Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Jótékonysági házfestésen járt Tóth Ádám

A DEAC centere mellett többek között Kozák Luca gátfutó és az ex-Loki játékos Dombi Tibor is segédkezett.

  •   :

:

A Cívis Ház Zrt. által működtetett, a Derék utca 22. alatt található ReFoMix – Családok Átmeneti Otthona épülete előtt ma a szokásosnál is nagyobb nyüzsgés volt, ugyanis ma kezdődött a tízemeletes épület közös tereinek átfestése – számolt be róla a kosarlabda.deac.hu.

A nagyszabású jótékonysági akcióhoz a Debreceni Egyetem színeiben kosárlabdázó Tóth Ádám is csatlakozott, aki hengert ragadott további, közel száz önkéntessel együtt. Tóth mellett feltűnt még jó pár helyi sportoló, többek között Kozák Luca gátfutó, a DVSC Kézilabda Akadémia fiataljai vagy az ex-Loki játékos Dombi Tibor. Természetesen nem csak sportolók mentek segíteni: jelen voltak a Debreceni Karitatív Testület és a Debreceni Szakképzési Centrum önkéntesei is. A várost Széles Diána alpolgármester képviselte, aki szintén kivette a részét a munkából.

A különösen rászoruló, hátrányos helyzetű családok által használt épületben 120 lakás található, a mai festés során pedig új színt kaptak a közösen használt területek. Az ehhez szükséges nem kevés festéket (közel 3000 litert) és eszközt a Trilak ajánlotta fel.

A klub YouTube csatornája egy videót is közzétett az eseményről:

Fotó: kosarlabda.deac.hu

  •   
11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
KovàcsIstvànGoldsunhuhubagolySárgaPárnaTorcida Recent comment authors
Goldsun
Vendég
Goldsun

Dusán várunk haza!!Neked nem Debrecenben,hanem itthon kellene festegetni.Ez a ZTE vezetés szégyene,hogy te még mindig nem itthon játszol.Te tudod,hogy a ZTE szív mit jelent…te vagy az utolsó mohikán.Itt nevelkedtél,itt lettél bajnok,kupagyőztes. Remélem jövő nyáron már hazatérsz tízenegy év után már ideje lesz.Talán,te vagy az utolsó,aki tudja,hogy mit jelent a ZTE mezt felvenni,viselni és abban harcolni.

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

Jó lenne ha Zalaegerszegen festegetne… Sajnos a mostani súlytalan vezetőség alkalmatlan még egy Kovács Benedek megtartására is! Volt egy ember aki hazahozta volna, de nem volt társ a triumvirátusból! Sok sikert a Tomkollovkovuko vatolókó Bacardi plézeres szezonhoz!Vannak Egerszegen naiv emberek! Respect

Torcida
Olvasó

Elhúznál a jó büdös picsába? Kettőt se pattintott a játékosunk,de te(ti) már megint kikezditek!! Ne akard hogy a Torcida szurkolótábor megtaláljon,annak nem lesz jó vége kisöreg.
Vagy pedig fel lesztek jelentve, ahogy Tamást is kikezdtétek. Kezditek kihúzni a gyufát,egy meccsre se merjétek betenni a lábatokat! divatszurkoló semmirevaló söpredékek

SárgaPárna
Olvasó

Kemény vagy paraszt….
Torcidától boncidáig…

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

😂

Nagy Többség
Vendég
Nagy Többség

Tudod mi volt a feljelentésből? Semmi! Mert ott is igazunk volt!Ülj le 1-es!

huhubagoly
Olvasó

Azért azt elárulhatnád, hogy neked mi közöd van a Torcidához mert érdekes módon a Torcidán belül senki nem tudja ki lehetsz.

Torcida
Olvasó

inkognitóm MEGÖRZÖM,legyen elég hogy jóban-rosszban a csapat mellett voltam,és mélységesen elitélem az ilyen paprikajancsikat,akik csak divatszurkolók de az elüldözéshez kurvára értenek! Van egy játékosunk,nem látta játszani, de hetek óta szarozza! Nem szurkoló,söpredék! Ifistáink kikezdték,Benczét kikezdték,kikezdik Kornélt és még egy légióst is! Azért kurvára elég már,vírus miatt pénz sincs annyi,női csapatnak is belőttek
CSAK A ZTE!!!!

Goldsun
Vendég
Goldsun

Abban teljesen igazad van,hogy nem kellene ítélkezni egy olyan játékos felett,akit még nem láttunk játszani.Ezt én is így látom.De a többi dologban nem adok neked igazat.Egy tény van Torcida,hogy a bronzérem óta egyre lejjebb csúsz(t)unk.Évek óta nincs eredmény.Vírus miatt nincs pénz…én ezt értem,de az központi probléma mindenkit érint,minden csapatot.Nézd meg a többi csapat erősítéseit…a legtöbb helyen a nívó marad a tavalyi.Zalaegerszegen lehet nem lesz női kosárlabda csapat,a férfi kosárlabda csapat lehet a kiesés ellen fog harcolni,fociban szétkapják a csapatot.Nem értem mi folyik a zalai sportéletben,mert hatalmas igény lenne Zalaegerszegen a minőségi sportra.De úgy néz ki a városvezetőknél a minőségi sport… Olvass tovább »

KovàcsIstvàn
Olvasó

Torcida szégyellheti magát miattad,ha valóban oda tartozol,hogy így beszélsz a szurkolókról és fenyegetsz mindenkit a nevükben!! Látszik a kissebségi komplexusod,nyivàn a péniszed mérete miatt vagy amiért apád molesztált gyermekként!!??

Artur Doki
Olvasó

Respect Ádi!Meg a többieknek is,persze…
Ádi simán elmenne szobafestőnek a kép alapján,jó magas is,menne létra nélkül is…)))

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés