Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Justin Alston visszatérhet Pécsre

A nemzetközi kupa átírta az előzetes terveket, öt légiósa lesz Csirke Ferencnek.:

:

A Pannon Televízió Pálya Extra című magazinjában Bán Gábor, a Pécsi VSK ügyvezetője és Csirke Ferenc vezetőedző voltak a vendégek.

A beszélgetésből megtudtuk, hogy a nemzetközi kupa és a bronzérem megdobta a klub ázsióját, így az elmúlt évekhez viszonyítva az idei nyáron kedvezőbb tárgyalási pozícióból indulhatnak a vezetők. Szeretnének még erősebb csapatot kialakítani, az előzetes terveket átírta a harmadik hely és a FIBA-kupa, így most már nem négy, hanem öt légióssal terveznek Baranyában.

Csirke Ferenc elmondta, hogy valószínűleg Antóni Csanád is marad Pécsen, illetve jó esély van Justin Alston visszahozatalára. Mint ismert, a 24 éves, 204 centis amerikai center a PVSK-nál kezdte meg a felkészülést, ám szeptember közepén egy komoly sérülés miatt szerződést kellett bontani vele, így érkezett a helyére Igor Kesar, majd később Ryan Wright.

Mivel Andrija Csiricsnek élő szerződése van, így még három külföldi hely maradna. Veljko Budimir sorsa még kérdés, vele a héten egyeztetnek a vezetők.

A pécsi csapat a tervek szerint augusztus közepén kezdi el az alapozást, valószínűleg a felsőház lesz a cél jövőre is, de szeretnének újra a legjobb négy közé kerülni.

fotó: pvsk-panthers.hu

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
BebedonnarummaCzuppon SándorLaposvár Recent comment authors
Bebe
Olvasó

Én Taylornak tuti dobnék egy vaskos szerződést. Nekem Ő volt a szezon irányítója.

Laposvár
Olvasó

Kimagaslott a mezőnyből. Ha egy ilyen szezon után a Pécs meg tudná tartani, az azt jelentené, hogy minimum Körmend-Falco-Szolnok szintű költségvetésük van. Kizártnak tartom, hogy ezzel a stattal amit idén “művelt” ne vigye el egy zsíros európai csapat. Kb. Kétszer annyiba kerülhet most a fazon, mint tavaly. Márpedig úgy emlékszem azt mondták a pécsiek, hogy a jubileumi önkoris pluszpénzből volt a fizetése.

donnarumma
Olvasó

Nagyon jó igazolás!!!sok sikert

Czuppon Sándor
Olvasó

És mi a helyzet Kam Taylorral? Ő már fix hogy nem marad?

Laposvár
Olvasó

Alstont láttam játszani a Pécsben tavaly. Klasszisról van szó. Óriási fogás lenne nekik, magyar pályákon ritka az ilyen jó magasember.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés