Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Juhos Leventét bejelentette új csapata

A klub Milos Borisovval is aláírt.:

:

Braniszlav Dzunics érkezését követően felgyorsultak az események a Sopron KC csapatánál, amely leigazolta Juhos Leventét és hosszabbított Milos Borisovval.

A soproniak beszámolója:

Ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs jelentős erősítésekről, a belső posztokra egy bajnok, korábbi válogatott magyar kosaras érkezéséről, valamint egyik közönségkedvencünk megtartásáról tájékoztatta honlapunkat.

Az érkező új játékos a 30. születésnapját jövő hétfőn ünneplő 208 centi magas Juhos Levente, aki az előző évadban a Szolnokkal bajnoki ezüstérmet szerzett. Legújabb játékosunk korábban egyébként dolgozott már együtt új edzőnkkel, méghozzá meglehetősen sikeresen: 2013-ban együtt nyertek bajnokságot az Alba Fehérvárral és annak a csapatnak tapasztalt hátvédünk, Supi, azaz Supola Zoltán is a tagja volt.

Ügyvezetőnk még egy örömteli hírről is tájékoztatott: a következő évadban is csapatunkat erősíti montenegrói bedobónk, Milos Borisov.

Fotó: olajofficial.hu

25 hozzászólás

25
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
12 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
moldi56nyolcmegnyolcGod is a WomanMAFCdrukkerSkcforever Recent comment authors
Skcforever
Olvasó

Az, hogy Borisov marad, óriási erősítés, és üdítő, hogy nem csak amcsi légiósaink lesznek, lehet Báne filozófiát vált?
Juhosnál nagy kérdés, hogy csere centernek jött vagy légiós helyet vesz el. Ha előbbi, akkor nagy fogás, 15-18 percre szerintem nagyon jó lesz. Ha utóbbi akkor viszont minimum érdekes döntés… De mint mindig mondom, tiszta lap mindenkinek! Sok sikert Levi, Milos te meg folytasd ahol abbahagytad!! SKC!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az Olajban idén 23 meccset játszott a kb 40-ből. Meccsenként 5.7 percet átlagolt.
15-18 és, hogy szinte minden meccsen, utópisztikusnak tűnik

ratorper
Olvasó

Csak nehogy megsérűljön út közben ,mire oda ér!

Artur Doki
Olvasó

Nem tudom,hogy mennyire fogják bírni a Báne féle kiképzőtábort…az egyik rettenet sérülékeny,a másik öreg,mint az országút( persze,jó az öreg a háznál)…
Amúgy Boriszov meglepetés: ezt fel kell írni valahova. Báne és az egyik légiósa,aki nem amerikáner ugrómókus és ráadásul honfitárs( saját döntésként)

Zsé
Olvasó

Nem emlékszem még egy ilyen táppénz csaló kosárlabdázóra a magyar történelemben. És hihetetlen módon, mindig el tudja magát adni. Nyilván nem kis pénzért. Aztán szezononként játszogat pár meccset. És mindig van rá vevő. Felfoghatatlan…

ójajj
Olvasó

Magasan képzett center! Ezzel a magassággal sokat tud segíteni az alakuló új csapatnak. Például a székházban a magasabban lévő növényeket létra nélkül meg tudja locsolni. Így leveszi a teher egy részét a takarítókról, így ő jobban ki tudja takarítani az öltözőt. Az öltöző tisztasága pedig kihat a játékosok teljesítményére is. Nagyon hasznos szerintem… Lehet, hogy még bértámogatást is kap utána a klub a munkaügyitől. Tökre megéri…

WSreborn
Olvasó

Sok sikert Levi, sokat voltál sérült sajnos, de köszönjük amit a csapatért tettél!

Cibona5
Olvasó

Nem nagyon értem. Általában sérült, keveset játszik. Ha játszik, akkor gyenge. Ráadásul drága is. Ár-érték arányban nagyon rossz döntés szerintem.

Milo
Olvasó

Szerintem egy 8közé igyekvő csapatban nem lesz rossz. Kb ez a szintje, ha egészséges. Valószínűleg kapni fog 15-20percet ameddig a két 30perces magasembere a Sopronnak pihenni fog. Nem is volt magasember cseréje a Sopronnak idén, szerintem mindenképpen erősítés, kivéve ha a büdzséből elviszi egy légiós árát, ha így van akkor felesleges. Köszönjük Levi ezt a büdös nagy semmit, akarom mondani ezt a gyönyörű 2szezont amit nálunk töltöttél, sok sikert Sopronban!

Gézuka
Olvasó

betli játékos. jön a boríték akkor is ha nem játszik…

Waczak
Olvasó

Örülök hogy láthatom még játszani Borisovot habár nem nálunk !

Zsarkov
Olvasó

Nem lenne ő rossz, csak nem lehet tervezni vele, mindig van kisebb-nagyobb sérülése, viszont nem olcsó…, szerintem a magyar magunk eggyel szűkösebb lesz, viszont az ő pénzét pluszban invesztálhatjuk komoly légiósba…, azért köszi mindent és sok sikert

Piffinger
Olvasó

Pletykálják Czirbus érkezését. Kovács is marad. Zsíros sztem jó és jóval több lehetőséget kaphatna. Rudner óriási kérdőjel és személy szerint nem is értem h. mitől eshetett vissza, ha egyáltalán visszaesett. Pongó nekem egy kicsit lutri…Samuval meg nagyon foglalkozni kellene, mert őt nagyon fel lehetne építeni.
Amúgy Levi nem lenne rossz…És tényleg kösz neki mindent.

Azt azért az idei bajnokságban nagyon láthattuk, hogy kiváló magyar játékoshoz is csapat kellett volna…

Zsarkov
Olvasó

Az U23-as helyet Pallai és Samu fogja elosztani, Zsíros, Pongó, Kovács, Caki, az 6 ember + 4 légiós, az tízes rotáció bőven elég…, szerintem nem lesz se Rudner, se Czirbus (aki egyébként jobb ár-érték arányú, mint Juhos, de minden posztra van magyarunk és minden posztra lesz légiós, perememberünk van elég, nem kell több, inkább Zsìros-Pallai-Samu kapjon több lehetőséget, őket építsük) júliusban meglesz a keret, remélem, lesz még egy ismerős arc közöttük…

MAFCdrukker
Olvasó

A 10 idősebb meg a 2 fiatal, az összesen máris 12, tehát egy meccskeretnyi ember, úgyhogy valóban nem tűnik célszerűnek még igazolni (sérülés esetén, gondolom, van fiatal, aki feljátszhat). Bár igaz, láttunk már egyszerre 6 légióst is nálatok…

moldi56
Olvasó

Én sem értem mitől esett vissza Rudner.Korábban mindig bevert 1-2 triplát,de mostanság csak téglákat dobál.Csák Bencét nem lenne rossz ha visszahoznák,neki jó keze van.Tudom hogy a kosárlabda nemcsak ebből áll,de meg kell becsülni a használható magyar játékosokat.

Minden6ó
Olvasó

A döntő leggyengébb láncszeme!Semmi gondom nincs vele, de megkapta a bizalmat úgy, hogy már mikor kezébe volt a labda lehetett látni,hogy valami nem jó fog történni!Borzalmasan rossz dobásai, eladott labdái,rossz helyzetfelismerései sajnos hozzájárultak a csak ezüstéremhez!Rengeteg sérülése miatt túlzott bizalmat kapott nem élt vele sőt szégyelheti magát az 5 meccs után!

Rózsabimbó
Olvasó

Eleinte, amikor nem volt sérült, voltak jó meccsei, de a döntő meccsein, különösen a negyedik–ötödik meccsen nem tudom másképp érzékeltetni, pocsékul adta elő a tudományát! Sorozatos homályokat dobott, védekezése botrányosan gyenge volt, idegen test volt a csapatban!
Tudom, nincs ha, azonban, ha a tudása 50 %-át hozta volna legalább a negyedik meccsen, az Olaj a bajnok!!!
Azért sok sikert Levi az új csapatodban!

crazybasket
Olvasó

Most durran pár pezsgő Szolnokon szerintem!?

Artois
Olvasó

1-2 hete mar tudni lehetett, de igy azert megnyugtatobb, hogy hivatalos.?

God is a Woman
Olvasó

Bizonyára.

God is a Woman
Olvasó

Na, nehehehehehe !

moldi56
Olvasó

Hát ha pezsgő nem is durran,de az tény hogy nem ejtünk könnyeket Juhos miatt.Eleve flusztráló volt mikor idejött,évekkel korábban meg beszólt a szolnoki közönségnek és ezt nem felejtik el a szurkolók.Annyira viszont nem volt jó,hogy ez feledésbe merüljön.

SopronKCfan
Olvasó

Örülök Borisov maradásának, Juhosnak sok sikert nálunk!
SKC!

Dallas
Olvasó

Hát… szerencse az nektek kell, ha látni akarjátok a pályán. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés