Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Jorgosz Vovorasz: Amikor kellett, megrázta magát a csapat

Forray Gábor szerint nem lehetnek elégedetlenek. Edzői nyilatkozatok.:

:

Mint ismert, a DEAC-Tungsram hosszabbítás után tudta bebiztosítani a Magyar Kupa részvételt Kecskeméten. Lássuk, hogyan értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Forray Gábor, Kecskemét: Gratulálok mindkét csapatnak, a Debrecennek a győzelemhez. Emberfelettit játszottunk ma, egy labdán múlt ezúttal is a mérkőzés. A végén elkészültünk az erőnkkel, a hiányzóinkat megéreztük. Sajnos rendkívül sok könnyű kosarat engedélyeztünk befutásokból a DEAC-nak, amelyek demoralizálóak voltak. Nem lehetünk azonban elégedetlenek, a pozitívumokat kell nézni, tanulni ezekből, és folytatni a munkát, és előbb vagy utóbb a szerencse is mellénk fog állni a következő egylabdás meccsen. A fiatalok nagyon hasznos játékot mutattak ma be, erre lehet építkezni.

Jorgosz Vovorasz, Debrecen: A Falco elleni győzelem után újabb komoly csatát kellett vívunk, a KTE bebizonyította, hogy jó csapat, és nem véletlen áll a tabella elején. Pontatlanul kosárlabdáztunk olykor, de amikor kellett, megrázta magát a csapat. A hosszabbításban fizikálisan tudtunk felülkerekedni, ez jelentette a sikert számunkra.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés