Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Kapitányi gratuláció a bajnokoknak

Ivkovics: jó érzés kimondani, hogy a magyar kosárlabda válogatott olimpiai bajnok lett.:

:

Olimpiai aranyérmet szerzett Abu Dhabiban a Speciális Olimpiai Játékokon a magyar kosárlabda válogatott. A magyar küldöttség összességében 32 arany, 26 ezüst és 10 bronzérmet szerzett, a sikercsapatot pedig a Magyar Sportok Házában fogadták a minap. A fogyatékkal élő kosarasok különösen jó kapcsolatot ápolnak Sztojan Ivkoviccsal, a férfi válogatott szövetségi kapitányával, valamint feleségével, az Euroliga-győztes világklasszis centerrel, Béres Tímeával. Így aztán nagy meglepetés volt az aranyérmes csapatnak, hogy az Ivkovics-házaspár is köszöntötte őket.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége az utóbbi években szorosan együttműködik speciális olimpia bajnokaival, a nagyobb kosaras rendezvényeken rendre ott vannak ők is. Bodnár Péter, a szövetség főtitkára korábban többször elmondta, hogy a magyar kosárlabdázás családja kerek egész, s az épeken kívül a kerekesszékeseken, az akrobatikus kosarasokon át a speciális olimpikonokig mindenki számíthat a szövetség támogatására.

– Nagyszerű eredményt ért el a magyar csapat, jó érzés kimondani, hogy a magyar kosárlabda válogatott olimpiai bajnok lett – mondta Sztojan Ivkovics. – Fantasztikus élmény ezzel a csapattal lenni, annyi szeretet, életöröm sugárzik belőlük, amiből mindannyian tanulhatunk! Büszke lehet a csapatra az egész ország, gratulálok nekik az aranyéremhez!

Forrás: hunbasket.hu

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
derryl Recent comment authors
derryl
Olvasó

Minden elismerés a csapatnak az aranyéremhez, az ő helyzetükben értéke kb triplán számít! Az Ivkovics házaspár meg lett említve, hisz oda álltak a képhez, de a csapat edzői, játékosai még véletlenül sem, pedig megérdemelték volna, hogy megemlítsék a nevüket, én pl. egyetlen sajtóorgánumban sem láttam, hogy beharangozták volna ezt a nagyszerű eredményt! Szégyen!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés