Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Mindkét csapat hiányzókkal küzd.

Kapovári KK - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét

Bajnokság, 14. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, hétfő, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Kapitány Gellért, Lengyel Ádám József (Bognár Tibor)

Kaposvár: Hilliard - Krnjajszki - Plézer - Hendlein - Martin.

Kecskemét: Pollard - Jaramaz - Milutinovics - Dramicsanin - Kiss.

A karácsonyi szünet után, hétfőn csap össze a Kaposvári KK együttese és a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét. A KKK legutóbb idegenben szenvedett vereséget a Körmend csapata ellen, míg a Kecskemét hazai pályán a DEAC ellen maradt alul.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Az első alkalommal lehet, hogy nyertünk ellenük, de az ebben a pillanatban nem jelent semmit. Jól szerepelnek idén – főleg a válogatott szünet óta – annak ellenére, hogy pár meccsen kikaptak – nagyon nehéz sorsolást kaptak. Úgy gondolom, hogy mindkét együttesnél vannak alapvető problémák, ami főként a játékoshiány miatt adódik. Biztosan nem lesz könnyű dolgunk, mivel továbbra is vannak hiányzóink, ami megnehezíti a helyzetünket. Viszont ezzel megpróbálunk nem foglalkozni, azzal dolgozunk, amink van, így próbálunk meg egy jó mérkőzést játszani.

Forray Gábor, Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét: A rendelkezésünkre álló rövid idő alatt próbáltuk regenerálni, frissíteni a játékosokat, illetve sérültjeinket minél jobb állapotba hozni. A Kaposvár egy rutinos, jó csapat, amely képes bravúrgyőzelmekre, de váratlan vereségek is becsúsznak náluk. Azt gondolom, hogy a mostani mérkőzésen a hazai pálya előnye mellettük szól, mi azonban próbálunk meglepetést okozni – ez viszont nem lesz egyszerű, hiszen most sem fogunk tudni teljes kerettel kiállni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
BezseKPSVRKK4eventeVB365KKKfantaHajraKapos Recent comment authors
Bezse
Olvasó

Ha mindkét meccset nyerjük , akkor középmezőny. Ha bukjuk , akkor playout

4eventeVB365
Olvasó

Ford is megsérült ?

KPSVRKK
Olvasó

Ha igen, nem ártott volna kommunikálni.
Vagy padról jön, volt már olyan.

KKKfanta
Olvasó

2 légiós bravó! Csak így tovább, mindegy majd jövőre.

HajraKapos
Olvasó

Most már nincs mese, a következő 2 hazait az “életünk árán” is meg kell nyerni. Szedje össze mindenki magát! Roli! Ideje lenne Neked is felébredni, állj a csapat élére! Így akarod a pályafutásodat befejezni? Ez nem lenne méltó Hozzád!!! Hajrá Kaposvár!

Ktopi
Olvasó

Kemal es Kucsera hiánya nyilván érzékeny veszteség , de en sokkal inkább azt emelném ki, hogy a Debrecen ellen Kis es Fazekas is kifejezetten biztatóan mozgott . Ők jelentik a jövőt – fiatal magyar játékosok , akikben komoly értékek vannak. Most legalább éles meccseken kaphatnak fontos perceket ! Sztem a mostani helyzetet igy kell nézni! Hajra Kecskemet !

JólnézünkMIKI
Olvasó

Kaposvár még akár play-outig is juthat! Most már muszáj lenne nyerni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés