Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

JP Auto-Jászberényi KSE – Pécsi VSK-Veolia

Alekszandrov játéka újra veszélyben?

JP Auto-Jászberényi KSE - Pécsi VSK-Veolia

Negyeddöntő, 2. mérkőzés
Jászberény, Belvárosi Általános Iskola, kedd, 19:00
V.: Cziffra Cs., Frányó P., dr. Mészáros B. (dr. Valovics I.)

JKSE: Pitts - Rakics - Brbaklics - Alekszandrov - Pantelics.

PVSK: Pongó - Taylor - Csirics - Budimir - Horti.

A negyedik és az ötödik csatáját 77-73-ra a Pécs nyerte szombaton. Bár a play off során a szoros eredmény elvileg nem jelent semmit, de a két gárda az utóbbi időben rendre nagy csatákat vívott egymással. A PVSK az elődöntő kapujába érhet, a JKSE viszont az egyenlítésre készül.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KSE vezetőedzője: Játszottunk két egál meccset, mindkettőt a Pécs nyerte, de volt sanszunk nekünk is a győzelemre hazai pályán is és idegenben is. Bár a play off-ban minden mérkőzés más és más, biztos, vagyok benne, hogy hasonlóan izgalmas lesz a holnapi is. Nem tudok sok újat elmondani a Pécsről, amit eddig ne mondtam volna el. Kicsit koncentráltabban kell játszanunk, nem védekeztünk rosszul a hétvégén sem, de a fontos pillanatokban támadásban hibáztunk, ezt pedig a PVSK kihasználta. Megpróbálunk javítani, szeretnénk újra egy jó meccset játszani, aztán majd meglátjuk, hogy az mire lesz elég. Továbbra is vannak problémáink, Alekszandrov legutóbb ugyan játszott, de még messze nincs százszázalékos állapotban, az utolsó edzés után okosabbak leszünk.

Csirke Ferenc, a Pécsi VSK-Veolia vezetőedzője: Hasonló mérkőzésre számítok, mint az utolsó kettő volt. Szerintem újra nüanszok fognak dönteni, így, hogy Alekszandrov játszik, a hazai pálya miatt a Jászberény kicsit esélyesebb, de mi is mindent megteszünk a győzelem érdekében.

[totalpoll id=”17678″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Fodor Péter, a B-csoportos OSE Lions szakmai igazgatója, a korábban Körmenden, Pakson, Pécsen, az Albacompnál és Szegeden is edzősködő, kétszeres magyar bajnok és ötszörös Magyar Kupa-győztes tréner elemezte:

– Ennek a meccsnek a legfontosabb tétje az lesz, hogy a Jászberény életben tartsa a reményeit. Nem gondolom, hogy az a fajta nagy teher nyomná őket, hogy bent lesznek-e az első négyben, vagy sem, ugyanis nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az idei évük a korábbi saját nívójukhoz képest egy extra év. Ismerve a Lazics-féle mentalitást, biztos vagyok benne, hogy megpróbálnak esélyt teremteni arra, hogy legyen ennek folytatása. Ez az első olyan lépés, amit meg kell ragadniuk, mert ha most nem sikerülne, akkor elég nehéz lenne további esélyeket teremteni.

A JKSE meg fog próbálni mindent, a Pécs viszont elég szépen menetel, nagyon meggyőző, kiegyensúlyozott volt az utóbbi időben, főleg a középszakaszban, nem véletlenül cseréltek helyet egymással a tabellán. Persze ehhez az is hozzájárult, hogy a Berény láthatóan tartalékolt, nem játszatta a sérüléssel bajlódó légiósait, talán éppen ebből a megfontolásból, majd a play off-ban domboríthatnak.

Kiélezett mecset várok, megvannak az erényei mindkét csapatnak, a Jászberény otthon nem szokott rosszul játszani, ráadásul visszatért már hozzájuk a karmester, Pitts, aki azért elég sokat jelent, illetve Pantelics is szépen termelte a pontokat Pécsen.

Én minimális jászberényi győzelmet várok, egyrészt a hazai pálya miatt, másrészt abból a megfontolásból, ha most elszalasztják az esélyt, akkor utána sokkal nehezebb helyzetbe kerülnek. Alkalmasnak tartom őket arra, hogy odahaza kiegyenlítsenek.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
MásikVégétFújdMegLaposvárKoops Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Itt az imént még 2 hsz volt…. Sima 20 körüli hazai a tuti

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Goebbels sem csaphatott le volna gyorsabban a kritikus hangvételre. 😀

Laposvár
Olvasó

Sokáig nem írtál, kicsit féltem is, hogy már a vonaton ülsz… 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Egy nagyon kényelmes bőrkanapén ülök, kezemben a méregdrága, vadiúj Iphone-ommal. Jólesik, hogy engem féltesz, de ne aggódj miattam, jól megvagyok! SZERETLEK ! 😉

Laposvár
Olvasó

Jó szurkolást!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Neked is,barátom ! 😉

Koops
Olvasó

Nagy kár, hogy hétköznapra esik… Gondolom mennének fel Pécsről is Berénybe, ha ez a mérkőzés is hétvégén lenne 🙂 Hála M4 közvetít!
Sajnos azt a formát fogja mutatni a Pvsk, mint most hétvégén tette itthon, akkor a Jkse behúzza hazai pályán!
Jó ki életez meccset várok! Győzzön a jobb és a 3 rigó engedje a játékot tisztességesen mind2 fél részére!
Hajrá Pvsk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés