Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Kaposvár KK – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Az ötödikhez látogat a listavezető.

Kaposvár KK - Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely

Bajnokság, 19. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna, szombat, 18:00
V.: Praksch Péter Árpád, Ádám József, Török Róbert (Téczely Tamás)

Kaposvár: Hilliard - Plézer - Price - Ford - Martin.

Szombathely: Váradi - Somogyi - Benke - Golomán - Keller.

A bajnokság 19. fordulója következik, melyben összecsap a Kaposvári KK és a magyar címvédő Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapata. A vendég gárda legutóbb a Pécs együttese fölött diadalmaskodott, míg a hazaiak a Paks ellen nyertek, így 10-8-as mutatót mondhatnak magukénak.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK: Ebben a szezonban a Falco az egyik csapat, – nem csak a magyar bajnokságban, de nemzetközi szinten is – mely a legtöbbet mutat mind karakterben, mind pedig tudásilag. Rendkívüli erőt képviselnek, amit Európa-szerte prezentálnak is, ez pedig jót tesz a magyar kosárlabda hírnevének. Minden poszton több jó játékosuk van, – rengeteg válogatottal, illetve fiatal tehetséggel – akik bármikor bevethetőek, ezáltal pedig akárki ellen is lépnek pályára a bajnokságban, ők az esélyesebbek. Úgy gondolom, hogy a mi csapatunk jelenleg elég jó formában és ritmusban van, ezért az elsődleges cél, hogy egy jó mérkőzést tudjunk játszani a címvédő ellen. Voltak problémák a felkészülés során, nem tudtunk szinte egyszer sem teljes kerettel edzeni, ennek ellenére a találkozón a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani – azokkal a játékosokkal, akik bevethetők lesznek. Nagyon nehéz dolgunk lesz, ebben biztos vagyok, de mi mindent meg fogunk tenni, hogy számunkra kedvező végkimenetele legyen a szombati találkozónak.

Milos Konakov, Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely: A felkészülés során elsősorban a játékosok rehabilitációján volt a hangsúly, emellett pedig természetesen taktikai elemekkel is készültünk a Kaposvár elleni találkozóra. Továbbra sem fogunk tudni teljes kerettel kiállni, de hogy ki lesz pontosan bevethető, az majd a mérkőzés napján fog kiderülni. Az előző fordulóban már tettünk előrelépést pozitív irányba, és ezt a szombati, KKK elleni meccsen is szeretnénk folytatni.

HIRDETÉS

65 hozzászólás

65
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
VulkanoSMGY BCSKSKGecse J. Márió810509Rubik75 Recent comment authors
Vulkano
Olvasó

Hajrá Falco!

SMGY BCSKSK
Olvasó

kabaré amúgy, hogy akkor jön az infó, amikor már úton kéne lenni. De gondolom keddre mindenki jól lesz, és az a cikk fog lejöni, hogy 3 ifista lett beteg, akit természetesen elzártak a többiektől, így a nagyfalco le játszhatja a BL meccsét. Jár a taps MKOSZ!
MINDENKI DEBRECENBE!

KPSVRKK
Olvasó

13.00 kor Gyuri bácsi felhívta Feri bácsit, ő döntést hozott a vén kurvákkal, 13.30 ra meglett a bejelentés.
Csak kérdezem, hogy a normál esetben 3 órás útra, a délelőtti havazás tudatában mikor indult volna a Falco Kaposvárra? Épp csak beesnek a meccsre?
Büdös.

Gecse J. Márió
Olvasó

Hamarabb hívta.

KKKfanta
Olvasó

Csak jelzem hogy a Kaposvár felé 13:30kor lett kommunikálva.

SMGY BCSKSK
Olvasó

és akkor már nem a buszon kellett volna ülni mindenkinek, úton Kaposvárra??

Rubik75
Olvasó

Először is FUCK COVID ami egy nagy színház!!!Régen nátha miatt nem szokott meccs elmaradni.Eszembe jutott most mi lesz a pécsiekkel,hiszen szerdán megkellett,hogy fertőzödjenek ezzel a “világvége” vírussal.Ha közülük mindenki egészséges lesz jövő héten,mert ugye ennek a “kegyetlen” náthának pár nap a lappangási ideje.Akkor ez felveti azt a kérdést,hogy vajon nem-e a Bl mérkőzés miatt volt ez a Falco részéről,hogy halasztott.Ha lejátszák a Bl meccsüket a jövő héten akkor meg több mint undorító amit ma tettek,egyenesen hányinger.

Xero
Olvasó

Tekintettel arra, hogy tudomásom szerint pozitív teszt után 7 nap hatósági karantént rendelnek el, pezsgőt bonthatsz, mert tuti nem játszunk kedden.

Mendez
Olvasó

nem-e 🙂 🙂 🙂

Xero
Olvasó

Jobbulást a csapatnak! Remélem csak tünetmentes pozitívok és nem kerülnek bele többek is a tavalyi Bruinsma és idei Golomán Gyuri effektusba.. Kíváncsi leszek hol tudjuk majd ezeket a meccseket pótolni..

Vulcano
Olvasó

Gyuri azért kezdi újra visszanyerni a formáját. Remélem a csapat is minél előbb visszatérhet. Engem a BL meccsek kicsit jobban aggasztanak. Azokat, hogy fogjuk pótolni az eléggé kérdéses.

Xero
Olvasó

Hát igen, kezdi, de azért ez két hónap munkája, ami most nem biztos, hogy beleférne másoknál is.. 🙁 Az biztos, hogy a pótlások az eddiginél is feszítettebbé teszik majd a tempót.

Answer
Olvasó

OK.Akkor 20 ide.nekünk jò îgy is.Elêg furi hogy tènyleg 3 òràval a meccs előtt.

p.borisz
Olvasó

Persze… Akkor ki is fosott be kitől, hogy nektek mindenképp kellene a 20-0…🤭

AllenIverson
Olvasó

Erre nincs mit mondani kb
Undormány egy Banda ez az MKOSZ
Más csapatnak fel kell tölteni a keretet ifivel,de a nagyfilkónak ez se kötelező,vagy hogy a faszomba van hogy más csapat 7-8 felnőttt játékossal ki kell h álljon??
Ráadásul a nagyfilkónál vagy tökfilkónál inkább,elég bő a keret.
Féltek h ma el lettetek volna picsázva???
Így is a legocsmányabb klubb az egész magyar bajnokságba,most méginkább azok lettek számomra!
Aztán jöhetnek a negatív kommentek,🤣🤣🤣

Leklibajsza
Olvasó

Mint a Szolnoknak, ugye?😂😂😂😂😂

p.borisz
Olvasó

Csak szólok, hogy a Szolnok 2 meccset halasztott… Gyökér

Xero
Olvasó

Ja igen.. mint például a Szolnok, aki az előző két meccsén is az ifivel állt ki.. Oh wait..
Amúgy meg, ha odamennénk a fél csapattal, akikről utólag kiderülne, hogy ők is fertőzöttek, akkor meg nyilván az lenne a baj..

Vulcano
Olvasó

Eddig melyik csapatnak nem engedélyezte az MKOSZ a halasztást? Csak mert mintha a Szolnok is halasztott volna múltkor.

2lee14
Olvasó

Csak annyit írok hogy Szolnok…..Ne ebben a helyzetben add ki a Falco ellen frusztrációd mikor más csapat is járt már el így, te gyökér!

810509
Olvasó

Arra nem gondolsz, hogy a negatív tesztet produkálók is lehetnek másnapra covidosok, és kaposvári játékosokat és nézőket is védi hogy elmarad a meccs?

Mendez
Olvasó

Kapjál agyvérzést te b@zi!

KKKfanta
Olvasó

S ez 3 órával a meccs előtt derült ki??? Állítom fele szombathelyi szurkoló már elindult. Nincs szabály arra hogy mennyivel meccs előtt lehet lemondani mérkőzést?

KPSVRKK
Olvasó

Mi most az aktuális hivatalos MKOSZ covid szabály? A BL ben más? Ott akárhogyis de játszik a Falco?

Pbask
Olvasó

Szerintem az is csuszik. Ha Novgorod ellen megszopattak minket, az a minimum..

Charlie
Olvasó

Nem szoktam ilyent kivánni de most mégis megteszem. Remélem szoptok ezért jövőhéten nemzetközi kupában. #karma

Vulcano
Olvasó

Remélem akkor is így fogsz fröcsögni ha mondjuk a BL meccset is el kell halasztani és ez nem egy Kaposvár elleni ármánykodás csak.

2lee14
Olvasó

Miért is?

Pbask
Olvasó

Biztos az Olaj is..(Nem, csak a hülye sárgapárna szerint) Na az karma.
Kívánom,nálatok ne legyen ilyen, mert ez a szar kezdődik ujra..

Hagyadmár...
Olvasó

Befosott a Nagyfalkó!!! Nagyon kíváncsi leszek a BL meccsre mennyien épülnek fel!

Hajrá Kaposvár!

Vulcano
Olvasó

Pontosan. A Kaposvártól befostunk, de a Tenerife ellen bátran kiállunk akár fél csapattal is.

Hagyadmár...
Olvasó

Valamire kellett fogni, hogy tudjon pihenni a Nagyfalkó a BL meccsre! Okorn ment aztán összefosta magát mindenki!

Kováts Imre
Olvasó

Honnét tudod, hogy a fél csapat covidos? A Falco csak annyit közölt, hogy “több játékos”… A kettő is több a magyar nyelvtan szerint!

Vulcano
Olvasó

Ugyanezen az alapon te miből gondolod, hogy nem? Csak mert olyan biztosan állítod, hogy már pedig nektek jár ez a meccs.

2lee14
Olvasó

Ez a befosós duma mindig olyan eredeti….

Kováts Imre
Olvasó

http://www.delfinek.hu/ Elmarad a mai mérkőzés. Ha az MKOSZ következetes, akkor a mérkőzést két pontját, 20:0-al nekünk adja.

GaborZ
Olvasó

Miért is adná Nektek?

Bencur2021
Olvasó

De akkor a tobbi csapatnal is igy jarjon, vagy nalunk se!

Kováts Imre
Olvasó

Bencur2021! Egyetértek Veled!

GaborZ
Olvasó
Kováts Imre
Olvasó

A tudósítás szerint “több játékosunk” ….. A magyar nyelv szabályai szerint a kettő is több. Ha a nem lenne takargatni valójuk, akkor megírták volna a covidos játékosok számát.

JR.Benitez
Olvasó

Elmarad

szurkolo01
Olvasó

covid miatt off?!

Bencur2021
Olvasó

?

skarpskytt
Olvasó

Úgy hallom…

Kaposkosár KKK
Olvasó

Hajrá Hajrá Kaposvár!

2lee14
Olvasó

Hajrá Falco!

Rózsabimbó
Olvasó

Bicskások!
Zozót akkor csapdázzátok, amikor megkapja a labdát, de úgy, olyan agresszíven, hogy le se tudja ütni a labdát. Az Alba ellen még passzolni sem tudott szegény, kétségbeesésében kidobta a labdát az alapvonalon túlra.
Hajrá!

Mendez
Olvasó

Tudod te, hogy kik azok a bicskások?
Szurkolókat bíztatsz, hogy csapdázzák Zozót?
Pont annyi eszed van, mint amennyi eddig is látszott.
Semmi.

Pbask
Olvasó

xD

Heindrich
Olvasó

Hajrá Kaposvár!

Redbid
Olvasó

Az új Falcó játékos bejelentésénél írtam, egy közvetett hallomás alapján tudomásra jutott éleződő Konakov-Okorn feszültségről, hogy ez nagymértékben hozzájárul a hirtelen megváltozott teljeítményekhez, és megkaptam, hogy csak túl “éles a fantáziám”, meg “fáradt a csapat” meg a legjobb, hogy “tavaly is ilyenkor volt egy hullámvölgyben a csapat”. 🙂 Szóval lehetett ennek alapja ez most már teljesen világos! Ezek alapján én azt várom, akár már a kaposvári mérkőzésen is, hogy újra egy felszabadultabb Falcó fog kifutni, de persze nem tudom, hogy az ellentét esetleg építhetett e “szembenálló táborokat” és ők miként és meddig “vívják a harcukat”. Meg amúgy is, a most… Olvass tovább »

Gatei
Olvasó

Lehet, hogy így van, ahogy írtad, de én abban nem bizakodnék, hogy most emiatt egyből lehull a béklyó a csaptról. Annál is inkább, mert a pécsi meccs is egy szenvedés volt, pedig ha jól láttam, akkor Gasper már ott sem volt ott. Azért bízom benne, hogy ma már egy jobb játékkal rukkolunk elő, és sikerül legyőzni a jó csapattal, jó formában lévő Kaposvárt. Én abszolút kétesélyesnek tartom a mai mérkőzést. Hajrá Falco!

Bencur2021
Olvasó

Nem ertem h miert nem lehet a hianyzokrol beszelni h mi van veluk.. Falco!

Laaaaaciiiikaaaa
Olvasó

Ha a Kaposvárban mindenki játszani fog,ki extrát tud hozni, akkor “meglepetést “okoz ,legyőzi a bivaly erős, leendő bajnokot….

lavjaman
Olvasó

Sopronban hasonló esetben telt ház volt. Remélem mi is megtöltjük először az Arénát!

Kaposkosár KKK
Olvasó

A Falco legutóbb Pécset játszott.
Hajrá Kaposvár !
Lesznek e a híres Bicskás szurkolok vagy ismét foghíjas csendes B közép ?!
Magam is kilátogatok a mérkőzésre és el fogalom a helyem a szektorban természetesen szurkolok is mert sajnos Paksra nem jutottam el múlt héten.

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Lesznek! Sőt Pakson is voltak! Én bízok benne, hogy sokan lesznek. Ha most nem akkor mikor?

KKKfanta
Olvasó

Én azt mondom hogy ne legyünk türelmetlenek. Adjunk időt a bicskás csoportnak ( ahol tag vagyok) hogy kiélvezzék a csapat most aránylag jó teljesítményét. Legyünk egyre többen. Pakson már jól nézett ki!Nem kell csodát várni tőlük. Legyen jó csapat Kaposváron s akkor ki fog alakulni még jobban. Megnyugtatok mindenkit hogy az eleve egy jó dolog hogy az utóbbi években a sok szar ellenére igyekeztek a csapat mellett maradni. Legyen jó meccs s jó szurkolás hétvégén és győzzön aki győz! Jó szurkolást hajrá Kaposvár!!!!!

KaposvariSzurkolo
Olvasó

Félreérthető voltam bocsánat. Nem a Bicskásokra gondoltam az írásom második felében, hanem azokra akik nem szervezetten jönnek a meccsre. Hiszen rengeteg üres szék van a palánk mögött és a sok-sok másik szektorban, főleg azokon a székeken amin az a bizonyos B betű szerepel. Persze sokan a covid miatt nem tudnak jönni, de “hála” a MindigGO-nak az embert lehet “kényszeríteni” arra, hogy eljöjjön és helyben nézze meg a meccset. Persze valószínűleg aki nem jár bármilyen okból mérkőzésre annak elofizetese sincs. Hajrá KKK!

Senki
Olvasó

“hogy kiélvezzék a csapat most aránylag jó teljesítményét” ilyeneket hívnak divatnak… Jó teljesítmény után jöttök vissza?…

KKKfanta
Olvasó

Kedves senki! Segítek néma értő olvasni. A jó teljesítménnyel abban bízok h gyarapodik a tábor. Ha végigolvasnád amit írtam látnád h azok akik kitartottak azok akkor is ott voltak mikor sehol nem volt a csapat. Remélem tudtam segíteni hogy megértsd az írásom ezen részét.

Xero
Olvasó

Lehet majd bárhol nézni a meccset? Vagy Kaposvárról sosincs közvetítés?
Hajrá Falco! 💛🖤 Biztos, hogy ez egy jó meccs lesz! 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Nem lesz közvetítés. A mindigszar közvetít minden meccset.

Knézy Ernő
Olvasó

Sok sikert,KKK!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés