Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – DEAC-Tungsram

Mindkét csapat győzelemmel búcsúzna a szezontól.

  •   

Kaposvári KK - DEAC-Tungsram

Bajnokság, középszakasz, középház, 10. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szerda, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Tőzsér Dénes Kelemen, Csabai-Kaskötő Brigitta (Téczely Tamás)

Kaposvár: Hilliard - Plézer - Price - Hendlein - Martin.

Debrecen: Kerpel-Fronius - Polyák - Gáspár - Drenovac - Aska.

A középház utolsó fordulójában a Kaposvári KK a DEAC-Tungsram együttesét fogadja. Mindkét csapat számára “tét nélküli” az összecsapás, hiszen az már eldőlt, hogy egyik gárda sem jutott be a rájátszásba.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Mindkét csapat számára az utolsó bajnoki mérkőzés következik, és természetesen mind a két fél győzelemmel szeretne zárni. A Debrecen az utóbbi időben a fiatalok  játékát helyezte előtérbe, – csupán két külföldivel játszanak – és mi is ezt a felfogást szeretnénk követni. A fiataloknak, illetve azoknak a játékosoknak szeretnék több játéklehetőséget biztosítani, akik a szezon során kevesebb percet kaptak. Nincs rajtunk semmiféle nyomás, fontos, hogy élvezzük a kosárlabdát ezen az utolsó mérkőzésen.

Berényi Sándor, DEAC: Gyakorlatilag egy tét nélküli mérkőzés lesz ez a következő. Továbbra is azt tartjuk szem előtt, hogy a fiataloknak kellő játéklehetőséget biztosítsunk. Azt gondolom, az utóbbi időben bíztató dolgokat mutatott a csapat – az akarat, a küzdés és a hajtás abszolút rendben volt. Reméljük ezt szerdán, a Kaposvár ellen is folytatni tudjuk és adott esetben győzelemmel zárhatjuk a mérkőzést.

  •   
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PlayerPojacaszakadtgepardKKK72Bezse Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Elnézést kérek Gulyás Szabi úrtól, de az általa oly nagyra tartott Nikola megbukott. Elmehetne az m4 csatornához szakkomentátornak vagy a zuhanyhiradóba mint jól értesült játékosügynök. Dörzsöli a tenyerét, hogy a csapata kivívja-e a Honvéd ellen az első osztályba való feljutást.

Bezse
Olvasó

Az érmének 2 oldala van : örülünk , hogy az elmúlt X ( talán 5 ) év alsóházi és kiesés elleni kínlódása után nyugodt évünk volt , sőt felsőházi eséllyel .
Sírunk , hogy PO megint nem jött össze , aminek a fő okozója a “Lazic féle 5ös rotáció” ( ahogy írtam korábban – lásd Pantelics féle berényi év ) vagyis se magyarok , se fiatalok .

Player
Olvasó

Az alapallitasok abszolut igazak.
De relative ezzel a csapattal lehetett volna PO.
Hogy ez nem jott ossze, ahhoz valoban kellettek az altalad soroltak. Es meg az is, amely szerint itt evek ota elegendo a 9- 12. hely valamelyike. Kenyelmes, nem kell kuszkodni a Po-ban, esetleg olcsobb is stb.
Ivko mondta: ” visszakerultunk a kosarlabda hazai terkepere”. A kerdes csak az, hogy allovizkent, vagy lassan lenduletbe jovo, perspektivat is jelento ” folyokent”?!

Bezse
Olvasó

Sikerült kitalálni egy azaz egy meccsre , hogy játszhatnak a fiatalok vagy akik eddig kevesebbet játszottak. Pedagógiailag nulla. Nem egyes, hanem nulla. Ha játékos lennék, azt mondanám , hogy köszi, nyugodtan bohóckodjanak a tét nélküli meccsen azok, akik nem voltak képesek olyan helyezést elérni, hogy legyen tét.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Becsky Istvánnak sikeres ÚJRATERVEZÉST kívánok!

KPSVRKK
Olvasó

Igazából az van, hogy Kaposváron két csapat volt. Lazic nélkül összeállítták a magyar magot, ő pedig megvásárloltatta a légiót és a kettőt nem gyúrta egybe. Mintha meg akarta volna mutatni, hogy így is lehet. Magyar játékos csak kényszerből játszott.
De így nem lehet.
Legyen ez intő példa a vezetőség számára.

Hagyadmár...
Olvasó

Az megvan remélem hogy Lazics akarta Csorvásit. Nem nélküle lett kialakítva a magyar mag.

Okos
Olvasó

Minek játszanak a feketék, volt lehetőségük ,nem éltek vele! Csak a magyar fiatalok játszanak! Ja meg a balfasz Lazics takarodjon!!!!!!!

Dobey
Olvasó

Felkészül Fekete Ádám.

KKK72
Olvasó

….és akkor jön a play aut és a B csoport.

szakadtgepard
Olvasó

Hát ha már úgyis fizeti a csapat, meg autót, lakást ad neki, akkor dolgozhat is 🙂

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés