Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvári KK – Alba Fehérvár

Két azonos mérleggel rendelkező csapat találkozik.

Kaposvári KK - Alba Fehérvár

Bajnokság, 10. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, péntek, 18:00
V.: Cziffra Cs., Goda L., Kovács N. (Téczely T.)

KKK: Hilliard - Plézer - Price - Hendlein - Martin.

Alba: Stark - Vojvoda - Lukács - Szabó - Omenaka.

Két azonos, 4-5-ös mérleggel rendelkező csapat találkozik a 10. forduló pénteki játéknapján. Az előző körben a Kaposvár Pécsen, míg az Alba Székesfehérváron, a Körmend ellen győzött.

Nikola Lazics, Kaposvári KK: Nagyon érdekes ez a bajnokság, minden mérkőzés fontos, nem számít, hogy hazai pályán, vagy idegenben lépünk pályára. Az Alba jó formában van, két fontos győzelmet aratott, jobb ritmusba kerültek. Mi is nyertünk Pécsen. Arra már volt példa, hogy sikeresen tértünk haza idegenből, de utána nem tudtunk hazai pályán is győzni, most ezen szeretnénk változtatni. Tudjuk, hogy nehéz meccs lesz, a Fehérvár remek csapat, mély a kerete. Sok energiával, jó ritmusban játszanak, hasonló a játékstílusuk, mint nekünk. Igaz, hogy eddig nem értek el olyan eredményeket, mint tervezték, de az Alba az Alba, minden évben magasak az ambícióik. A héten sérülés és betegség is hátráltatta a munkát, nem tudtunk úgy dolgozni, ahogy elterveztük, de megpróbálunk mindent megtenni azért, hogy jó játékot nyújtsunk és megnyerjük a mérkőzést. Sok energiával kell játszanunk és 40 percig kell koncentrálnunk.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: Egy nehéz és kemény mérkőzésre számítunk, a Kaposvárnak nagyon fizikális játékosai vannak. Mi most egy kicsit jobb helyzetbe vagyunk, mint ezelőtt, hiszen nyertünk két meccset, de ami fontosabb, hogy sokkal jobban is kosárlabdáztunk. A hetünk egy kicsit hullámvasútszerű volt, voltak betegségek a csapatban és sérülések is előfordultak. Az biztos, hogy mindenki nem lesz bevethető a találkozón, de reméljük, hogy minél több játékos áll majd a rendelkezésre. Nem számít, hogy hogyan, de szeretnénk fejlődni a játékunkat tekintve. Remélhetőleg jól teljesítünk majd és a szünet előtt egy győzelemmel zárjuk ezt az időszakot.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
donnarummaHunbasket2021elfogult vagyokKKKfantaWilson Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Vendég feltámadást tippelek

Hunbasket2021
Olvasó

Ez akkora vendég mint annak a rendje kivéve ha a Voja hirtelen lázas lesz pont a mérkőzés előtt, volt már rá példa..

HajraKapos
Olvasó

Attól egy percig nem félek, hogy Voja és Szöszi nem fog minket rendesen megszórni. Ellenünk valahogy mindig extra napot fognak ki! 😀

Hunbasket2021
Olvasó

Hát ha a Szöszi annyit játszik mint a Körmend ellen akkor nem igen lesz komoly lőlapja

elfogult vagyok
Olvasó

Ez klasszikus ki-ki meccs lehet! Én csak tisztességes fújást tudok kívánni!

KKKfanta
Olvasó

Ha az eddig mutatott hazai játékkal rukkolunk elő akkor esélytelenek vagyunk. Ha a Pécs ellenivel akkor van remény! De javaslom ha kikapunk cseréjük le a palánkokat! Aki érti érti, aki nem az nem ??‍♂️?

KPSVRKK
Olvasó

Nagy harc lesz a palánkok alatt, Fakuade sztem belendül és remélem Omenaka baltája az öltözőben marad. 🙂
Legyünk sokan, menjen a szurkolás!
Hajrá Kaposvár!!

JólnézünkMIKI
Olvasó

Dejan Mihevc elégedett, szerinte jól kosárlabdáznak!

Wilson
Olvasó

Pont ezen röhögtem, az a múltkori minden volt csak jó nem! 😀 és még le is nyilatkozza ez a féleszű!

Pojaca
Olvasó

Nálam ez hazai. A Kapos elég magabiztosan hozta a Pécs ellen, úgy érzem a fehérvári drukkerek ezúttal sem lesznek boldogok.

HajraKapos
Olvasó

4 meccs van vissza a fordulásig, ebből 2 meccs nyerhető lenne hazai pályán, de közel sem könnyű. Sőt, maximális koncentráció kell, különben nem sok esélyünk lesz. Remélem, hogy a fiúk úgy állnak ehhez a meccshez is, mint a Pécs ellen. Harcoljatok a szurkolókért és a városért, hajrá Kaposvár!

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Kaposvár!
Nyerjük meg ezt a fontos mérkőzését !

Mendez
Olvasó

Én szurkolok Nektek!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés