Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Justin Edwards visszatér Körmendre

Parrish távozott.:

:

A 2019/2020-as szezonban körmendi színekben pattogtató Justin Edwards újra az Egis Körmend játékosa lesz. A 30 éves kanadai játékos a tavalyi szezonban az ABA Ligában szereplő, montenegrói SC Derby csapatában kosárlabdázott, ahol közel 9 pontot, 4 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt mérkőzésenként.

A Körmend egyúttal elbúcsúzik Brandon Parrishtől, akinek szerződését szerette volna meghosszabbítani a csapat, a játékos azonban mindenképpen szeretett volna haza utazni. A visszatérése dátumában pedig a vezetőség nem tudott megegyezni vele.

Kocsis Tamás: ”Először is szeretnénk megköszönni Brandon Parrish munkáját, amit a csapatért tett, egy remek srác, akit szerettünk volna ugyan marasztalni, de nem sikerült megegyeznünk néhány dologba. Sok sikert kívánunk neki a további karrierjébe. Mindenképpen egy olyan játékost szerettünk volna igazolni, aki több poszton is bevethető, tapasztalt, ismeri a magyar bajnokságot. Ezért esett a választásunk Justinra, aki már bizonyított nálunk és ismeri a közeget. Nagyon bízunk benne, hogy karakterével a még jobb csapategység kialakításában is szerepet fog vállalni. Biztos vagyok benne, hogy érkezésével komplettebb és sokoldalúbb lesz a játékunk.”

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
SzhelYEwingBorbély Lajosdonnarummaritus3 Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Azért érzek némi ellentmondást…
Ha Edwardssal lesznek komplettebbek és sokoldalúbbak, akkor miért Parisht volt a prioritás?

ritus3
Olvasó

Parrish marad lehet a magyar bajnokságban csak máshol

Jon
Olvasó

Srácok!
– dologbaN
– karrierjébeN
Nagyon alap.

Borbély Lajos
Olvasó

Na, én is ezt akartam megjegyezni. Nagy fájdalom olvasni az ilyen mondatokat…

Ewing
Olvasó

+ még, hazautazni..

abcabc
Olvasó

Na ő minek?!

Savaria
Olvasó

Támadásban óriási upgrade, védekezésben kis mértékű visszalépés Parrish-hez képest. Az elődje igazi csapatember volt, kíváncsi vagyok, hogy Edwards mennyire fogja az önös érdekeit előtérbe helyezni. Nem volt idén csapata, ezért kiemelten fontos lesz számára a statisztikája…
Támadásban ezzel az igazolással biztosan jobb lesz a körmendi csapat, a többi pedig majd idővel kiderül.

Redbid
Olvasó

Ő már volt itt, ismerjük, és azon kevés légiósaink eggyike aki, képes volt teljesen alárendelni magàt a csapatérdeknek, de ha kellett képes volt mérkőzést is eldönteni kèpes húzóemberré előlèpni! Pedig akkor is úgy igazoltuk, hogy nem volt csapata! 🙂 Parrish esetében pedig azt sugallani, hogy hozzá képest más védekezése csak gyengébb lehet, ez egyszerűen nem igaz! Ha már csak kettejük fizikai képességeit összehasonlítjuk … Edwards védekezésben is sokkal stabilabb teljesítményt nyújtott! De összességében azt gondolom a mai keretnek, mindamellett, hogy jó képességű jàtékosokból áll, az egyik legnagyonb baja, hogy nagyon hektikus, tehát nem kellően kiegyensúlyozott teljesítmények vannak! Mindamellett ő sem… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

de más edző más társak szerintem így nagy lutri ,én Cakarunal beszélgetnék el ,hogy mégis mi a terve

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés