Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – DEAC-Tungsram

Mindkét csapat javítana.

  •   

Kaposvári KK - DEAC-Tungsram

Bajnokság, 7. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, csütörtök, 20:00
V.: Tőzsér D., Török R., Győrfy R. (Hartyáni Zs.)

Kaposvár: Hilliard - Plézer - Price - Ford - Martin.

Debrecen: Thames - Polyák - Valerio-Bodon - Dzeletovics - Tóth.

Az előző körben mindkét együttes vereséget szenvedett, a Kaposvár Szombathelyen, míg a Debrecen hazai pályán kapott ki.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: A Debrecen egy nagyon erős ellenfél. Tavaly is az volt már a csapat, de idén látszik, hogy nagyobb célokért küzdenek, minden pozícióban van egy jó játékosuk, erős a keretük. Az utolsó meccsen bár végig vezettek, végül kikaptak a Körmend ellen, de mi is alulmaradtunk mindkét eddig hazai meccsünkön. Szerintem a két együttes az idei szezonban többet mutat idegenben, mint hazai pályán. Nagyon nehéz találkozóra számítok. Ha jó eredményt szeretnénk elérni, akkor nagy energiával kell kosárlabdáznunk és jól kell védekeznünk. Szeretnénk javítani hazai pályán és egy bravúrt csinálni. Mindenki egészséges. Örülök, hogy Milenko Topiccsal megint találkozhatok, hiszen szegeden együtt dolgoztunk még korábban.

Milenko Topics, DEAC-Tungsram: A játék minden elemében muszáj jobban teljesítenünk, mint amit mutattunk a Körmend elleni második félidőben. Nem elég csak huszonöt percig kosárlabdázni, a lefújásig maximális koncentráció kell tőlünk. Ez lesz az elsődleges célunk a következő mérkőzésen. Vannak kisebb sérüléseink, majd csak holnap dől el, hogy ki tud pályára lépni és ki nem.

  •   
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KPSVRKKHajraKaposKKKfantaSomogy011Vadkakas Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Csak optimistán.
Hajrá Kaposvár!

HajraKapos
Olvasó

Igazából megint saját magunknak nehezítettük meg a helyzetet, és tettük olyanná, hogy most ez a győzelem, mint egy falat kenyér, úgy kell nekünk. Ha ez a mai meccs is vereség, akkor 2-5-ös mérleggel állunk, ami ha a csapat összetételét nézzük, akkor egy 5-2-es mérlegnek kellene lennie. Több fegyelem és csapatjáték. Én értem, hogy mindenki Alfahím akar lenni a pályán, de ez a csapatról szól, nem csak az egyénekről. Hajár Kaposvár, okozzatok végre meglepetést.

KKKfanta
Olvasó

Mutathatna már a csapat valami kosárlabda szerűt is hazai pályán! Idén még nem sikerült!

Kapos Kk fan
Olvasó

Hajrá Kaposvár próbáljuk meg srácok,nagyon jól jönne már hozni ithon ,bár tudom a Deac igazából jóval jobb játékerőt képvisel .

Vadkakas
Olvasó

Van min kozmetikázni urak !

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés