Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

JP Auto-Jászberényi KSE – DEAC

Revansra készülnek a hajdúságiak.

JP Auto-Jászberényi KSE - DEAC

Bajnokság, 16. forduló, szombat, 18:00
Belvárosi Általános Iskola
V.: Benczur T., Ádám J., Goda L. (Hartyáni Zsolt)

JKSE: Pitts - Rakics - Coleman - Alekszandrov - Pantelics.

DEAC: Dugat - Manigat - Borisov - Ivosev - Amigo.

A jászberényiek parádés formában vannak, míg a Debrecen idáig nyeretlen idegenben. Külön pikánssá teszi a találkozót, hogy a DEAC egyetlen hazai vereségét a bajnokság első körében éppen a Jászberény ellen szenvedte el.

Nikola Lazics, a JP Auto-Jászberényi KKSE vezetőedzője: Fontos mérkőzés vár ránk, amit szeretnénk megnyerni. A DEAC idén egy erős, stabil csapat. Nem lesz könnyű ez a találkozó. Igaz, hogy nekünk sikerült nyernünk Debrecenben, de most egy teljesen másik mérkőzésre számítok. Azóta ráadásul a debreceniek erősebbek lettek, hiszen leigazolták Ivosevet. Ő a magyar bajnokságban egy kiemelkedő játékosnak számít, bármelyik csapat számára nagy erősítést jelentene. Ettől függetlenül azt várom, hogy folytassuk a jó szériánkat és a legjobb játékunkat nyújtsuk a DEAC ellen is.  Voltak a héten kisebb problémáink, sérültjeink, de várhatóan szombatra mindenki rendben lesz.

Berényi Sándor, a DEAC vezetőedzője: A Jászberény az idei bajnokság nagy pozitív meglepetése, hiszen nemcsak hazai pályán, hanem idegenben is jól szerepel. Nálunk is sikerült nyerniük, így nyilván a visszavágás is fűt minket. Nagyon szervezett csapat a JKSE. Az öt légiósukra épül a játékuk. A találkozó kulcsa az lehet, hogy ki tudjuk-e kapcsolni Pitts-et és Alekszandrovot a játékból. Az ő eredményességükön nagyon sok múlik. Mellettük Coleman is egy ponterős légiós, rá is természetesen figyelnünk kell, de ha az előbb említett két játékos semlegesítése összejön, akkor biztos vagyok benne, hogy lesz esélyünk egy szoros, jó meccset játszani. Úgy tűnik, hogy Amigo vállalni tudja a játékot. Kisebb sérüléseink vannak, de várhatóan mindenki bevethető lesz.

[totalpoll id=”3237″]

A szakértő:

A mérkőzés esélyeit Zsoldos András, négyszeres magyar bajnok, kupagyőztes edző, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elemezte:

– Le a kalappal a Jászberény előtt, mert nagyon jól szerepel hazai pályán és idegenben is. Azt látom, hogy stabilan jó formát mutat a csapat. Ahhoz hozzászoktunk, hogy mindig van egy-egy kisebb csapat, amelyik hazai pályán megnehezíti mindenki dolgát, és sorra gyűjti a győzelmeket, de az most mindenképpen extra a jászságiaktól, hogy idegenben is veszélyesek. Úgy tűnik, hogy nagyon jól megtalálták a kémiát a játékosok között, de ez nem meglepő, hiszen Nikola Lazics egy rutinos edző, aki érti a dolgát.

A DEAC is jó ebben a szezonban, ráadásul lesz is a csapatban egy nagy visszavágási vágy a hazai vereségük miatt. Az ő szereplésük sem meglepő, úgy néz ki, hogy az edzőpáros jól tud együtt dolgozni. Jó felállásnak tartom, hogy egy fiatalabb edző mellett ott van Patonay Imre, aki segíti Berényi Sándor munkáját.

Ettől függetlenül stabilabbnak érzem egy kicsit a hazaiakat, az ő győzelmüket várom. Persze, könnyen okozhatnak a debreceniek meglepetést, nem lenne az sem világszenzáció szerintem.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
AspergiusNagy BélaTamásnagyapátokzterulez Recent comment authors
Aspergius
Olvasó

Persze hogy jó lenne ha játszanának a magyarok Berényben ,de az eredmény számít, és amíg jönnek a győzelmek addig kár lenne változtatni. Ha nem nyerünk a magyarokkal akkor az lesz a baj. Bencze Tomi vagy ivko biztos jobban rotálna. A légiósok számát kéne korlátozni a bajnokságban.

Nagy Béla
Olvasó

Ideje lenne Czirbust, Rujákot pályára küldeni, védekezésben is kiválóak és ha meg labdát is kapnának pl Pittstől, akkor biztos a győzelem!!!!!!!!!!!
Mondja már meg valaki Pitts hány labdát adott a magyar játékosoknak ?????
Én megmondom O-át!!!!!

Be kell húzni ezt a meccset is !!!!!!!
Csak a BERÉNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamás
Olvasó

Itt az ideje, a minden sorozat megszakad egyszer című szlogen bizonýításának..Rohadt jó idén a Berény, de hol máshol lehetne méltó revansot venni a nem makulatlan hazai mérlegért? Hát persze, hogy náluk! Itt az idő idegenben alkotni, gyerekek, a nagy következtetéslevonások meg elemzések maradjanak az öltözön belül. Nyerni kell, nincs mese, nem New York Knicks az ellenfél! DEAC!!!

nagyapátok
Olvasó

Most jött el az idő, hogy a JKSE elkezdje a padon lévő potens játékosok használatát. Kerpel-F., Czirbus, Brbaklics 20 perc körüli játékával meg kell nézni hogyan alakul a csapat köztes- és végjátéka.
A play-off csak ezzel a hozzáállással lehet eredményes.

zterulez
Olvasó

Két nagyon hasonló számokat produkáló, talán meglepetéscsapatnak is nevezhető együttes fog összecsapni. A Deac otthon életveszélyes, idegenben viszont eddig még nem tudtak nyerni, miközben a Jkse eléggé megbízhatóan teljesít. Hazai győzelemre tippelek, bár ha Borisov és Ivosev elkapják a fonalat, akkor bárhol meglepetést tudnak okozni.

zte2018
Vendég
zte2018

Komoly magyar bajnokság ez! két csapat kezdője 0 magyar!Miért jó ez?

zterulez
Olvasó

Jó reggelt! Te eddig hol aludtál?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés