Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jövő hétvégén már lehetnek szurkolók a kosármeccseken

Erről Orbán Viktor beszélt a Kossuth Rádióban.:

:

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a ma reggeli rádióinterjújában beszámolt róla, hogy a kormány kidolgozta az újabb újraindítási lépést: szerdán, csütörtökön 4 millió beoltottnál megnyitják a szolgáltatások széles körét azoknak, akiknek van védettségi igazolványuk – írja az Index.

A miniszterelnök a szolgáltatások között felsorolta a sporteseményeket is. Ennek tükrében minden bizonnyal az elődöntőktől már nézők is lehetnek a kosármeccseken.

Fotó: MTI

58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
YellowblackMarillionDudiMAFCdrukkerLightbringer Recent comment authors
Marillion
Olvasó

De a második oltást még jó ha a 4 milliónak a fele…a teljes védettségel akkor most mi van? Igaz hogy akkor egyenlőre ezek szerint abból a 4 millióból jöhetnek csak össze a nézőszámok a különböző sport eseményeken! De legalább újra lehet menni !

Heindrich
Olvasó

Mindenki az oltópontra!!!! Oltást felvenni ?

Rouge
Olvasó

Hihetetlen ez az oldal.

Tele van képzett virológussal,
európai uniós szakjogásszal,
Sinopharm-ügynökkel,
szopóálarcban rohangáló kirúgott önkoris hivatalnokkal.

Élmény ide benézni.

Józsipapa
Olvasó

Orbán szerint a kötelező oltás Magyarországon nem lenne járható út. – 2021.április 02. Orbán Viktor: 4 millió oltás után előnybe kerülnek a védettségi igazolvánnyal rendelkezők 2021. áprilia 23 Az EU Tanács Parlamentí Közgyűlése ez év jan.27. – i határozazata foglalkozik a C19 el. (A határozat minden EU – s országra Vonatkozik) A7. pont 3.1.pontja kimondja hogy az oltás NEM kötelező, kényszeríteni NEM lehet! A 3.2.pont pedig rendelkezik hogy NEM lehet hátránya annak aki nem oltatja magát. Az igazolvány feladata a nyomon követés. (nem pedig megkülönböztetés ) Amennyiben jogsértést követ el valamely ország, a strasbourgi Emberjogi Bíróság jár el személyiségi jogok… Olvass tovább »

Sajka
Olvasó

Engem ez nem érdekel!
Ott van a szuper minőségű mindigó, így 4K adásban láthatom a meccseket, kényelmesen otthon ülve, sörrel a kezemben.
Jah….mégsem…. 🙂

donnarumma
Olvasó

Elfogyott a sör?

redmiller
Olvasó

Talán a záró alsóházi meccsünket láthatom. Ma meg lett a 2. oltasom. ?
Sinopharm jó, ezt több oldal is leírja! Más tészta, hogy a tüskefehérjére lévő teszt nem úgy mutatja ki az elölt vírust, mint a mRNS-re… Ennek utána lehet olvasni!
Apropó, Sinopharm! Lehet rá regisztrálni!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210423/megnyilt-az-online-idopontfoglalo-minden-ervenyes-regisztracioval-rendelkezo-tud-oltasi-idopontot-foglalni-479988

Rózsabimbó
Olvasó

Tízmillió virológus országa vagyunk, de jóó!!

MAFCdrukker
Olvasó

Nálunk csupa polihisztor él. Virológus, szövetségi kapitány (természetesen több sportágban), influenszer, politológus, művészeti kritikus, a nagy tornák idején szurkoló…
Egyáltalán mik nem vagyunk mi mind??

Mivanmivan
Olvasó

Ha beengedik a szurkereket a rájátszásban, az rohadtul nem korrekt egyik csapattal sem. Gyakorlatilag eddig nem igazán volt jelentősége a hazai pályának, mert üresek voltak a csarnokok. Most, amikor a leglényegesebb részek jönnek, akkor meg már ott lesz a 6. ember a lelátón… Nézők nélkül nem így alakult volna a tabella szerintem. Úgy lenne korrekt, ha ez a szezon már így, szurkolók nélkül menne le. Mondom ezt úgy, hogy tök szar, hogy nem lehetünk ott a lelátón…

Mivanmivan
Olvasó

És ezt most csak sport oldalról néztem, a vírusról nem is beszéltem… Orbánc rohad focija miatt hoz ilyen felelőtlen intézkedéseket…

SárgaPárna
Olvasó

Hu… Ha lettek volna nézők ugyanez lenne a sorrend… Mi változott volna? A döntés attól még teljesen felelőtlen….

kacsa79
Olvasó

Felelőtlen az édesapád volt amikor nem húzott kotont a farkára!

Pbask
Olvasó

Jelenleg ezt még felelőtlenségnek tartom. Jövőre mehetne minden a megszokott kerékvágásban,de…
-Sokan csak az első vakcinájukat kapták meg, kicsit sem védettek még.
-Sokak kínai vakcinát kaptak, ami esetek nagy részében NEM TERMEL ANTITESTET,ÍGY NEM IS VÉD.
-Akik megkapták, hordozhatják a vírust, tünetmentesek, de átadhatják olyannak, is aki nem védett.

Imádom a csapatom, szurkolok, nem csak ülni szoktam a szektorban, de számomra a saját, a környezetem és mások egészsége jelenleg fontosabb.

Ez a focimániás meg egyszerűen nem normális.

PL
Olvasó

…és a 2.oltás után is kell 2 hét a védettséghez.

Bár minket valószínűleg nem érint már, de kicsit veszélyesnek érzem én is ezt.

Pbask
Olvasó

Erről van szó. Szándékosan egyre kevesebbet tesztelnek, ne legyen magas a napi fertőzött szám, ez mellett mégis van 200+ halottunk, világelsők vagyunk a halálozási rátában, erre meglépünk egy ilyent… Azzal értenék csak egyet hogy az mehessen ilyen eseményekre, akik túl vannak az általad vázolt intervallumon, valamennyire redukálva lenne a veszély. Plusz a fiatalok (18 év alatt) mehetnek oltás nélkül is. Na most ők pláne megfertözödhetnek egy olyan térben, haza viszik, már is kész a baj. Az a pár hónap senkinek se fájna már, míg mindenki túl lesz a 2 vakcinán, és egyre több embert oltanak be. Ha én kibirom, akinek… Olvass tovább »

PL
Olvasó

teljesen egyetértek Veled!

Marillion
Olvasó

Totál igaz…ha jól emlékszem év elején még arról volt szó Orbánnál hogy el kell érni a minimum 6 milliós átoltottságot főleg a mutánsok miatt…és ha ezt elérjük akkor jöhet de még akkor is csak az óvatos nyitás! Erre fől O.V. felköp és alááll….felelőtlen miniszterelnök és kormánya….a foci mindent felűl irt….mindenki vigyázzon magára és jó egészséget!

Yellowblack
Olvasó

A legtöbb ember vagy be van oltva vagy átesett a víruson.gondolom boltba sem jársz nehogy valaki elkapja.

KD
Olvasó

Jól hangzik, csak két gond van vele:1. Az első oltás beadása után már jön is a védettségi igazolás és akkor védettségről még messze nem beszélhetünk. 2. Mi a helyzet a 18 év alattiakkal, akik nem kaphatnak oltást, viszont az hangzott el a kormányinfón, hogy ők is mehetnek, mert nem lehet megkülönböztetni, hátrányos helyzetbe hozni őket? Ők pedig vígan fertőzhetnek.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ha gondolkodó, felelősségteljes és szabad magyar állampolgár vagy, akkor NEM mész most, ilyen helyzetben meccsre még egy ideig, pláne nem csarnokba! Van talán vmi fontosabb is, mint a meccsrejárás jelen helyzetben. Intelligens embereknek nem a miniszterelnök mondja meg, mi lehet, mi nem.

milanka487
Olvasó

Ugyanakkor a csütörtöki Kormányinfón az is elhangzott, csak azoknak kell majd védettségi igazolvánnyal rendelkezniük, például a sportesemények látogatásához, akik a hatályos szabályok szerint olthatók – azaz a 18 éven aluliak az igazolvány nélkül is részt vehetnek például a labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein.

Drew
Olvasó

Na végre, megyünk is, a sok virológus,meg aki azt hiszi hogy chippet raknak belénk meg nézze csak a Mindigo-t.

SopronKCfan
Olvasó

Januárban regisztráltam, azóta sem oltottak. Úgyhogy ne hasonlítgass össze azokkal, akik mást gondolnak az oltásról.
Úgy látszik nekem is marad a mindigo… Akik pedig mehetnek, nagyon jó szurkolást Nektek!

PL
Olvasó

Ellenőrizd a regisztrációdat. Sok ismerősöm hiába regisztralt, nem volt rendszerben.
Ha az rendben, akkor hívd fel a háziorvosodat.
Ha lesz üres hely, behívhat rá.
(nálunk volt/van ilyen eset)

SopronKCfan
Olvasó

Köszi, megvolt már minden lépés. Regisztráció is él, doki meg annyit mondott, hogy mivel nagyobb bajom nincs, hátul vagyok a sorban… Úgyhogy várok türelemmel ?

PL
Olvasó

Értem, akkor tényleg nem tudsz mást, mint várni. De én is ebben a helyzetben vagyok..
Kitartás,addig is vigyázz magadra! ?

SopronKCfan
Olvasó

Neked is és te is! 🙂

Baszketboll
Olvasó

Szerintem vedd fel a kapcsolatot a háziorvosoddal, mert vmi félrement! De ha nem, akkor is a következő 1 hétben be kell hogy oltsanak. Mert jövő hétvégére elfogy az összes 4,3 millió regisztrált.

SopronKCfan
Olvasó

Mindenképpen felakartam hívni emiatt, ezek után meg főleg. Azért ha valahogy elődöntősök leszünk csak megneznem élőben a csapatot…

Expert
Olvasó

Aki még nem került sorra, annak inkább a döntő a reális…az igazolványt is még meg kell kapni, ami 1-2 hét, de hallottam 3 hetet is…

PL
Olvasó

Nálunk a családban az első oltás után durvan 1-1,5 hétre jött az igazolvàny.

Rózsabimbó
Olvasó

https://www.youtube.com/watch?v=h95Bk2HBNe8

Minden politikust várunk a “B” közepekbe!
Kell a hangerő!

Bilbao
Olvasó

Ennek a nagy nyitásnak az lesz a vége, hogy ősszel jön a negyedik hullám és megint nem lehet meccsre menni – mert ugye az is tud fertőzni aki be van oltva.

Lightbringer
Olvasó

Ez a “nagy nyitás” a negyedik hullámtól teljesen független esemény. Közérthető módon szólva: Parasztvakítás.

Rouge
Olvasó

Hát akkor Rougenak megint igaza lett. Az MKOSZ viszont elgondolkodhat a tökéletes alkalmatlanságán. Az idei szezon előtt három fontos szempont szerint kellett volna szervezni a bajnokságot: az egyik a rugalmasság, a másik, hogy a közvetítést professzionális módon megszervezi, a harmadik pedig hogy szèt kellett volna húzni a szezont. Ez utóbbi azt jelenti, hogy: 1. el kellett volna kezdeni a bajnokságot augusztusban, 2. megtartani a középszakaszt azzal a feltétellel, hogy ha sok lesz az elmaradt mérkőzés, akkor a középszakaszt törlik és helyette a meccseket pótoljàk, 3. a rájátszást kitolni június-júliusra. Így jó eséllyel a szezon elején láthattunk volna 10-15 mérkőzést élőben,… Olvass tovább »

SeatGeek
Olvasó

A plusz két havi fizetést a játékosoknak pedig személyesen te utaltad volna el? 🙂

Rouge
Olvasó

Nem, én csökkentettem volna a béreket,
ahogy a világban mindenütt.

De egyébként igazad van,
tartson a bajnokság 2 hónapig,
az a legolcsóbb,
a szurkoló pedig le van szarva.

PL
Olvasó

egyetértek.

SeatGeek
Olvasó

Nem tudod annyival csökkenteni a színvonal bezuhanása nélkül, mint amennyivel a bevételek csökkentek. Erre jönne rá a plusz 2 hónap. :/

Szép, amit írsz. De nem az a realitás. Nem csak itthon, máshol se.

Dudi
Olvasó

+1

SárgaPárna
Olvasó

De kár, hogy ezt a Körmend már nem élhette meg. 🙂 🙂 🙂 🙂
Muhahaaahahahahaaaaaa….
pedig elmehettek volna megköszönni a kopasznak ezt a szenzációs, szakmailag remekül felépített szezont.

PL
Olvasó

nyugi sárgatakony, pár hónap és ott leszünk…
tudod, a körmendi kosárlabda nem szűnik meg, bárhogy is szeretnétek…

MTE444
Olvasó

Hatalmas problémák vannak a fejedben!

Redbid
Olvasó

Az a baj nem csak a fejében, hanem a szívében is, merthát látszik, hogy egy kis rohadék aki ebben örömét is leli! 🙂
Arról már nem is beszélve, hogy a sárga takonykommandó a kínkeservesen megszerzett arany helyett annak örvendezik, hogy mi van a körmenddel.
Hát nem aranyos? 🙂 🙂 🙂

“Gyerünk gyerünk szombathely”
Ne hagyjátok abba 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Kínkeservesen???? Én söprésekre, sima győzelmekre emlékszem… 🙂 🙂 🙂
Amúgy tényleg nagyon élvezem, egyre inkább odakerültök ahova valók vagytok….

PL
Olvasó

Ejj de messze van még az a választás! ?

PL
Olvasó

Köze sincs a Szombathelyhez.

Szombathelyiek egy része meg oboázza, pedig egy körmendit elégítenek ki, bő nyállal ?

Lightbringer
Olvasó

Akinek van egy kevés esze, az már jó ideje tudja, hogy nem szereti a Falco-t. Aki meg egy kicsit még értelmesebb, az nem reagál a hozzászólásaira, azaz nem eteti a trollt.

pirosf
Olvasó

Roppant unalmas vagy már SárgaTurha…

SárgaPárna
Olvasó

Én nagyon élvezem és ahogy olvashatjátok, láthatjátok itt, falco fórumon, indexen stb… egyre többen merik kimondani, amit én!!!

PL
Olvasó

Nagyon savanyú a szőlő, azért remélem az egész családod nézi a meccseket! ?

szar lehet egy olyan csapatnak szurkolni, amihez semmi közötök nincs ?

SárgaPárna
Olvasó

Nem akarok beleszólni, de azt elfelejtetted írni, hogy elkergettek a húsfazék körül…

PL
Olvasó

azt nem kell odaírni, az köztudott ? van még pár évecske a következő megmérettetésig ?

“elkergettek a húsosfazék körül“…. ??? hova? körbe? ?

egismte1
Olvasó

Írd már meg, ha tudod, hogy ki ez a kis pöcs

PL
Olvasó

lesz róla egy hosszabb kommentem nemsokára.. ?
Nevet akkor sem írok ki, mert ismerem a jogszabályokat ?

egismte1
Olvasó

Várom

Marillion
Olvasó

Senki nem találkozhat vele….irhat bárki bármilyen helyszint ő nem lenne ott….nem menne oda….ahogy eddig sem…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés