Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Jótékonysági aukción, a Sopron Basket csapata által aláírt mez

A befolyt összegből hátrányos helyzetű családokat és rászoruló gyermekeket támogatnak.:

:

Horváth Péter a licit szervezője Facebook-posztjában így fogalmazott:

“Kedves ismerősök, sportbarátok! Kérnénk szépen tőletek egy megosztást! Mai napon az Euroliga győztes Sopron Basket csapata által dedikált mezt hoztuk nektek Jótékonysági aukcióra! A befolyt összegből hátrányos helyzetű családokat és rászoruló gyermekeket fogunk támogatni! A klub felajánlását Jelena Brooks és Fegyverneki Zsófi nyújtotta át Mihályi István barátunknak!”

Kikiáltási ár: 10.000ft!
Licitlépcső nincs!
Aukció vége: november 10, 21:00.
5 perces szabály van érvényben
Licitálni itt az eredeti poszt alatt lehetséges

2022-ben 14. alkalommal szervezi meg az Adni Jó Kupa Alapítvány az Adni Jó Kupa focitornával egybekötött adománygyűjtését. A szervezők ez évben is a SZETA-t választották az eseményt segítő partnerként. Erről is a posztban lehet informálódni.

“Örömmel jelentem be, hogy az Adni Jó Kupa Baráti Kör visszatér!

Elkezdődött a már megszokott év végi, sorrendben XIV. Adni Jó Kupa Jótékonysági kispályás labdarúgó torna, és az ezzel egybekötött adománygyűjtés is! A tornát december hónap második felében rendezzük meg, pontos információk láthatóak lesznek az AJK csoportunkban.
A szakmai segítséget ismét a fehérvári Szegényeket Támogató Alapítványtól kapjuk meg, így biztosak lehetünk abban, hogy az adományok a leginkább rászoruló családokhoz fognak eljutni. Mindannyian tudjuk, hogy egy kiemelkedően nehéz év vége előtt állunk, de együtt újra sikerülni fog!
Terveink szerint karácsonyra 200 gyermeknek vásárolunk új játékot, és ugyanannyi családnak állítunk össze tartós élelmiszercsomagot.

Amennyiben lehetőséged engedi – és alkalmasnak találsz rá bennünket – kérlek, segítsd küldetésünket!

Az Adni Jó Kupa nevezési díját és a torna teljes bevételét Kovács Hunor gyógykezelésére, és családjának mindennapi megélhetéséhez szükséges dolgokra fogjuk felajánlani!
Rengetegen keresnek meg minket, és kérnek segítséget már most. Sajnos a forrásaink végesek, ezért kérjük: Segíts, hogy segíthessünk! A kevés is sokkal több, mint a semmi!
Bármilyen együttműködésre nyitottak vagyunk! (Gyűjtőpontok létrehozása, adománygyűjtő napok szervezése, stb.)

HA BÁRMELYIK ÜGYET SZÍVESEN TÁMOGATNÁD, HÍVJ/ÍRJ/KERESS BENNÜNKET!”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés