Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Jordan-cuccok 10% kedvezménnyel! Csak a BB1.hu olvasóinak!

A legjobb, a legjobbaknak.:

:

Egyedi akcióval készült a Probasket a BB1.hu olvasóinak. Ha ellátogatsz a Nike hivatalos partnerének az oldalára – kinézed kedvenc cuccod –, majd a vásárláskor beírod a BB1 kuponkódot: a kosár teljes tartalmából kapsz 10% engedményt. Az ajánlat az akciós termékekre nem vonatkozik.

Vásárlásra fel! Klikk!

De mi is az a ProBasket?
A ProBasket egy dinamikusan fejlődő, magyar piaci viszonylatban meghatározó céggé nőtte ki magát a hip-hop/kosárlabda ruhák és cipők terén, mindezt úgy, hogy csak 2015-ben alakult. A két tulajdonos azért vágott bele a projektbe, mert ők maguk is kosárlabdáztak hobbi szinten.
A cég fejlődéséről mindent elárul (30-40%-os árbevétel növekedés évente), hogy mára már a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségével is partneri együttműködést kötöttek, ami azt jelenti, hogy a ProBasket látja el cipőkkel az összes utánpótlás- és felnőtt válogatott játékost. A cég a Nike hivatalos partnere, tehát minden termék eredeti.
– Olyan árukészlettel dolgozunk, ami raktáron van – a honlapon is az található, ami boltban is megvan –, rendkívül gyors kiszállítással tudunk dolgozni. Folyamatosan követjük az igényeket, bővítjük az árukészletet. A ruhákban és cipőkben is gazdag webshop a magyar törvényeknek megfelelően működik, tizennégy napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk – árulta el az egyik tulajdonos, Lados Tamás.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés