Connect with us

Bajnokság

Kálmán László szerint a Szeged legyőzi a Kaposvárt

Állandó szakértőnk szerint több dologban is fejlődnie kell még a kék-fehéreknek.:

:

Állandó szakértőnkkel, Kálmán Lászlóval beszélgettünk, hogy mit gondol a szerdai mérkőzésről, amin az egy győzelemmel és két vereséggel álló Kaposvári KK fogadja az eddig 2-1-es mérleget felmutató Naturtex-SZTE-Szedeák csapatát.

Kaposvári KK – Naturtex-SZTE-Szedeák

A Kaposvár sajnálatos módon egy eléggé csúnya vereségbe futott bele az előző fordulóban. A mérkőzésen szerintem a legfőbb hiba az 1-2-es poszton volt. A meccs során nem volt meg a betörés kiosztásos játék, amin Currynek és Krnjajskinak is javítania kell. Utóbbinak jobban kell teljesítenie, amíg ez nem történik meg, addig a fiatalszabály hátráltatni fogja a Kaposvárt. A csapatnak fő problémája még a pick and roll játékok védése, hiszen nem érnek lábbal időben oda, így vagy fault problémájuk lesz, vagy rotálniuk kell, abba pedig előbb-utóbb hiba fog csúszni. A szegedi csapatról azt tudom mondani, hogy nagyon erős, jól válogatott kerettel rendelkezik. A fiatalok, mint Kerpel-Fronius Gáspár és Mayer Ádám mérkőzésről mérkőzésre bizonyítják mennyire jók és mennyire használhatóak. Négyes-ötös poszton is remek játékosaik vannak, mint például Dzeletovics, aki nagyszerűen talál be kintről is, és Dickey, aki dominál a palánk alatt. Szrecsko Szekulovics nagyon jól állította össze a keretet. A papírforma szerint a Szeged fog nyerni, de ezt bizonyítani is kell a pályán. Szerintem pár pontos győzelmet fog aratni az idegenben játszó együttes.

Fotó: Nyugat.hu

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
BezseLeonidaszRedbidSomogy011ldd Recent comment authors
Somogy011
Olvasó

Nyer a Kaposvár Lacikám !

Leonidasz
Olvasó

Tapasztalatot!

ldd
Olvasó

… hosszabbításban …

Csakegyfan
Olvasó

Meglepődnék ha igaza lenne…

Artois
Olvasó

Jolvan Laci, ez most lehet betalál!😃

Sajka
Olvasó

Ha Kálmán a Szegedre tippel, akkor gyaníthatóan sima kaposvári győzelem lesz. 🙂

Mendez
Olvasó

Szerintem most igaza lesz.
Szombaton élőben láttam a Szegedet, vasárnap TV-n keresztül követtem a Körmend-Kaposvárt.
Jelenleg óriási különbség van mind egyéni képességekben mind pedig gyorsaságban a két csapat között.
A Szeged támadásban és védekezésban is sokkal jobban nézett ki, mint a Kaposvár.

Sajka
Olvasó

Én is láttam, hogy a Szeged kis híján győzött Szombathelyen, de a Kaposvár is jól játszva hasonló hosszabításos meccset vesztett el balszerencsésen Kecskeméten.
A Jászberényt meg simán megverte Kaposváron. Oké…most a Körmend ellen eléggé szarul nyomták, de most otthon lesznek és hát…Lackó sem szokta sűrűn eltalálni a győzteseket. 🙂

Redbid
Olvasó

Én is a Szegedre tippelek, mert van két meghatározó játékosa a palánk alatt, a Kapos pedig pont ott nyújtotta védekezésben a legrosszabb teljesítményt!
Konkrétan átjáróház volt a palánk alatti terület, amin az egész meccsen nem tudtak változtatni.
(a másik a rengeteg eladott labdájuk volt, de azt a Körmend erényének írnám, és nem hinném, hogy a Szeged meg hasonlót tudna hozni, így ez most nem lesz akkora gond, szerintem!)
Ha ezen tudnak érdemben változtatni, akkor lehet egy szoros meccs és a hazai pálya dőlhet annyira, hogy akár mégis siker lesz.

Bezse
Olvasó

Krnjanski meg Curry annyi labdát adnak el, hogy az Adidas könyörög a receptér. Nem kell nekik ellenfél sem.

Pbask
Olvasó

Szerintem ez a Szeged megeszi reggelire a Kaposvárt.
Ha csak Fekete nem tud megújulni,és egy váratlant húzni egy jó stratégiával. Szerintem keret alkalmas rá. Mínusz Sinovec, Borisz meg az egyik legjobb ifista ebből a szabályból,duplán kamatoztatni kéne.

Bezse
Olvasó

Borisz rém gyenge

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés