Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Kalassai Martin bízik benne, hogy jó benyomást keltett a válogatott edzőtáborában

Az U16-os és az U18-as férfi kosárlabda-válogatott Székesfehérváron tréningezett.

  •   :

:

A napokban edzőtáborban volt az U16-os és az U18-as férfi kosárlabda-válogatott Székesfehérváron. A cívisvárosi Berényi Sándor által dirigált U16-os keretbe három – Czipka Milán, Varga Boldizsár, Seszták Miklós -, a tizennyolc évesek gárdájába pedig két – Kiss Kolos és Kalassai Martin – debreceni játékos is meghívót kapott. A DEAC U23-as csapatának 2003-as születésű kosarasával, Kalassai Martinnal beszélgetett a debka.hu az elmúlt két hétről.

– Nagyon jól éreztem magam az edzőtáborban. Ezúttal az összeszokáson volt a hangsúly, és hogy a szakemberek felmérjék, ki mire képes, hol tart most a játékban. Emellett egyéni képzések is voltak, de nem ez volt az elsődleges. Bízom benne, hogy jó benyomást keltettem az edzőkben, noha van még miben fejlődnöm. Elmondták, miben kell javulnom, és eszerint dolgozom tovább – tette hozzá Kalassai, aki korábban éppen a válogatottnál szenvedett sérülést.

Ez azonban már a múlté, és most plusz bizonyítási vágy dolgozott benne az U18-as keret tagjaként. A fiatal elmondta, hogy ősszel ugyancsak lesz egy összetartása a válogatottnak, de oda olyan kosárlabdázókat hívnak majd be, akik most nem voltak tagjai a tizenhat fős keretnek.

A fotón: Berényi Sándor és Horváth Imre edzők, a U16-os válogatott tagjai: Czipka Milán, Varga Boldizsár, Seszták Miklós, valamint az U18-as kerettagok: Kalassai Martin, Kiss Kolos / debka.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés