ?

tripair
Olvasó

Szerintem igazoljatok még valakit…

Schwarzkopf
Olvasó

Hol a nagy falco???? 🤣🤣
Szép volt fiúk, Lazic csak tud valamit azért!
Hajrá Delfinek!

Borden
Olvasó

Hát ennek a meccsnek a végét nézni (majdnem)katartikus élmény volt!
De szép este ez!
🙂 🙂 🙂
Kívánom, hogy még jó sok ilyet okozzatok nyárig!

Gondolom jövő hétfőn határozatlan időre leáll a szemétszállítás, megszűnik a közvilágítás, stb… szhelyen, ad hoc összeül a sok prominens bohóc, aztán gyorsan kitömnek benneteket cirka 100 millával, hogy tudjatok venni egy újabb zsoldost, de ne ringassátok magatokat illúziókba, idén sem nyertek semmit! 🙂
Múlt és tradíciók nélküli, közpénzből felpumpált, közutálatnak örvendő szedett-vedett banda vagytok.

A degenerált udvari bolondnak meg üzenem, hogy elmúlott nyolc, így megint csak a drága jó anyáddal kell beérned éccakára! 🙂

Mendez
Olvasó

Még mindig nem tudtad megemészteni a két nyisszantást meg a söprűket?
Nagyon helyes.
Örülök neki. 😂😂😂

Pbask
Olvasó

Majd pont olyan ember véleménye lesz releváns,aki ha csak megszólal bb1en, csak gyűlöletet áraszt maga körül,és frusztráltságot 🙂
Voltunk mi már rákos sejtek,sok minden általad,csak szánni tudlak téged,hogy ilyen sivár az életed,és ennyire negatív vagy,szíved szerint a traktoroddal ha tehetnéd átgázolnál az egész klubbon,de jobban tennéd ha saját portádon söprögetnél,ott a teljhatalmú nagyúr,amiért nevetség tárgya vagytok,találnál mit.
Kommentelést engedd el pubi,nem a te asztalod. Hunorban jobban vevők erre az agyi szintre.

Mendez
Olvasó

Nem traktorral, már vettek egy buszt is.
El is indultak világot látni. 😂😂😂

KD
Olvasó

Ma csak a cipőt küldtük fel. Remélem, még időben jött a pofon és keddre összeszedjük magunkat az Alba ellen.

Mendez
Olvasó

Ha kedden kikapunk ami nagyon benne van a pakliban jelenleg, akkor elfelejthetjük még a döntőt is.
Visszacsúszunk a 3. helyre és Alba, Szolnok is idegenben lesz még utána.
Két ilyen vereséggel, mint a soproni és a mai szépen elintéztúk magunkat.

MAFCdrukker
Olvasó

Az alapszakasszal még nincs vége a bajnokságnak…

Boban
Olvasó

Főleg, ha nem lesz középszakasz.

Redbid
Olvasó

Hát sárgapárna kicsit megint belekeveredett …..
és a keveredésben sokadjára “véletlenül” megint magára sikerült felcsatolni azt a számára kedves, sokat emlegetett, izé nem is tudom, hogy hívják álarcot 🙂 🙂 🙂

Segítsetek már, melyik is az amit annyira szeret felcsatolni magára?

Öregkosár
Olvasó

Őszinte gratula Oroszlányból!

Dudi
Olvasó

Szégyenletes és szánalmas….

Endre
Olvasó

Kiesnek a Bl-ből mindenki kösse fel a gatyàjàt. Ez volt a szöveg.
ui: a tartalèkos Kaposvàr ezt komolyan vette. Grat nekik!

Nyomasek Bobó
Olvasó

A szombati meccs után azt zúgja a sajtó,
Kaposvár vizein Lake-et kapott a Falco!

Óriási gratuláció Kaposvárra!

Üvegtigris
Olvasó

A legjobb magyar center 3 egység ez kúrva blama😀😀

Havercsávo
Olvasó

Hanga és Vojvoda hiányzik a nagyképű bandából!..!!

Mivanmivan
Olvasó

Értem én, hogy mire mondtad, de Hangát ne említsd ezen a szinten… Ha valakinél van alázat és szerénység, akkor az pont Ő!

red-black01
Olvasó

Komolyra fordítva a szót: összesen kb. 10 percet láttam a meccsből, de a testbeszédek, a mimikák, a reagálások, sőt a NEM reagálások alapján egy egész tanulmányt lehetne írni. Ami különösen bosszanthatja a szombathelyi szurkolókat, lehet rosszul játszani, de az ellenfelet soha nem lehet lenézni. A Falconak bombaerős kerete van, de hajlamosak elfelejteni a játék iránti mindenkori alázatot. Ez sokszor lejön akkor is, amikor nagyon vezetnek. Ott is vannak felesleges manírok, dumák, magatartások, sőt megkockáztatom: a nagyképűség jelei is felfedezhetőek. Most a karma lecsapott, mert egyébként ezt a meccset meg kellett volna úszniuk, de kifejezetten rosszul jött a félidő vége előtti… Olvass tovább »

Praenoricum
Olvasó

Szerintem ezt a pofont már megkapta a csapat Sopronban, ott sem védekezett semmit. Úgy tűnik kevés volt a lecke. Utána a Szolnok elleni meccsre sem sikerült fejbe összeszedni magukat. Most is ez lesz a sorminta? Egy esetben fogadom el a nagy arcot egy fél napra, ha a kupát, vagy a bajnoki serleget emelgetik. Addig meg kemény munka van!

Heindrich
Olvasó

Ciki

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Csak a dislike!

elfogult vagyok
Olvasó

Túl nagy volt a mellény!

Stockalone
Olvasó

Na, akkor most el lehet gondolkodni.
Egy tartalékos, playout ellen küzdő csapat ellen kikapni egy bajnokesélyes csapatnak megalázó. Még idegenben is.
Egy komoly célokért küzdő csapat az Andersontól már rég elköszönt volna. Minel fizetjük ha hetek óta nem játszik?
Bruinsmán kívül nincs egy normális légiós. Barac tiszta Washington kettő, Lake súlytalan…
A fiatalokról nem is szólva, szinte semmit nem tudnak hozzátenni a meccshez.
Ha a magyar mag (Zozó, Beni, Szili) nem így teljesítene, még a nyolcba kerülésért is küzdhetnénk.
Ha valóban ennyi pénz van, akkor miért mem lehet egy normális csapatot összerakni?
Még van idő, most kell cselekedni!
A Kaposvárnak pedig jár a nagy gratuláció!!!
Hajrá Falco!

Rózsabimbó
Olvasó

Tessék kérem szépen hazahozni, leigazolni Hanga Ádit a Magyar válogatott kiválóságát, nehogy baj legyen!

JR.Benitez
Olvasó

Ide is leirom. Glavinic, Perincic, Hudson stb… Sokkal gyengébbek voltak, mégis szerethető csapatok voltak…. Ez a mostani sajnos nem. A durva hogy meg sem lepődtem a main…. Ez van, mindegy mi lesz a reakció mert semmi változás nem lesz. Ők ilyenek ez van….

Pbask
Olvasó

Ezért is írtam lentebb,legyünk 3-4.helyre valóak,de küzdjünk,legyünk csapat.

Marillion
Olvasó

Okorn mester…ha tudod miért van ez most már sorozatban…de tudnál változtatni csak nem tehetsz semmit akkor…légyszives inkább ne kinlódj itt te sem tovább….

Jon
Olvasó

…a gondolatmenetbe bekapcsolódva, szerintem meg pont tegyen valamit, még ha drasztikus lépés is, ne legyen igaza “jó magyar módra” az edzőbuktató(k)nak….

Motoros
Olvasó

Újra elsüllyedt a Közpénzladik⛵,
60 ezer Euró a Kaposban úszik💶,
Gyuri ismét felvett egy szép zakót🧥,
Menetelés helyett cumizik a filko🍼,
MegaLOL🤣🤣🤣🤣

Vesszen a filkó🐦🐦🐦🐦

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Ami nem megy, ne erőltesd.

Naffalco
Olvasó

Annyira várom, hogy egyszer találj egy rímet…..:‘D

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Rólad mindig az jut eszembe:sosem értettem, miért kell feltétlenül mindenkit átengedni nyelvtanból és irodalomból a pótérettségin… 🙁

moldi56
Olvasó

Ilyen az élet!

Kissadam91
Olvasó

Még több pénzt, légióst és magyar válogatottat!!
Év csapata az 😂😂

Zsarkov
Olvasó

Nem történt semmi, csak altatnak a sárgák…, amikor kell majd, felszívják magukat

Pbask
Olvasó

Ez nem altatás Zsarkov, sokkal inkább beképzeltség,a sportág tiszteletlensége,és az ellenfél lenézése..
Az idei Szolnok ezért is több nálunk.
Ettől nekem hányingerem van,és nem túlzok. Oroszlányban nyertünk,de ugyanezt éreztem.

Zsarkov
Olvasó

Lehet, hogy igazad van, nem láttam a meccset, de ettől még ugyanúgy ti vagytok a legnagyobb esélyesek, Okorn meg van olyan jó edző, hogy rendet tesz mikorra kell majd

Vulcano
Olvasó

De Zsarkov pont ez az idegesítő. Hogy Okorn nagyon is jó edző és mégis tétlenül nézte ezt a gyalázatot. Okorn régebben ennél sokkal kevesebbért már verte az asztalt és ostrozta a játékosokat.

Pécsidrukker99
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak Pécsről. Néha néha belenéztem a meccsbe, a mai falco sehogy nem érdemelte meg a győzelmet. Ez egy ilyen bajnokság, bárki elverhet bárkit. Azért remélem vége lesz hamarosan ezeknek a zárt kapus meccseknek, és jövőre tudunk játszani a Kaposvár ellen egy “Dél-Dunántúli El Classicot”, nézők előtt, Kaposváron és Pécsen is teltházon.

donnarumma
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak
Sikerült 0 sprinttel 0 kuzdelemmel es 0 akarassal lehoznunk a meccset..
Ugy lotyogtunk mint ha mi lennenk az aranycsapat(pedig csak ezüst😂) es azt hittuk majd valahogy meglesz…a vegen tenyleg annak szurkoltam,hogy ne nyerjunk,mert akkor még azt hisszük ez így jó.Nem gondolom, hogy bárki is szegyelni fogja magát…pedig lehetne…
Lehet mixen most egyenlítették ki a költségvetést(szólhattak volna)
Lazic mester meg egy nagy mágus!
Mégegyszer is gratulálok Kaposvárra!

Pbask
Olvasó

Meccs végén ugyanezt éreztem, már Lazicséknak szurkoltam,akkora akarattal, megtizedelt rotációval,de küzdősen akartak nyerni,hogy megérdemelték!
Ahogy vigasztalta Milisavljevicet az ötödik faultja után,az nekem nagyon emberi volt.
Itt el lehet gondolkodni,ez a csapat mikor lett ennyire undorító,beképzelt…
Már Oroszlány,és Sopron ellen sem tetszett.

red-black01
Olvasó

Déri Csaba: “ Nem tudok elképzelni olyan forgatókönyvet, hogy szoros meccset tud játszani a Kaposvár a Falcóval.”
Falco: Fogd meg a söröm!

Tomi
Olvasó

🤣

Laposvár
Olvasó

Nincs itt semmi látnivaló! Csak az év csapata felkelt a fotelből és játszott egy jót 😉

Kissadam91
Olvasó

😂😂😂😂😂😂
Kedden meg azt írta sárga párna hogy mostantól reszkethet az összes nb1-es csapat 😂😂😂

Nyomasek Bobó
Olvasó

Reszket is! A röhögéstől…

in_vitro
Olvasó

Ez felháborító (az eredmény is s a hozzáállásunk is).
Mi a fene van árulja már el valaki!

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Kaposvárnak. Megérdemelték a győzelmet. A Falconak meg egyet tudok mondani SZÉGYEN! Ebben benne van mindenki nyakig edzőstől, játékosig. Ekkora balfaszságot egy olyan csapat, amelyik bajnok akar lenni nem csinálhat. Ilyen nagyképűen, dekoncentráltan, fegyelmezetlenül nulla küzdéssel nem lehet játszani. Katasztrófa volt az egész meccs. Nem tudom eldönteni, hogy a védekezés volt rosszabb, vagy támadás. Az, hogy a szakmai stáb meg végignézi, anélkül, hogy időt kérne ezt, az meg őket minősíti, egyben jelzi, hogy ők sem vették komolyan ezt a meccset. Amikor ilyen szar a hozzáállás, akkor ordítson Okorn, és ne a játékvezetőkkel egy szabálytalan elzárás miatt!

milanka487
Olvasó

Hát ez eléggé nagy meglepetés volt!
Gratulálok a Kaposváriaknak!
Azt gondolom hogy az Olaj,Alba,Falco hármasból bárki bajnok lehet!
Mi is ha igazolunk 5. légióst, ha igazolunk akkor jó bajnokság lesz!🙂

milanka487
Olvasó

Hozzátéve ha igazolunk egyáltalán?🙂

moldi56
Olvasó

A bennfentesek azt mondják lesz.5.légiós.Már csak az a kérdés,mikor?

milanka487
Olvasó

Igen, az bennem is nagy kérdés!
Jó lenne ha minél előbb megérkezne, pláne ha továbbjutunk!
De a lényeg hogy minél előbb lenne jó!

2lee14
Olvasó

Amúgy meg, Anderson??…..

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Mesében van 😅

Pbask
Olvasó

Van aki meglepődik rajta?
Idejött Vojvoda-beli összegért, ha BL van játszik, de megfujja már a szél,sérültet jelent.

Milo,Searcynek maradnia kellett volna,ebbe keretbe nem kellett volna belenyúlni,max egy ötödik légiós erejéig.

SárgaPárna
Olvasó

Igen, Milo jó lenne, ha itt lenne, akkor két légiósunk lenne, aki havi egy meccset vállal.

IstiPisti
Olvasó

Csodálatos gondolatok pattannak ki az agyadból az intézet zárt osztályán !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nanate
Olvasó

Már megint szopott a Naffalkó párnácska? Ja hogy érik amit mondtam! Nb2 mint a Hali! Hát igen! Erre mondják cumeo!

Jon
Olvasó

Milosveic már nem való erre a szintre, de Searcy-t szerintem is kár volt elküldeni.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés