Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Juhos a lehető legjobb formában várja az új szezont

A Szolnok magasembere reméli, hogy jóval erősebb csapatuk lesz, mint a tavalyi volt.:

:

HIRDETÉS

Juhos Levente, a Szolnoki Olajbányász magasembere reméli, hogy jóval erősebb csapatuk lesz, mint a tavalyi volt. A kosaras a BB1.hu-nak adott interjújában többek között azt is elmondta, hogy a lehető legjobb formában szeretne nekivágni az új szezonnak.

– Június elejétől volt egy három és fél, négyhetes alapozás-szerű felkészítés csapatostól, amelyen szinte mindenki részt vett – még Marjan Cakarun is – három légiósunkat leszámítva. Már akkor elkezdődött az összekovácsolódás. Szerintem az új magyar játékosokat jól sikerült kiválasztani, hasznosak lesznek. A légiósokról amit láttam, az pozitív. Nyilván az, hogy ténylegesen milyenek, majd akkor derül ki, amikor ideérkeznek, de annyira ismerem már a szakmai stábot, hogy biztos, hogy jó kosarasokat választottak. Remélem, hogy jóval erősebb csapatunk lesz, mint tavaly volt. Ami az én részemet illeti, júliusban is folyamatosan, napi szinten edzésben vagyok, hogy a lehető legjobb formában vágjak neki az új szezonnak.

A csapat a következő idényben a nemzetközi porondon is érdekelt lesz, sőt, már azt is tudni lehet, hogy mikor sorsolnak a FIBA Europe Cupban.

– Az EC pontos lebonyolításáról még sokat nem tudni, de nyilván egy plusz motivációt ad, hogy ott is megmérettethetjük magunkat. Még több meccs, még több lehetőség a fejlődésre, szóval biztos hogy egy jó kaland lesz és nagyon várjuk már, ráadásul tavaly ugye ez is volt a cél, hogy valahogyan odakerüljünk, ami így vagy úgy, de sikerült.

A játékos izgalmas bajnokságra számít, és arról is beszélt, hogy szerinte mely együttesek fognak kiemelkedni a mezőnyből.

– Nehéz most még erről beszélni, de amit látni lehet, hogy lesz 5-6 csapat, ami erősebb lesz a többinél, de például a Sopron is nagyon jókat igazolt, remek légiósokat és magyarokat, valamint sikerült is megtartania a kulcsjátékosokat. Nyilván a Falco kimagaslik szerintem, ahogy tavaly is kimagaslott a mezőnyből. Rajtuk kívül a Paks, Debrecen, Körmend, Szolnokot mondanám, amely gárdákon stabilabban látszik, hogy erősek lehetnek, de ehhez az ötöshöz könnyen csatlakozhatnak más csapatok is. Az biztos, hogy izgalmas lesz a bajnokság, és a tavalyi után szerintem mindenki nagyon várja, hogy újra pattogjon a labda.

Fotó: olajofficial.hu

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
derrylZsarkovGézukaDennishopehely Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Vajon hány meccset fog játszani, a többit pedig “sérülésre” hivatkozva kihagyni?

derryl
Olvasó

Ha ebben az évben végre többet kezdene,mint lelátón ülve, már örülnék neki, ha még átlagban tudná hozni, ami benne van, felejthető ( részemről) a cigányozás! Jelenlegi helyzetünkben nagyon kellene!

Gézuka
Olvasó

Szerintem még elég sokat kell bizonyítania a pályán hogy az a legendás mondata egy picit is felejthető legyen. Írod hogy ha átlagban tudná hozni ami benne van, na de mi az? Viszont a SZEDEÁK-nál eltöltött utolsó év statjával kiegyeznék.

Dennis
Olvasó

Levi és az Albával mi a helyzet, vagy csak oda akartál szúrni nekik 1-et? 😁

Zsarkov
Olvasó

Kompenzál…, mondjuk van is miért…, amúgy meg remélem, igaza lesz…, nem lesznek tényezők és a nagy Vojcika orra bukik

hopehely
Olvasó

A legnagyobb magyar “alibikosárlabdázó-antisportoló-folyamatosanmenstruálok” Levente, nem érzi elég erősnek az Albacompot!

Pbask
Olvasó

Herendre azért ne vigyétek

nevezzcsakcucinak
Olvasó

Azért az utolsó kérdéskörnél az Albát kihagyni nagy hiba volt, szerintem.

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook