Connect with us

Bajnokság

Juhos a lehető legjobb formában várja az új szezont

A Szolnok magasembere reméli, hogy jóval erősebb csapatuk lesz, mint a tavalyi volt.:

:

Juhos Levente, a Szolnoki Olajbányász magasembere reméli, hogy jóval erősebb csapatuk lesz, mint a tavalyi volt. A kosaras a BB1.hu-nak adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy a lehető legjobb formában szeretne nekivágni az új szezonnak.

– Június elejétől volt egy három és fél, négyhetes alapozás-szerű felkészítés csapatostól, amelyen szinte mindenki részt vett – még Marjan Cakarun is – három légiósunkat leszámítva. Már akkor elkezdődött az összekovácsolódás. Szerintem az új magyar játékosokat jól sikerült kiválasztani, hasznosak lesznek. A légiósokról amit láttam, az pozitív. Nyilván az, hogy ténylegesen milyenek, majd akkor derül ki, amikor ideérkeznek, de annyira ismerem már a szakmai stábot, hogy biztos, hogy jó kosarasokat választottak. Remélem, hogy jóval erősebb csapatunk lesz, mint tavaly volt. Ami az én részemet illeti, júliusban is folyamatosan, napi szinten edzésben vagyok, hogy a lehető legjobb formában vágjak neki az új szezonnak.

A csapat a következő idényben a nemzetközi porondon is érdekelt lesz, sőt, már azt is tudni lehet, hogy mikor sorsolnak a FIBA Europe Cupban.

– Az EC pontos lebonyolításáról még sokat nem tudni, de nyilván egy plusz motivációt ad, hogy ott is megmérettethetjük magunkat. Még több meccs, még több lehetőség a fejlődésre, szóval biztos hogy egy jó kaland lesz és nagyon várjuk már, ráadásul tavaly ugye ez is volt a cél, hogy valahogyan odakerüljünk, ami így vagy úgy, de sikerült.

A játékos izgalmas bajnokságra számít, és arról is beszélt, hogy szerinte mely együttesek fognak kiemelkedni a mezőnyből.

– Nehéz most még erről beszélni, de amit látni lehet, hogy lesz 5-6 csapat, ami erősebb lesz a többinél, de például a Sopron is nagyon jókat igazolt, remek légiósokat és magyarokat, valamint sikerült is megtartania a kulcsjátékosokat. Nyilván a Falco kimagaslik szerintem, ahogy tavaly is kimagaslott a mezőnyből. Rajtuk kívül a Paks, Debrecen, Körmend, Szolnokot mondanám, amely gárdákon stabilabban látszik, hogy erősek lehetnek, de ehhez az ötöshöz könnyen csatlakozhatnak más csapatok is. Az biztos, hogy izgalmas lesz a bajnokság, és a tavalyi után szerintem mindenki nagyon várja, hogy újra pattogjon a labda.

Fotó: olajofficial.hu

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
derrylZsarkovGézukaDennishopehely Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Vajon hány meccset fog játszani, a többit pedig “sérülésre” hivatkozva kihagyni?

derryl
Olvasó

Ha ebben az évben végre többet kezdene,mint lelátón ülve, már örülnék neki, ha még átlagban tudná hozni, ami benne van, felejthető ( részemről) a cigányozás! Jelenlegi helyzetünkben nagyon kellene!

Gézuka
Olvasó

Szerintem még elég sokat kell bizonyítania a pályán hogy az a legendás mondata egy picit is felejthető legyen. Írod hogy ha átlagban tudná hozni ami benne van, na de mi az? Viszont a SZEDEÁK-nál eltöltött utolsó év statjával kiegyeznék.

Dennis
Olvasó

Levi és az Albával mi a helyzet, vagy csak oda akartál szúrni nekik 1-et? 😁

Zsarkov
Olvasó

Kompenzál…, mondjuk van is miért…, amúgy meg remélem, igaza lesz…, nem lesznek tényezők és a nagy Vojcika orra bukik

hopehely
Olvasó

A legnagyobb magyar “alibikosárlabdázó-antisportoló-folyamatosanmenstruálok” Levente, nem érzi elég erősnek az Albacompot!

Pbask
Olvasó

Herendre azért ne vigyétek

nevezzcsakcucinak
Olvasó

Azért az utolsó kérdéskörnél az Albát kihagyni nagy hiba volt, szerintem.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés