Connect with us

Bajnokság

Kaposvári KK – Atomerőmű SE

Újabb bravúrra készül a Kaposvár.

Kaposvári KK - Atomerőmű SE

Bajnokság, 11. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szerda, 18:00
V.: Benczur T., Minár L., Csabai-Kaskötő B.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Baki - Rivers - Révész.

ASE: Capers - Shepard - Valerio-Bodon - Eilingsfeld - Jackson.

A bajnokság 11. fordulójában csap össze a Kaposvári KK és az Atomerőmű SE csapata. A hazaiak a Falco ellen tudtak nyerni egy szoros végjátékban, míg a vendégek legutóbb az OSE csapatától kaptak ki pár ponttal.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Egy kemény mérkőzésen vagyunk túl és most következik még egy. A Paks is volt olyan helyzetben, mint mi most. A volt sérültjeik is kezdenek visszatérni és igazoltak új játékost is. Sajnos, mint ahogyan a Falco utáni tájékoztatón is mondtam, még mindig küzdünk problémákkal, hiszen Hendlein és Jukic még mindig nem áll a rendelkezésemre. Az elmúlt mérkőzésen az adott lehetőségeket kihasználtuk, de ehhez sok energiát kellett mozgósítanunk és számunkra nem könnyű ez a ritmus, hogy három naponta kell játszanunk, de megpróbáljuk regenerálni megfelelően a játékosokat. A fő kérdés az lesz, hogyan tudunk reagálni a Paks fizikális kosárlabdájára.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Az új edzővel szerintem a Kaposvár még jobban teljesít. Hazai pályán még veszélyesebbek, mint idegenben szoktak lenni. A játékuk változott picit, de még mindig Currynél van a legtöbbet a labda, így ha őt sikerül kivennünk a játékból, akkor azzal sokat nyerünk, de már egyre jobban játszanak csapatként és mindenkinek meg van a saját szerepe. Szerencsére sérült játékos nincs nálunk, így mindenkire számíthatok holnap.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
OkosDennisKováts ImreExpert Recent comment authors
Okos
Olvasó

Hajrá Kaposvár!csak egy gond van ,hogy egy lenéző ,gyenge pontatlanul dobó falcot vertünk meg nagy részt borzalmas “játékkal”/ami nem nahyon volt/. A gyors Paks sztem 20 ver minket.De ne legyen igazam.

Dennis
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Kováts Imre
Olvasó

A Falco elleni győzelem nem a bravúr-, a meglepetés kategóriájába tartozik, hanem a csodáéba (amilyennel 55 éves kosaras “multam” során hasonlóval nem találkoztam). Megjegyzés: a Kecskemét idegenbeli győzelme a Szolnok ellen, az volt a melepetés és bravúr!

Expert
Olvasó

Egy héttel ezelőtt ez még országos kettes volt. Most csak egyszerűen vendég. Bár a Paksban simán benne van az idegenbeli zakó, de a Kaposvár részéről pár nap alatt tartalékosan hatalmas bravúr lenne a győzelem.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés