Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Jovanovics nagyon bízik az Euroliga Final Fourban

A Sopron erőcsatára szerint mindig nagy dolog megnyerni a Magyar Kupát.:

:

A Sopron Basket meggyőző játékkal verte 81-72-re az Atomerőmű KSC Szekszárd együttesét a Killik László Női K&H Magyar Kupa döntőjében. Az aranyérmes csapat szerb erőcsatára, Tina Jovanovics csereként beállva 21 és fél perc alatt 7 ponttal és 7 lepattanóval segítette csapatát. A 28 éves kosaras a BB1.hu-nak így értékelt:

– Mindig nagy dolog megnyerni a Magyar Kupát, nagyszerű munkát végeztünk. Nagyon nehéz volt, három nap alatt három kemény meccset játszottunk, ráadásul kedden rendkívül fontos Euroliga-mérkőzés előtt állunk, de úgy jöttünk ide, hogy elvégezzük a munkánkat, sikerült. A legjobbunkat nyújtottuk, minden szuper volt. Az erőnk a csapatszellemben rejlett. Nagyon keményen tettük a dolgunkat védekezésben, ez volt a legfontosabb. Ettől vagyunk annyira sikeres, jó csapat – mondta Jovanovics a BB1.hu-nak.

Természetesen nem mehettünk el szó nélkül a francia Bourges elleni Euroliga-negyeddöntő mellett sem.

– Őszinte leszek, most elég fáradt vagyok, de a vasárnapunk szabad, szóval egy közös vacsora után azért ki tudunk kapcsolódni. Túl sok időnk nincs az ünneplésre, mert nagyon fontos időszak előtt állunk. Az első meccset itthon játsszuk a Bourges ellen, ami szerintem kedvező. Nagyon komolyan kell hozzáállnunk a play offhoz, meg kell próbálnunk megnyerni az első meccset, és akkor a nyomás már rajtuk lesz. Én nagyon bízom benne, hogy sikerülhet.

Fotó: MKOSZ/Rébay Viktor

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés