Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eldőlt Juvonte Reddic sorsa

Aláírt a következő szezonra az amerikai center.:

:

A Falco bajnokcsapatának centere, Juvonte Reddic aláírt a francia élvonalban szereplő Chorale de Roanne Basket csapatához.

A 28 éves, 206 centis amerikai légiós két szezont húzott le Szombathelyen.

A mögöttünk hagyott idényben 17 Bajnokok Ligája-mérkőzésen 15.5 pontot és 5.7 lepattanót átlagolt. A magyar bajnokságban pedig 19 meccsen 8.7 pont és 5.3 lepattanó voltak a mutatói.

fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

HIRDETÉS

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
MarillionballdontlieJR.BenitezmindegycsaknesárgaMilos Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Csinált szép dolgokat…főleg a BL-ben az más kávéház volt neki mint az Nb1…ebbe belealudt…sok sikert neki…költségvetés kérdése hogy ki jön helyette…mert ha ezen a téren nem szorítják látványosabban a bankszámlát a csapatnál akkor talán még képzettebb centert is találhatnak helyette….Persze Okorn Washingtonnal kapcsolatban is jól benézte….de nem keresgélt helyette…

JR.Benitez
Olvasó

Sok sikert kívánok és köszönök mindent!!!! A FALCO történelmének talán második legjobb centere (nálam a nevem a top) akinek rengeteget köszönhetünk!!! De ha szigorúan emberileg nézzük, nekem egy Robert Reed, Mindaugas Kalvelis, Jovo Glavinic hármas sokkal szimpatikusabb volt. Komoly sérüléssel, betegen is harcoltak a szurkolókért. Persze nem voltak ilyen szinten…. De akkor is

Jagerman
Olvasó

Köszönünk mindent Reddic! Nagyon jó játékos, amit főként idén a BL-ben bizonyított, de a magyar bajnokságban is véleményem szerint jó teljesítményt nyújtott és a csapat hasznos tagja volt. Rengeteg szép, látványos dolgot láttunk tőle, sokszor élmény volt nézni a játékát. Sok sikert a továbbiakban!

MAFCdrukker
Olvasó

Igazi látványkosaras volt, aki szép jelenetekkel örvendeztette meg szurkolóit, szerintem hasznos tagja volt a Falconak. Ugyanakkor hasonló tipusú játékost lehet találni.

Drew
Olvasó

Rosco Allen fog jönni Lake mellé.:)

szurkolo01
Olvasó

😀

Milos
Olvasó

??????

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Közben kiderült, hogy Okorn összekeverte a játékosokat. A válogatott meccs után azt hitte, hogy Allen játéka tetszett neki, de most már tudja, hogy Hortit akarta már akkor is.

Amugy Reddic esetében az volt a meglepő, hogy maradt még egy évet, nem az, hogy most eligazol. Utobbi évek legjobb centere. Taylor hasonló, de elmarad tőle, bár nem lepődnék meg, ha ő lenne a pótlás.

crazybasket
Olvasó

Meghagyjuk nektek(ha akar maradni)! Nem kell ő a Falcoba hidd el!

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Hozzánk ne jöjjön. Tőlem maradjon csak szarVasban. Csak azt mondtam, hogy az ő játékuk hasonló.

2lee14
Olvasó

Na és most adódik a kérdés ki lesz Lake mellett a másik??‍♂️

2lee14
Olvasó

Sok sikert Ju!

Pbask
Olvasó

BL: 15.5 pontot és 5.7
Hazai: 8.7 pont és 5.3

Nem is tudtam ilyen erős a bajnokságunk…
Viccet félretéve, a tavalyi Reddicnek sok sikert kívánok, az idei meg leszarta a csapatot,a szurkolókat. Terry Allen szindróma.
Minden jót.

Kovacs
Olvasó

A számokat látva ugyan ez jutott az eszembe.

Master1
Olvasó

Falco szurkolóként számomra érthetetlen a csapat történetének egyik, hanem legjobb centerének távozása után egy ilyen megnyilvánulás. Az rendben van hogy elismered a hatalmas érdemeit a tavalyi bajnoki cím kapcsán, viszont én inkább az idei BL teljesítményét emelném ki, ami zseniális volt és Perl Zolin kívül ő nyújtott konzisztens, minőségi játékot az összes mérkőzésen ezzel hozzájárulva ahhoz hogy felhelyezze a Falco-t az európai kosárlabda térképre. Nyilvánvalóan nem volt neki túlságosan motiváló közeg egy magyar alapszakasz bajnoki idén, viszont abban is biztos lehetsz hogy a rájátszásban azt a Reddic-et láthattuk volna akit a BL mérkőzéseken. A Terry Allen-es összehasonlítás pedig nevetséges… Sok… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

Teljesen igazad van Master1!

balldontlie
Olvasó

OFF Emlékszem, mikor T.A.-t szóba hozták veletek és annyi hülyeséget írtatok róla, hogy már fájt. Hene azt nyilatkozta róla, hogy a legnagyobb munkabírású és szorgalmú légiós, aki a keze alatt mozgott. Például a csávó volt, hogy full betegen vállalta a játékot, összehányta a pályát Egerszegen, de így is vezérként 20+ pontot dobva megnyerte nekünk a meccset. Szezon felénél elé tették a francia első osztályú szerződést, amire tényleg csak a szignó kellett volna, de félretolta, mert nem akarta itt hagyni a többieket. A kondiban élt a gyerek. Nála a legnagyobb probléma, hogy a nagy tehetség mellé nem túl sok ész járult… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Az egyet nem értőknek: Menjetek fel Falco Kc fórumára,ott Zizou felhasználó leírta az én s jó pár ember álláspontját a témára vonatkozóan. Tavalyi Reddicnek sok sikert kívántam, idei hozzá állását meg láttátok páran remélem. Perl Zoli miért tudott konzisztens ugyanolyan eredményt nyújtani két fronton? És a többiek is hozták megszokottat; ki jól,ki rosszabbul, csak egy embernél lógott ki az a bizonyos lóláb.. Kimondom,ha nem is leszek népszerű: Csak a BL-ben volt itt,és azt várta mikor tud lecuccolni egy jobb csapathoz,az hajtotta előre, nem a szurkolók,a város a csapat. Nem rossz játék volt ez,lélektelen. Lehet ebben bennevan a menedzsmenti nyomás,sulykolás,ahogy körmendi… Olvass tovább »

wiley
Olvasó

Sok sikert Ju!

crazybasket
Olvasó

Good luck Ju!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés