Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kaposvári győzelemmel zárta az idényt a Szeged

Vereséggel búcsúzott a KKKK.

Kometa Kaposvári KK - SZTE-Szedeák 88-95 (23-32, 26-18, 18-23, 21-22)

Alsóházi rájátszás, 10. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Kovács Nimród, Földesi Ádám (Németh Csaba János)

Kaposvár: Eaddy 30/24, Hajduk 9/9, Puska 6, Halmai 12/3, Koprivica 22. Csere: Krnjajski 9/3, Fehérvári -.

Szeged: Balogh 8, Cohill 11/3, Bailey 25/21, Bognár 13/3, Lake 17/6. Csere: Zsíros 9/9, Mokánszki -, Mucza 12, Csornai -, Mayer -, Laluska -.

A vendég Szedeák remekül kezdte a mérkőzést Bailey kétszer is betalált kintről, Lake pedig a festékből szerzett két pontot, így bő egy perc után 8-0 állt az eredményjelzőn. Koprivica tette fel a táblára a Kaposvárt, Bailey viszont nagyon elkapta a fonalat, majd megint a somogyiak centere következett (4-11). Bailey már a negyedik tripláját dobta dudaszóra, Eaddy erre azonnal válaszolt, Lake maradt üresen a palánk alatt. Halmai értékesítette a büntetőit, Bognár tett fel egy bejátszást, Eaddy talát be megint távolról. Krnjajski nehéz ziccert fejezett be, Bognár Lake-et szolgálta ki, Halmai volt pontos a sarokból, Lake egy pontot a vonalon hagyott (17-21). Eaddy a harmadik triplakísérletét is pontokra váltotta, erre Bognár felelt, Bailey folytatta a hármasok sorát, ráadásul kétszer is betalált, már 18 pontál járt, a Kaposvár időt kért. Koprivica a fault után a plusz egyet rontotta el, Bognár zsákolt, a negyedet a kaposvári center büntetője zárta. 23-32

Hajduk triplája nyitotta a második negyedet, Halmai egy pontot a vonalon hagyott, Bailey kivételesen a triplavonalon belülről volt eredményes. Halmai és Puska játszott össze, Mucza négy pontot szerzett sorozatban, Eaddy hatot (35-38). 44-44-nél aztán utolérte ellenfelét a Kaposvár, Bailey villant ismét és bár ezt követően volt lehetősége a hazaiaknak átvenni a vezetést, Cohill Eric második esélyből talált be. Krnjajski saroktriplája után a mérkőzés folyamán először már a Kaposvár állt jobban, de a félidőben az utolsó szó a vendégeké volt, akik így egy ponttal vezettek a nagyszünetben. 49-50

A második félidő első öt pontját a hazaiak szerezték, Koprivica és Eaddy révén, végül a 8-2-es futást Cohill zárta le egy ziccerrel. Bognár bejátszását Lake tette fel, majd az előkészítő befejezővé lépett elő három védő gyűrűjében (57-58). Bailey büntetett meg egy eladott labdát, Lake triplája után pedig Dalibor Damjanovic időt kért. Bailey szórt újabb triplát, Koprivica dolgozott remekül a palánk alatt, Mucza kosarára Koprivica felelt. Lake a második tripláját is elsüllyesztette, Koprivica szólt megint hozzá a mérkőzéshez, Krnjajski ziccerezett (65-71). Mucza osztott ki egy gólpasszt Lake-nek, a negyedet Halmai kosara zárta. 67-73

Hajduk triplájával indult a záró etap, Mucza kettese után Eaddy hozta közelebb egy triplával a Kaposvárt. Mucza robogott végig a pályán egy ziccerig, Balogh kettese után kért időt Dalibor Damjanovic (73-79). Eaddy fejezte be a figurát, Mucza és Koprivica váltott kosarat, Zsíros célzott pontosan távolról. Koprivica tett vissza egy rontott dobást, erre viszont hármassal felelt a Szeged, jött is az újabb hazai időkérés (79-87). A maradék időben már nem tudott a Kaposvár fordítani, így a KKKK vereséggel búcsúzott az első osztálytól. 88-95

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
KPSVRKKKaposkosár KKKOaklaclisvolvLaposvárTukor124 Recent comment authors
Oaklaclisvolv
Olvasó

Gratulálok Dalibor!Azok a szurkolók,akik megkedveltek téged szembeköpted! Először Körmenden viselkedtél undorítóan azzal a nézéssel az egyik társunk felé ,aztán Kecskeméten ,majd az utolsó bajnokin sem voltál képes odaállni élénk és megköszönni a bizalmat,ezzel a tisztelet teljes hiányát tanusítottad felénk,amivel kimondjuk egységesen: NEM KÉRÜNK BELŐLED!!! Remélem olvasod,vagy tudatják veled,ez nem egyéni vélemény,hanem azoké akiket a sikerben ölelgettél,a vereségnél meg kimutattad az igazi személyiségedet. Imádtuk a mentalitásod,amit láttunk belőled,de a végére csalódtunk benned! Jó tanács a jövőben,Kaposvártól távol,ha kikapsz és kemény is de vállald a sikerben az öröm mellett a vereségeknél a kritikát és legalább köszönd meg,hogy mindenhova elkisértük a csapatot a… Olvass tovább »

Kaposkosár KKK
Olvasó

Teljes mértékben igazad van!

Hagyadmár...
Olvasó

Végre regisztráltál!

Igazad van!

KPSVRKK
Olvasó

Igazad van! Kecskeméten csak gubbasztott, semmi gesztusa nem volt felénk.
Jó példát is láttunk, a nagy zakó után az Arénában Kocsis és Fepu (igazi CSK!!) odaállt a csalódott, ideges táborhoz.

Laposvár
Olvasó

❤️

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ja és még valami: Filipovity Márkó miért is nem játszott?

HajraKapos
Olvasó

Szőke Bálinton és Antalics Dánielen túl nem húzott mezt erre a meccsre Filipovity Márkó és Bogdán Benedek sem kisebb sérülések miatt.

HajraKapos
Olvasó

Most ezen nem tudom mit kell minuszulni, a delfinek.hu oldalon írták.

4eventeVB365
Olvasó

Végre rajottem ki az az első osztályú játékos, akitol még a maestro picifia is jobb.. Mayer .. borzalmas egy antitalentum a srác. Szorgalmasan jár edzesre és magas , vagy mit keres egyáltalán kosárlabda palya közelében ?

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Számít, vagy nem, egy szurkolói bojkottnak helye lenne.
Akkor is, ha az már jóval előbb kellett volna lennie.

KKK72
Olvasó

Nem tudom Dalibor külön prémiumot kap apukától, hogy Puska játékát erőlteti ? Játszatta 30:03 percet, 10 rádobásból dobott 6 pontot összességében össze szorgoskodott 4 egész Val pontot. Csodás !!!!

WestChampi
Olvasó

Én már csak arra leszek kíváncsi, ki lesz az az ökör csapat, aki elviszi a trójai falovat. Viccen kívül. Remélem a Paks:)

Answer
Olvasó

Kaposváron meg kecskeméten sikerült szétbaszni a kosárlabdát.kiváncsi leszek melyik lesz a következő áldozat

WestChampi
Olvasó

Szolnokon annak idején ugyanez. Világ 8. csodája hogy meg tud élni a kosárlabdából.

Hagyadmár...
Olvasó

Megy hozzátok Ivkovics besúgója, jó lesz ha az elején tudatjátok vele a dolgokat! Csak egy jó tanács!

WestChampi
Olvasó

Na ezt most nagyon nem értem.

Kaposkosár KKK
Olvasó

…..

Tukor124
Olvasó

@Answer Mit rontott el Kecskeméten? Az elmúlt 10 szezonban (nem számítva a COVID miatt félbehagyott szezont) 6 alkalommal voltunk rájátszásban, ami több mint tiszteletreméltó egy olyan csapatnál, amelynek soha nem volt TOP 8 költségvetése a bajnokságban.

Papp Bence Gábor
Olvasó

Ez egy jó meccs volt. Köszönjük, Kaposvár, de nem csak a mait!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Tudom, nem számít, de mégis… Sajnálom, hogy egy nyavajás győzelem nem jött össze még a búcsúmeccsre sem! Bár ez már lehet sorsszerű. Gratulálok Szegedre, különösen Cohill Eriknek, aki szintén a “mi gyerekünk”!

Kováts Imre
Olvasó

De számít, Csongor, nagyon is szàmít. Igyanis ez a játék a közönségért, a szurkolókért van. A mérkőzés hű lenyomata volt a szezonnak.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Igazából igaza van Imre bá
Ismét nem sikerült kiszolgálni a közönséget.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés